Announcement

Collapse
No announcement yet.

Infamous 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Vaynard View Post
    ε ναι αν εισαι εκει γυρω lol χαιρω πολυ οχι πως βοηθαει και πολυ σε καποιες περιπτωσεις τα βλεπεις στο χαρτη με τον τροπο που ειπες αλλα δεν ξερεις πως να τα παρεις
    Kαι δεν γουσταρεις που δεν τα βρισκεις ευκολα??

Βεβαια τελικα δεν τα μαζεψα ολα,αλλα οταν εβλεπα στον χαρτη οτι ειναι κοντα μου,τα εψαχνα.Κολλημα και οχι για τα trophies.

Comment

ε τοτε για δοκιμασε να τα παρεις ολα να δεις ποσο ευκολο ειναι

ειδικα οταν εχεις τα 149 και σου μενει 1 ξερω γω, παιζει να ειναι απο τα ποιο αθλια collectibles που εχω δει σε sandbox

Comment

Μου ειχαν μεινει 2-3

To ασχημο ειναι οτι οσο λιγοτερα μενουν(αφου εχεις μαζεψει τα περισσοτερα) τοσο δυσκολοτερο ειναι να τα βρεις.Ειδικα αν εχει μεινει ενα,ειναι οντως σαν να ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα.:xp:

Comment

Τα shards στην αρχη γουσταρα που ηταν δυσκολο να τα βρεις. Αλλα οταν μου εμειναν 4 :whip: :xp:

Comment

Tι δύσκολο βρε παιδιά, με το τσουβάλι τα έβρισκες . Με τόσες αποστολές και πήγαινε έλα πάντως ήταν αρκετά εύκολο να μαζέψεις όλα όσα βρίσκονται στην πόλη και όχι στα παράλια. Μετά απλώς κάνεις ένα γύρο τα πάντα spamάροντας το γνωστό κουμπί και είσαι κύριος. Όταν πήρα το τελευταίο πάντως και καθώς περίμενα το pop up για το platinum trophy μόνο που δεν έφαγα το dual shock 3 από το άγχος μου μπας και κάτι δεν πήγε καλά.

ΥΓ: Καλά, όταν μίλησα στο robot και περίμενα το treasure hunter στο FF XIII η ανησυχία χτύπησε νέα maximum .

Comment

Κερδίζεις τίποτα με τα shards ή μονο για το trophy γίνεται η όλη κουβέντα;
              I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

αν θυμαμαι καλα σου αυξανουνε το pool του ηλεκτρισμου καθε συγκεκριμενο αριθμο που βρισκεις καλα οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια αν εχεις 17 αστραπες η 18 πχ, αφηστε που τα περισσοτερα collectibles πλεον εχω την αισθηση οτι οι devs τα τα βαζουνε εχοντας και τα trophies/achs στο πισω μερος του μυαλου του αφου τα περισσοτερα υπαρχουνε απλα για να υπαρχουνε, sad story

Comment

Το 'πιασα από χθες. Άντε να δούμε. Το 1 δεν μου άρεσε. Ήδη μία ώρα στο δεύτερο και βλέπω κάτι πολύ θετικό. Λίγο χρώμα! Το 1 παίζει να είναι και το πιο μουντό game που έχω παίξει.

Comment

10 ώρες μέχρι στιγμής και το παιχνίδι είναι Κ-Λ-Α-Σ-Ε-Ι-Σ ανώτερο απ'το πρώτο.
                    (Αυτό βέβαια δεν λέει πολλά γιατι το πρώτο ήταν μούτα ).

Να είχε και καλύτερους χαρακτήρες.

Comment

• Μαλλον ειχες παρεξηγησει το πρωτο.Το δευτερο ειναι πιο ''φανταχτερο'' και ειναι λογικο να ειναι και πιο συμπαθητικο με την πρωτη ματια.
                      Λιγο το εχω παιξει βεβαια το 2 και δεν εχω αποψη,αλλα απο αυτα που διαβαζω(reviews-εντυπωσεις) δεν μου φαινεται οτι εχουν τοσο τεραστια διαφορα.
                      Και προσωπικα αμφιβαλλω αν θα εχει ενα αναλογα δυνατο σημειο(δεν λεω που και πως).

Θα παιχτει βεβαια,για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                        Μαλλον ειχες παρεξηγησει το πρωτο.Το δευτερο ειναι πιο ''φανταχτερο'' και ειναι λογικο να ειναι και πιο συμπαθητικο με την πρωτη ματια.
                        Λιγο το εχω παιξει βεβαια το 2 και δεν εχω αποψη,αλλα απο αυτα που διαβαζω(reviews-εντυπωσεις) δεν μου φαινεται οτι εχουν τοσο τεραστια διαφορα.
                        Και προσωπικα αμφιβαλλω αν θα εχει ενα αναλογα δυνατο σημειο(δεν λεω που και πως).

Θα παιχτει βεβαια,για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
                        Έχει καλύτερο art direction, πολύ πιο ωραία πόλη, δεν υπάρχει αυτή η απίστευτη γκριζάδα του 1, οι αποστολές είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες και η δράση χτυπάει κόκκινο απ'την αρχή του παιχνιδιού κι όλας.

Εντάξει το μούτα ήταν αστείο, αλλά πραγματικά το 1 δεν μου άρεσε. Μάλιστα το είχα δοκιμάσει 2 φορές. Την μία πήγα σχεδόν μέχρι την μέση, την άλλη 2 ώρες έπαιξα.

Comment

• To teleiwsa simera me Hero karma.

O
                          M
                          G
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Κατέβασα το ντέμο προχθές και ψιλοέλιωσα. Εντάξει το game έχει υποστεί βελτιώσεις παντού, ειδικά στα γραφικά η βελτίωση είναι απίστευτη, μου θύμισε τηρουμένων των αναλογιών την μετάβαση απο τα γραφικά του Uncharted DF σε αυτά του Uncharted 2. Oι χειρισμοί όπως είπαν και οι συμφορουμιστές σε προηγούμενες δημοσιεύσεις είναι πιο άμεσοι και λειτουργικοί ενώ η φωνή του Cole που τοσο πολύ δεν άρεσε σε κάποιους:xp: εντάξει προσωπικά δεν είναι κάτι που με χάλασε. Σίγουρη αγορά πόσο μάλλον τώρα που η τιμή του έχει πέσει αρκετά. Αυτά για τώρα.
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Το ξεκινησα και επαιξα κανα 2ωρο.

Ξεκιναω με τα θετικα.
                              Γραφικα.Η βελτιωση ειναι οντως τεραστια και βαζει κατω πολλα linear games.Tεχνικα το καλυτερο sandbox game που εχω παιξει.Για τον σχεδιασμο/art direction δεν θα ελεγα το ιδιο βεβαια.
                              Λιγο ΑΑ να ειχε...

Επισης ειναι καταπληκτικη η ιδεα τους να δημιουργησουν εργαλεια για user generated content για side missions,με αποτελεσμα να υπαρχει ποικιλια και οχι επαναλαμβανομενες δευτερες αποστολες οπως ειχαμε συνηθισει μεχρι τωρα στα sandbox games.

Στα αρνητικα τωρα.
                              Δεν μου αρεσει που εχουν πιο εντονα χρωματα.Eπισης τα cut-scenes σε στυλ κομικ μου φαινονται χειροτερα απο του 1.Η φωνη του cole ειναι σιγουρα χειροτερη,επισης δεν μου αρεσει και η νεα φατσα του.
                              Για καποιο λογο μου φαινεται λιγοτερο ατμοσφαιρικο το παιχνιδι προς το παρον.
                              Περιμενα καλυτερο τον χειρισμο με move.Μπορει να κανω βεβαια κατι εγω λαθος.Θα ψαξω να δω τι επιλογες υπαρχουν.

Comment

• Υποστηρίζει Move;
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X