Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Νο1 στα charts σε δέκα διαφορετικές χώρες
Όπως ανακοίνωσαν η NCsoft και η ArenaNet το Guild Wars 2 έφτασε στην κορυφή των επίσημων charts σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεκριμένα, περίπου δέκα μέρες μετά την κυκλοφορία του, το πολυαναμενόμενο MMO έφτασε το Νο1 σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ολλανδία και Βέλγιο.
Aκόμα και πριν το επίσημο launch, ο τίτλος αγκαλιάστηκε θερμά από τη Guild Wars fanbase σπάζοντας ρεκόρ, ενώ η συλλεκτική έκδοση έγινε ανάρπαστη.
Παιχνιδάρα!
Είμαι 56 level και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου (αν και στην αρχή μαζί με έναν φίλο μου θα το παίζαμε μαζί (εξάλου αυτός το αγόρασε) αλλα τελικά πήγε στρατό και έτσι το παίζω μόνος μου, lol). Μέχρι τώρα κάνω μόνο exploration (55%).
Υ.Γ. Βρήκα και στο T.P. κάτι τζαπανέζικα ντάγκερς και πορώθηκα!
εγω ψηλοβαρεθηκα maxara χαραχτηρα το pvp εχει fun αλλα φαινεται καπως ανουσιο δεν υπαρχει στοχος πολλοι random παραγοντες (φανταστειτε προτιμω να φαρμαρω diablo 3), παιρνεις τα καλυτερα items απο craft που το βρηκα pathetic και το pve ειναι retarded στα dungeons,
εχει μερικους καλοφτιαγμενους μηχανισμους αλλα του λειπουνε βασικα στοιχεια ειναι mmo του ενος μηνα γιατι θα τα εχεις κανει ολα, κλασσικα σε ενα χρονο απο τωρα δεν θα παιζει κανενας, τουλαχιστον ειναι free οτι ωρα θες μπαινεις ειναι οτι πρεπει για καποιον που θελει να παιξει casual,
και σε λιγες μερες βγαινει και το mop πραγμα καθολου καλο για το gw2
εδώ Ελλάδα παντου εξαντλήθηκε, βγηκα θεσσαλονίκη να δω και δεν υπήρχε πουθενά. Τελικά το παρήγγειλα απο seven και θα το χω οταν ρθει η δευτερη παρτίδα.
Χθες ανακάλυψα μια κρυφή σπηλιά στα νοτιοανατολικά του Lions Arch. Είναι κάτι σαν λαβύρινθος με mini games και στο τέλος έχει και τον Cultural Weaponsmith.
Έκανα ένα video guide σε ανάλυση 1080p, το οποίο θα βρείτε παρακάτω:
Το σημαντικότερο είναι, ότι η ArenaNet έχει αυτή τη στιγμή μια δυνατή βάση, πάνω στην οποία μπορεί να προσθέτει συνεχώς περιεχόμενο και έναν σύγχρονο πυρήνα μηχανισμών, που μπορούν να διατηρήσουν το παιχνίδι «ζωντανό» για χρόνια. Όταν προσφέρεται τέτοια ποσότητα και ποιότητα περιεχομένου στην τιμή των 60 ευρώ, όλοι οι υπόλοιποι θα έπρεπε να ντρέπονται
εγώ τελικά άφησα την charr elementalist και εκανα μια human ranger καθώς τελικά ο ranger μου αρέσει περισσότερο ως class
Κι εδώ δύσκολος είναι, τουλάχιστον μέχρι να μάθεις τα χούγια του. Σε γενικές γραμμές ο Mesmer δεν πέφτει εύκολα αλλά ούτε έχει το burst dmg να σκοτώσει και εύκολα.
Comment