Λογικά αύριο θα το έχω,ασχολείται κανείς;Ψήνεται κανείς για multi;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Little Big Planet 2
Collapse
X
-
Καλα το πανε:p
Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν βλεπω απλα και ομορφα levels οπως στο lbp1.Συνηθως πανε σε πιο πολυπλοκα πραγματα οι περισσοτεροι(για τους πιο ικανους μιλαω) και καπου χανεται το νοημα.
Ελπιζω να ασχοληθω και εγω συντομα με κανα level,γιατι το εχω αφησει και με εχει αφησει
Comment
-
Late to the party για τα καλά, αλλά here I am fellow hideo. Το ξεκίνησα χτες και τελείωσα τον πρώτο κόσμο, παίρνοντας ό,τι μπορούσα να πάρω μόνος μου. Για την ποιότητα του τίτλου δε χρειάζεται να μιλήσω, είναι γνωστά τα πράγματα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Το ρετουσάρισμα στα μενού και στην πλοήγηση μεταξύ των πιστών όμως είναι άξιο αναφοράς.
Είμαι ανοιχτός για multi player, κυρίως νωρίς το βράδυ. Βέβαια έχουμε δύο ώρες διαφορά (10 ώρα Αγγλίας είναι 12 στην Ελλάδα), αλλά κάπως θα το κανονίσουμε.
Θέλω όπως και δήποτε να παιχτεί σε τετραπλό η shark survival.
Comment
-
Originally posted by Evans View PostLate to the party για τα καλά, αλλά here I am fellow hideo. Το ξεκίνησα χτες και τελείωσα τον πρώτο κόσμο, παίρνοντας ό,τι μπορούσα να πάρω μόνος μου. Για την ποιότητα του τίτλου δε χρειάζεται να μιλήσω, είναι γνωστά τα πράγματα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Το ρετουσάρισμα στα μενού και στην πλοήγηση μεταξύ των πιστών όμως είναι άξιο αναφοράς.
Είμαι ανοιχτός για multi player, κυρίως νωρίς το βράδυ. Βέβαια έχουμε δύο ώρες διαφορά (10 ώρα Αγγλίας είναι 12 στην Ελλάδα), αλλά κάπως θα το κανονίσουμε.
Θέλω όπως και δήποτε να παιχτεί σε τετραπλό η shark survival.
Ξερεις τι πρεπει να κανεις,βλεπεις ποιες εχω κανει hearted και ξεκινας απο τις παλιες-πρωτες.
Τα levels του lbp2 εχουν πρασινο σηματακι και αυτα του lbp1 ροζ.
Comment
-
Originally posted by Evans View PostHideo ήδη γνωρίζω το περιεχομενο 300 πιστών χωρις να τις εχω παίξει, η πτυχιακη μου βασιζεται σε αυτο το παιχνιδι. Καποια στιγμη θα στα πω, λογικα θα σε ενδιαφέρουν. Το σημαντικοτερο ειναι να κανονισουμε κανα παιχνιδι
.
Ναι θα παιξουμε κανα βραδακι.
Comment
-
Comment
-
Λολ,μόλις τώρα θα το ποσταρα εγώ.
Απίστευτη δουλειά,πραγματικά το τι δυνατότητες έχει αυτό το παιχνίδι δεν λέγεται...
Λοιπόν!!!Ψηθείτε να αναβιώσουμε το final fantasy 7 μέσω του little big planet 2 σε τετραπλό coop αλα gamers odyssey!!!Έλα να ακούω συμμετοχές...
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
Comment