Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Η αλήθεια είναι πως ούτε και εγώ έχω ιδιαίτερα καλό feeling για το Alone in the dark. Λόγω Atari ίσως ή λόγω του οτι κυκλοφορεί σε πολλές κονσόλες, δεν ξέρω. Βέβαια απο την άλλη αν η Atari τα σκατώσει και εδώ πάει για φούντες, πράγμα που σημαίνει οτι θα προσπαθήσει να βγάλει ΑΑ τίτλο. Ιδωμεν
με alone in the dark εγώ.με SHV δε με βλέπω.έχω να παίξω πρώτα όλα τα υπόλοιπα μέρη της σειράς συν τα REmake & RE 0.του χρόνου όμως θα το τιμήσω αν δεν είμαι φαντάρος.
Αυτο σιγουρα δε βγαινει φετος παντως, οποτε μια επιλογη λιγοτερη. Ποιος τολμηρος θα βολευτει με τις εναλλακτικες προστασεις aka Αlone in the dark και SH5;
Not me παντως .
Πολύ καλές οι εικόνες, κρίμα που δεν είναι exclusive να το λιβανίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συζητάμε πόσο ωραία γυαλίζουν οι τρίχες κάτω από τον καυτό ήλιο και τις υπεργαμάτες σκιές.
Να δούμε τι θα πρωτοπάρουμε και φέτος.
Κι αν πάρουμε, να δούμε τι θα πρωτοπαίξουμε, πολύ πράμα.
Να δουμε ποτε (και πως) θα φτασει στο κοινο...δεν ελπιζω σε προβολες στις ελληνικες αιθουσες ομως μια περιποιημενη κυκλοφορια σε DVD θα ηταν πολυ καλη περιπτωση...
[/b]
Θεωρείται καλή η ταινία; Κι εγώ μόνο μια αναφορά είχα δει πριν λίγο καιρό στο Kotaku αλλά από τότε τίποτα.
Leave a comment: