Originally posted by Altair
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Infamous 2
Collapse
X
-
Το ξεκίνησα κι εγώ,και οι εντυπώσεις για την ώρα είναι πολύ θετικές.Είχα μια ανησυχία ότι θα με κουράσει όπως το πρώτο,αλλά πραγματικά νιώθω λες και παίζω άλλο τίτλο.Βελτιωμένη κίνηση,πολύ πιο γρήγορος ο Cole και οι αντιδράσεις του,οι εχθροί δεν εμφανίζονται συνεχώς από το πουθενά όπως στο πρώτο,ενώ και τα stunts που ζητάει είναι πράγματα τα οποία θα γίνουν με τη φυσική ροή του παιχνιδιού,καμία σχέση με τα παλαβά που ζήταγε το πρώτο.Κάτι άλλο που μου αρέσει πολύ,είναι το πόσο χρώμα έχει ο τίτλος.Πραγματικά το πρώτο το βρήκα πολύ μουντό με αποτέλεσμα να κουράζει,ενώ εδώ βλέπεις συνεχώς πράσινο,φώτα,καταστήματα.Το μόνο αρνητικό που βρίσκω,είναι πως έχει αλλάξει η φωνή του Cole η οποία ναι μεν είναι μια χαρά,αλλά στο πρώτο ήταν καλύτερη.Carpe diem
Comment
-
Το τελείωσα κι εγώ με ποσοστό 65%,44 upgrades,25/29 dead drops,278/305 blast shards στο hard.Το φινάλε στο good karma στενάχωρο.Πολύ καλύτερο από το πρώτο σε όλους τους τομείς,μου φάνηκε βέβαια πιο εύκολο και χωρίς cheap deaths.Έχει κάποια μικρά προβληματάκια αλλά τίποτα που να κουράζει/εκνευρίζει.Επίσης ένα αρνητικό,ότι αλλάξανε τη φωνή του πρωταγωνιστή,αλλά αν και κατώτερη από του 1,παραμένει πολύ καλή.
9.5/10 από μένα.
Πάμε για Festival of Blood και μετά Second Son.Carpe diem
Comment
Comment