Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    eternal darkness sanity's requiem

ναι gz εχεις δικαιο μπερδεψα στο μυαλο μου το 3 (που ητανε οντως καλο) που πρωταγωνιστουσε ενα ξανθο κοριτσακι με το homecoming, το 4 παντως ητανε για σφαλιαρες σε ολα τα επιπεδα

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Το τελευταιο παιχνιδι με εκανε να τρομαξω ηταν το fatal frame/project zero του ps2.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Exeis dikio gia to gameplay alla den exeis dikio gia to Silent hill 3.
    Kai to 3 kai to 4 an kai den einai sto epipedo twn 1 kai 2 einai tromaxtika games, kamia sxesh me opoiodhpote RE.

Den ftaine mono ta zombies imo, aplws ta RE den eixan pote to stoixeio tou fovou twn SH, mono tou ksafniasmatos kai ths kleistofovias.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    και τα silent τα 2 πρωτα ειχανε εντονα horror στοιχεια και λιγο το 3 imo απο εκει και περα χλυαρα πραγματα αλλα τα slient hill πειρανε την κατω βολτα στο gameplay και στην γενικοτερη ποιοτητα τους κατι που δεν συνεβει στα RE imo

edit:ξεχασα να ανεφερω το ψυχολογικο θριλερ alan wake που με την επιβλητικη του ατμοσφαιρα δινει καποια καλα horror στοιχεια , και χωρις να χρειαστει να βγαλει zombies να σε κυνηγανε,

σκεφτητε απλα στη βιομηχανια σημερα ποσοι τιτλοι σε βαζουνε να σκοτωσεις zombies και ποσοι υπηρχανε οταν πρωτοβγηκε το resident evil 1, εχει γινει τετρημμενο , πιστευω πως οι περισσοτεροι gamers πλεον αντιμετωπιζουν zombies με απαθεια

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To Horror stoixeio exei stamathsei sta RE apo tote pou vghke to Silent Hill Imo, ta jump scares den to kanoun poia gia mena.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ναι εχεις δικαιο οτι τα horror στοιχεια στο RE5 εχουνε παει περιπατο αλλα να σου πω την αληθεια για μενα το horror στοιχειο εχει σταματησει απο το 3 και μετα στα RE, σε αυτη τη κατηγορια λιγα παιχνιδια εχουνε μεινει πλεον, το amnesia για pc και τo dead space 2 κανουνε οτι μπορουνε ευτυχως

το amnesia βεβαια κατα την αποψη μου εχει ΜΟΝO ατμοσφαιρα και δεν το θεωρω ολοκληρομενο τιτλο, ολα τα υπολοιπα τα βρηκα κατω του μετριου

θα σας προτεινα να δοκιμασετε το dead space 2 παντως οσοι θελετε να φοβηθειτε και να το συνδυασετε με καλο gameplay

τα assasin's creed ειναι εξαιρετικα sandbox games αλλα αν καποιος βαριεται ευκολα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να τον απορροφησουν, ειδικα το πρωτο AC που δεν ειχε ποικιλια στα missions, τα υπολοιπα εχουνε βελτιωθει βεβαια σε μεγαλο βαθμο αλλα και παλι, υστερα ειναι και το setting αν σε τραβηξει,

αμα δεν σου καθετε καλα ενα genre οτι και να σου φερουνε δεν θα ξετρελαθεις

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Καλα τα λεει ο hideo, καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω.
    Κακο δεν ειναι το παιχνιδι ετσι γενικα... Ειναι κακο γιατι το βαραινει και το ονομα της σειρας και η ποιοτητα του προκατοχου του και γι' αυτο και καποιοι το κρινουν πιο αυστηρα, γιατι οι συγκρισεις οσο να ναι ειναι αναποφευκτες και δε μιλαμε για ενα τυχαιο franchise, ουτε για κανα μικρο studio που το εκανε develop.

Συμφωνω πως δεν ειναι σωστο να κανεις κατι αγγαρεια, αλλα οκ οπως ειπα απλα ηθελα να δω αν ειναι τοσο κακο οσο εχω ακουσει απο αρκετους γνωστους.

Σαφως και σε καποιους αρεσε και οκ δικαιωμα τους, αυτο ελειπε να χαμε ολοι τα ιδια γουστα.
    Vaynard δε διαφωνω με αυτα που λες, απλα εχω μια ενσταση στα περι της κατηγοριας που εκπροσωπει το παιχνιδι.

Το horror στοιχειο εχει παει περιπατο (ακομα και το re4 ηταν πιο ατμοσφαιρικο/τρομακτικο) και πλεον μιλαμε για ενα 3rd person shooter της σειρας (δεν το λεω με την κακη εννοια, απλα οκ δεν απεχει και πολυ απο ενα Gears of War ξερω γω).

Altair, με την 1η ευκαιρια ισως ριξω και ενα βλεφαρο στο AC. Τωρα το θεμα ειναι τι θα πεσει πρωτο στα χερια μου, γιατι αγορες δεν παιζουν αυτη την περιοδο, οποτε οκ ο,τι καβατζωσουμε για την ωρα και στην πορεια βλεπουμε .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ενταξει δικιο εχεις,αλλα δεν θα υπεφερα κιολας αν το επαιζα τελικα(γουσταρω τα games)
    Δλδ ειναι οκ παιχνιδι,υπο αλλες συνθηκες πιθανον να το τερματιζα,αλλα προτιμω να παιξω κατι αλλο.Αυτο ειναι ολο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Se tetoia periptwsh kalytera na mhn paikseis katholou, mono kako ston eafto sou tha kaneis.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Vaynard για πεταμα δεν ειναι σε καμια περιπτωση και δεν ειπε κανεις κατι τετοιο.

Ειναι απλο.Ημουν στην φαση που ηταν ο xeno,δλδ βαριομουν να το παιξω(γουστα ειναι αυτα) και σκεφτομουν αν αξιζει να το συνεχισω.Ο xenο ειπε οτι ειναι μια απο τα ιδια μεχρι το τελος,οποτε δεν θα μπω στον κοπο να φτασω και εγω ως εκει.
    Το παιχνιδι δεν ειναι ασχημο,αλλα προτιμω πχ να αρχισω να φτιαχνω κανα level στο lbp2,αντι να το τερματισω ενα παιχνιδι που ξερω οτι δεν με ενθουσιασει ποτε(μεχρι το τελος).

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Fanboy!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Γμτ μου χαλάσατε το σερί.

To AC 2 πρέπει να το παίξετε hideo & Xeno άμεσα.Οκ,εμένα δεν με εμπιστεύεστε.Εμπιστευτείτε όμως Somari,Vaynard,Bartman.;)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Eμένα προσωπικά μου άρεσε το re5 λόγω της ιστορίας,της έντασης που είχε,του co op και τα πολλά unlockables που έχει.Ναι πήρα τα πάντα όλα από achievements και οτιδήποτε έχει να κάνει με το single.Τώρα όσον αφορά το mercenaries και το online, δεν ασχολήθηκα.Βαρετό σε ορισμένα σημεία ΟΚ αλλά καλό παιχνίδι γενικά.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Ε καλα, μια γνωμη ειπαμε. Και το GTA4 με τα rankings παιζει να ναι το καλυτερο παιχνιδι της γενιας, αυτο δε μου λεει κατι. Τι και αν ειναι καλο οι fans προτιμουν τα προηγουμενα, ισως γιατι καποια απ' αυτα εκαναν και το μεγαλο μπαμ ανεβαζοντας τη σειρα σε αλλο επιπεδο.
    μα δεν σου ειπα τιποτα ρε κωστα επειδη ειπες την γνωμη σου που καλα εκανες και την ειπες γι αυτο υπαρχει και αυτο το thread αλλωστε,

απλα εχω ενστασεις και διαφωνω στα οσα εγραψες περι βαρεμαρας κτλ, αν τα διαβασει και κανενας που δεν το εχει παιξει θα νομιζει οτι ειναι του πεταματου το game που imo σε καμια περιπτωση δεν ειναι ετσι,

ειδικα αν το συγκρινεις με την κατηγορια που εκπροσωπει λιγα παιχνιδια προσφερουνε το κατι παραπανω και πολλα περρισσοτερα ειναι υποδυεστερα του

φυσικα και οι βαθμολογιες κατι λενε οι ρημαδες, αλλιως δεν θα τις εδινε κανενας, οταν τοσοι ανθρωποι το βρισκουνε καλο ειναι ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα οπως και να το κανεις, χωρις φυσικα αυτο να μειωνει μια διαφορετικη αποψη εννοειται

edit:και +1 σε αυτο που ειπε ο ground

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To thema einai na mhn kaneis aggaria na paizeis ama den exeis oreksh, ama ksekinhseis na paizeis etsi kalytera na mhn epaizes katholou ekei einai to mystiko.

Kai den milaw twra gia RE5 genika milaw, ama paikseis kati mono kai mono gia na to ksefortwtheis kai na les oti to epaikses exases thn ousia.

Leave a comment:

Working...
X