Play AND THEN judge!Το αντιστροφο ειναι κομματακι αφελες...
Τωρα οσον αφορα το να εχουμε καποιες Χ αρχικες εντυπωσεις...δεν ειναι κακο,απλα δε πρεπει να εμμενουμε σε αυτες και να αφηνουμε το hype να μας επηρεαζει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 5
Collapse
X
-
Εδώ φαίνεται πως είναι καθαρός ενθουσιασμός BigBoss όχι καθημερινή προπαγάνδα ότι το MGS is teh b3st G@m3 3v@r και teh pStriple rul3z.
Πάντως ρε Jedah όντως τι είδες στο Resident Evil 5 και ενθουσιάστηκες τόσο; Εγώ πάλι απλά μου άρεσε το trailer και απλά η συνέχεια πατάει στην συνταγή του 4 που είναι απίστευτο παιχνίδι. Αν απλά γουστάρεις συνέχεια από το 4 όπως και εγώ άλλωστε λογικό είναι να ενθουσιάζεσαι αλλά σίγουρα νέα στοιχεία πέρα της γκόμενας και περίπτωση co-op δεν έχουμε δει τίποτα το συνταρακτικό.
Chill Out man.
Leave a comment:
-
ρε σεις μην προτρέχετε.άλλο πράγμα λέει ο jedah,άλλο λέτε εσείς.σταματήστε να βλέπετε παντού συνωμοσίες ενάντια στο mgs4(BB σε σένα αναφέρομαι).
Leave a comment:
-
Kαλά για σένα πρέπει να λένε χειρότερα. Εγώ εδώ που είμαι σίγουρος ότι το MGS4, που θα κυκλοφορήσει σε κάποιες μέρες και ξέροντας και έχοντας δει πολλά για το game, θα τα σπάει 101% με λένε κάτσε πρώτα να το παίξουμε και εσύ μιλάς με σιγουριά πως το RE5 θα τα σπάει έχοντας ακόμη το game μήνες μπροστά του και μη ξέροντας για αυτό και πάρα πολλά πράματα. Πάντως ομολογώ πως κι εγώ εντυπωσιάστικά από το πρόσφατο video.Το παιχνίδι δείχνει τρομερά στοιχεία. Δεν παίζεται ρε παιδιά η Capcom όταν θέλει να δουλέψει. Το περιμένω πως και πώς και είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Η καινούρια κοπελίτσα πανέμορφη και sexy, πιο πολύ στο στυλ της Ada παρά στην Jill. Go Capcom Go![/b]
Leave a comment:
-
Κάθε γενιά είχε τις ανανεώσεις της.Η 32-64 που τα έκανε όλα 3d η προηγούμενη γενιά με ανανεώσεις σειρών όπως το GTA κλπ.
Leave a comment:
-
Το παιχνίδι δείχνει τρομερά στοιχεία. Δεν παίζεται ρε παιδιά η Capcom όταν θέλει να δουλέψει. Το περιμένω πως και πώς και είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Η καινούρια κοπελίτσα πανέμορφη και sexy, πιο πολύ στο στυλ της Ada παρά στην Jill. Go Capcom Go!
Υ.Γ. Αυτή η γενιά δεν σας θυμίζει τα 16-bit; Που παρόλο που στηρίζεται σε sequels και δοκιμασμένες συνταγές, κάθε τίτλος που ανανεώνεται είναι εξαιρετικός; Halo3, GTA IV, Mario Galaxy, SF IV κ.α.
Leave a comment:
-
Τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ.....Αν και πιστεύω πως δεν θα είχε πρόβλημα ούτε στον τεχνικό τομέα τόσο ώστε να μην έβγαινε στο Wii.Δυστυχως,εκτος απο τον πιο οργανικο χειρισμο του Wii μονο περιορισμους θα προσεθετε αυτη η εκδοση.Οποτε ειναι μαλλον καλυτερα ετσι.
[/b]
Με την καμιά βεβαία στο επίπεδο 360,Ps3 άλλα και πάλι μια αναβαθμισμένη RE4 μηχανή μια χαρά θα έκανε την δουλεία αν ήθελαν.
Leave a comment:
-
Τουλαχιστον για Wi ας βγαλουν ενα spin off FPS, οχι on rails σαν το umbrella chronicles.
Leave a comment:
-
Δυστυχως,εκτος απο τον πιο οργανικο χειρισμο του Wii μονο περιορισμους θα προσεθετε αυτη η εκδοση.Οποτε ειναι μαλλον καλυτερα ετσι.Gia Wii pantws pou rwtise kapoios dn 8a vgei.
[/b]
Leave a comment:
-
Ουχ...Τώρα το πρόσεξα. 360/PS3. Μάλιστα. Άδικα η πόρωση για μένα. Κρίμα που όσοι δεν έχουν θα περιμένουν 2-3 χρόνια να βγει ένα άθλιο πορτ για ΠιΣι όπως έγινε με το 4. Λέμε τώρα...
Leave a comment:
-
Capcom = no 1 attention whore, με την καλη εννοια που λεει και ο Λαζοπουλος.
Οπως λεει και ο FiOth, ξερει ακριβως τι πρεπει να κανει και ως τωρα τα κανει ολα ολοσωστα.
Leave a comment:
-
Ηell Yeah Baby!Ξερουν οι ατιμοι τι πρεπει να δειξουν για να ανανεωσουν το ενδιαφερον μας!Las Plagas (οπως το περιμενα),κατι απο οπλισμο κι ενα τρελλο μωρο (μη φοβασαι Jill,you are always my favourite ;) ).Αν εδιναν και μια ημερομηνια δε θα ειχα κανενα παραπονο...
Leave a comment:
-
Vlepontas to trailer exw na pw pws poly Gameover tha pesei sto paixnidi...
Leave a comment:
Leave a comment: