Announcement

Collapse
No announcement yet.

MotorStorm: Apocalypse

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος που δεν έπαιξε τα παλιά; Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πολύ ωραίο .

Comment

Τα προηγουμενα 2 αξιζαν πολυ κατ'εμε.Το apocalypse δεν το εχω παιξει ακομα,αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι και αυτο καλο.
      Καποια στιγμη θα το αγορασω.

Comment

Originally posted by Evans View Post
        Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος που δεν έπαιξε τα παλιά; Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πολύ ωραίο .
        Ναι αμέ.
        Απλώς αυτό είναι τίγκα action. Πιο πολύ από τα προηγούμενα. Πλέον πιο πολύ αποφεύγεις εμπόδια παρά στρίβεις σε στροφές.
        Βασικά κάποιες πίστες θυμίζουν σκηνικά από action παιχνίδια. Ξέρεις εκεί που έχεις σκοτώσει το τελευταίο boss και πρέπει να ξεφύγεις με το αμάξι πριν διαλυθεί όλη η πόλη.
        Χθες έπαιξα μία πίστα που έγινε ο πανικός. Κτίρια πέφτανε, βυτία ανατιναζόντουσαν, ο δρόμος ράγιζε. Σφαγή πραγματικά.

Comment

[GT]713158[/GT]

Mετα απο portal2 παιρνει σειρα(αγορα) αυτο και το crysis2.

Comment

Μάλλον πολυ βρίσιμο θα πέσει και εδώ.Στο pacific rift που είχα πάρει όλα τα χρυσά και στις τέσσερις κατηγορίες είχα σπασει και ένα πληκρολογιο υπολογιστή με το χειριστηριο του ps3 μιας και τοτε ειχα την κονσολα στο monitor του πισι.Eιδικα αυτο το rubber band AI ...

Comment

Working...
            X