Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gears of War 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Το εχω σχεδον αποφασισει, αυριο θα παω για την limited . To σκεφτηκα για την απλη αλλα λεω οκ το τελος της τριλογιας ειναι, ας τα σκασω αλλωστε το περιμεναμε τοσο καιρο αυτο το παιχνιδι.

Anyway θα φυγει πρωτα ενα playthrough στο hardcore και μετα σας περιμενω για multi. Αντε να ανοιξω ξανα το 360 να δουμε και τι γινεται στην friend list!

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Gears of War 3: First 45 Minutes Commentary
    [YOUTUBEHD]LQiw2vHjnWw[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εγω παιδια ακομα δεν ξερω τι θα κανω, βασικα το zavvi εχει 47 ευρω την απλη και 74 την limited... Γενικα ακριβη η limited (σχεδον 30 ευρω παραπανω), δεν εχω κοιταξει τι παραπανω εχει αλλα αν θυμαμαι καλα στο gears 2 δεν υπηρχε τοσο μεγαλη διαφορα αναμεσα στις εκδοσεις.

Anyway θα δουμε!

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Και εγω φυσικα..

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    day one εκτος απροοπτου και για μενα
    Δωσε πονο!

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    day one εκτος απροοπτου και για μενα

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ωραιος nooto , ετσι οπως τα περιμεναμε τα reviews μια χαρα
    Μολις βγηκε προ-παραγγελια της Epic Edition στα γνωστα ελληνικα καταστηματα (plaisio,multirama κτλ.)

Leave a comment:

• nooto
    replied
    GT Video Review

Eurogamer Review
    Gears of War 3, then. In its multiplayer, all you could have reasonably asked for; in its visuals, new heights reached, while cracks of old age are papered over; in its story, a fitting conclusion; and in its campaign, though short of the consistent brilliance of its predecessor, a mostly rousing and memorable spectacle.
    So where do you go after "bigger, better and more badass?" You go to your fans and give them that which they crave. But now Epic has surely exhausted the formula in its current form - and, probably, on current-gen - the really exciting question is: where next?
    http://www.eurogamer.net/articles/20...f-war-3-review
    Ign Review
    Gears of War 3 represents state-of-the-art design and gameplay where you become the king badass among a gory world of bad-asses. Every third-person, cover-based shooter from here on out will likely be compared to Gears 3, and it provides a fitting and poignant-- if sometimes cheesy -- closing chapter to the trilogy. The noted hitches, design decisions and ‘been-there, done-that’ feel of much of the content colors the overall experience, but it certainly didn’t keep me from having one hell of a good time. I imagine you’ll feel the same.
    http://uk.xbox360.ign.com/articles/119/1194638p1.html

So Far

Δεν ηξερα οτι σημερα σπαει το εμπαργκο, χωρις εκπληξεις τα reviews, πανω κατω οτι περιμενα. Αντε να δουμε περιμενω σχολια!!!

Leave a comment:

• PAT
    replied
    Λογικά θα κυκλοφορήσει και εδώ, αλλά σε λίγα καταστήματα και σε πολύ περιορισμένη ποσότητα. Μήπως ξέρει κάποιος πόσες epic θα κυκλοφορήσουν συνολικά στην Ευρώπη;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι ρε,απλά έκανα το conversion από το Game.co.uk.Πάντως ένας φίλος που δουλεύει multirama μου είπε θα το φέρουν σε όλες τις εκδόσεις.Τώρα,αν ισχύει,δεν ξέρω.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    120 την βρήκα,αλλά μάλλον θα προτιμήσω την απλή Limited,κι ας ευκολύνομαι αυτόν τον καιρό οικονομικά.
    Aπο Ελλάδα ; Αν , ναι απο ποιο καταστημα ακριβως ;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    120 την βρήκα,αλλά μάλλον θα προτιμήσω την απλή Limited,κι ας ευκολύνομαι αυτόν τον καιρό οικονομικά.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Η Epic ηδη κυκλοφορει στην υπολοιπη Ευρωπη εκτος Ελλαδας.Μπορεις να την προ-παραγγηλεις απο εδω

Leave a comment:

• PAT
    replied
    Τελικά η epic edition πότε θα κυκλοφορήσει;
    Ξέρει κάποιος πόσο θα κοστίζει;
    Μας έχουν ταράξει, μάλλον στα 150 την κόβω.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Πλησιάζει η μέρα του. Θα το έπαιρνα πρώτη μέρα, όμως τώρα είμαι σκεπτικός, καθώς τα άτομα που θα το έπαιζα coop μαζί τους μου έπαιξαν πουστιά και προστοπαρον δεν βρήκα άλλους 3. Έτσι σκέφτομαι αν θα το πάρω μόλις κυκλοφορήσει.

Ενδιαφέρεται κανεις για τετραπλό coop?

Leave a comment:

Working...
X