Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 5
Collapse
X
-
Μη φοβαστε παικτουρες μου, ειναι δεδομενο πως θα το τελειωσω καμια 15αρια φορες οπως και το προηγουμενο οποτε θα εχω χρονο για ενα playthrough με οποιον εχει ορεξη ;) .
-
e e ipame tha to pexoume mazi prota B)Αν το A.I είναι χαλια τότε άστα να πάνε. Είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που βλέπω σε ένα παιχνίδι (τα Halo με έκαναν ξεφτέρι πάνω σε αυτό τον τομέα
).
E αν λάβεις υπόψιν ότι τα Resident Evil είναι η αγαπημένη μου σειρά, τότε μάλλον καταλαβαίνετε ότι το περιμένω πως και πως. Μάρτη και αυτό ε? Ακόμα θυμάμαι εκείνο τον Γενάρη του 2005 όταν ήρθαν πακέτο σε NTSC εκδόσεις δυο Resident Evil 4 με μια ωραία συλλεκτική umbrella. :wub:
FiOth, θα μου κανεις την τιμή να το παίξουμε και μαζί έστω και μια φορα ε? ;)
[/b]
Leave a comment:
-
Αν το A.I είναι χαλια τότε άστα να πάνε. Είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που βλέπω σε ένα παιχνίδι (τα Halo με έκαναν ξεφτέρι πάνω σε αυτό τον τομέα
).
E αν λάβεις υπόψιν ότι τα Resident Evil είναι η αγαπημένη μου σειρά, τότε μάλλον καταλαβαίνετε ότι το περιμένω πως και πως. Μάρτη και αυτό ε? Ακόμα θυμάμαι εκείνο τον Γενάρη του 2005 όταν ήρθαν πακέτο σε NTSC εκδόσεις δυο Resident Evil 4 με μια ωραία συλλεκτική umbrella. :wub:
FiOth, θα μου κανεις την τιμή να το παίξουμε και μαζί έστω και μια φορα ε? ;)
Leave a comment:
-
Πολυ καλα και τα δυο gameplay trailers ομως εκτος απο το να κανουν την αναμονη ανυποφορη αποδεικνυουν δυο πραγματα:
1.To AI θελει ΠΟΛΥ δουλεια, ειδικα της Sheva η οποια αρεσκεται στο να φευγει απο καθε ασφαλες μερος και να τρεχει στην αγκαλια των εχθρων.
2.Ο τυπας που παιζει...απλα το κανει λαθος
.
Leave a comment:
-
To RE5 τρεχει στην Framework engine (Capcom's next-gen engine που τρεχουν κ τα DMC4, Lost Planet k Dead Rising) κ οχι φυσικα στην μηχανη του RE4...μερικοι ας μην βγαζουν πραγματα απο το μυαλο τους.Ειναί ακριβώς η ίδια μηχανή με το 4 με high resolution texture, διαμορφωμένη για Dx9 PC based. Ιξού και τα animation που είναι ολόιδια ακόμα και το level desigh (μικροί διάδρομοι,ίδιες τοποθεσίες) ακόμα και οι φυσικές είναι ίδιες(βαρέλια,βαρύτητα εχθρών).
Αυτό δεν είναι κακό και στο κάτω κάτω την μηχανή την έφτιαχναν 5 χρόνια μην πάει χαμένη.
[/b]
Leave a comment:
-
Ας στείλουμε ένα e-mail στην CAPCOM με μια λίστα από υπογραφές!
Η A.I. μου φαίνεται απογοητευτική πάντως...
Leave a comment:
-
Δυο απιστευτα νεα βιντεο ( απο το τελος του πρωτου και ολο το δευτερο τα σπαει )
http://www.gametrailers.com/player/38910.html
http://www.gametrailers.com/player/38909.html
Leave a comment:
-
Κάτι από Astaroth μου φέρνει ο τύπος με την κουκούλα και το giant axe. Καλά ε, κάθε trailer κάνει τον τίτλο όλο και πιο must! Ξέρουν να ψήνουν το κοινό... Απίστευτα bosses!
Leave a comment:
-
Was that the leechman???
Yup, that was the leechman!!!
Ειδα και πολλες νεες θυληκες παρουσιες...χμμμ...
Leave a comment:
-
όσο πάει γίνεται και καλύτερο.έλα να νιώσουμε πάλι.ο Μάρτιος είναι κοντά.
Leave a comment:
-
Eνα ακόμα τρείλερ
http://xbox360.ign.com/dor/objects/760880/...g_081808HD.html
Τις περισσότερες σκηνές τις έχουμε ξαναδεί αλλά περιέχει και μερικές νέες! ;)
Leave a comment:
-
Τώρα που είπες γιa clipping, και αυτό το είδα στον ίδιο βαθμό με το RE4.
Αλλά όπως προείπατε δεν είναι και τόσο κακό αυτό και έτσι κι αλλιώς με ενδιαφέρει το παιχνίδι αυτού καθέ αυτού να είναι άψογο.
Απλά είχα απορία γιατί να είναι ολόιδια τα animation...
Leave a comment:
-
Συμφωνω, στο κατω κατω της γραφης η απεικονιση ειναι αυτη που μας εχουν δειξει ασχετα με το ποια ειναι η μηχανη που την παραγει κι αυτο που βλεπω πραγματικα μου αρεσει παρα πολυ.Ειναί ακριβώς η ίδια μηχανή με το 4 με high resolution texture, διαμορφωμένη για Dx9 PC based. Ιξού και τα animation που είναι ολόιδια ακόμα και το level desigh (μικροί διάδρομοι,ίδιες τοποθεσίες) ακόμα και οι φυσικές είναι ίδιες(βαρέλια,βαρύτητα εχθρών).
Αυτό δεν είναι κακό και στο κάτω κάτω την μηχανή την έφτιαχναν 5 χρόνια μην πάει χαμένη.
[/b]
Leave a comment:
Leave a comment: