Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Ενα πραγμα ειναι το τρομακτικο στην ολη υποθεση:Να βγει τελικα το Alone in The Dark οσο καλο φαινεται...BELIEVE...
    [/b]
    fixed

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Ενα πραγμα ειναι το τρομακτικο στην ολη υποθεση:Να βγει τελικα το Alone in The Dark οσο καλο φαινεται...imagine...

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Η αλήθεια είναι πως ούτε και εγώ έχω ιδιαίτερα καλό feeling για το Alone in the dark. Λόγω Atari ίσως ή λόγω του οτι κυκλοφορεί σε πολλές κονσόλες, δεν ξέρω. Βέβαια απο την άλλη αν η Atari τα σκατώσει και εδώ πάει για φούντες, πράγμα που σημαίνει οτι θα προσπαθήσει να βγάλει ΑΑ τίτλο. Ιδωμεν

Leave a comment:

• Altair
    replied
    με alone in the dark εγώ.με SHV δε με βλέπω.έχω να παίξω πρώτα όλα τα υπόλοιπα μέρη της σειράς συν τα REmake & RE 0.του χρόνου όμως θα το τιμήσω αν δεν είμαι φαντάρος.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Δεν υπάρχει flop όταν είσαι fanboy.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εν δυναμει ναι, αλλα η μαγικη μου σφαιρα προβλεπει flop.
    Just a hunch... ;).

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ε μπορεί να μη βγει μέσα στο 2008, μέσα στον επόμενο χρόνο πάνω κάτω εδώ θα ναι και λίγα για το Alone in the Dark.
    Alone in the Dark > all

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αυτο σιγουρα δε βγαινει φετος παντως, οποτε μια επιλογη λιγοτερη. Ποιος τολμηρος θα βολευτει με τις εναλλακτικες προστασεις aka Αlone in the dark και SH5;
    Not me παντως .

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Πολύ καλές οι εικόνες, κρίμα που δεν είναι exclusive να το λιβανίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συζητάμε πόσο ωραία γυαλίζουν οι τρίχες κάτω από τον καυτό ήλιο και τις υπεργαμάτες σκιές.

Να δούμε τι θα πρωτοπάρουμε και φέτος.
    Κι αν πάρουμε, να δούμε τι θα πρωτοπαίξουμε, πολύ πράμα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τι να μας πει και η Konami μετα με το MGS4.. Παμε ρε Capcom, δειξε ξανα ποιος κανει κουμαντο σε αυτη τη βιομηχανια!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ???????????????ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!& #33;
    ΕΛΑ ΜΩΡΗ CAPCOM ΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ!!!!

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    νέες εικόνες και artwork

περισσότερες εδώ:
    http://darkzero.co.uk/game-news/famitsu-sh...creens-and-art/

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    http://www.gametrailers.com/player/29306.html

Leave a comment:

• Altair
    replied
    στο gametrailers ψάξε.είχε βγει ένα τρέηλερ.κάπου πρέπει να το έχω...

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Να δουμε ποτε (και πως) θα φτασει στο κοινο...δεν ελπιζω σε προβολες στις ελληνικες αιθουσες ομως μια περιποιημενη κυκλοφορια σε DVD θα ηταν πολυ καλη περιπτωση...
    [/b]
    Θεωρείται καλή η ταινία; Κι εγώ μόνο μια αναφορά είχα δει πριν λίγο καιρό στο Kotaku αλλά από τότε τίποτα.

Leave a comment:

Working...
X