Announcement

Collapse
No announcement yet.

Marvel Vs Capcom 3 Fate of Two Worlds

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Αν είναι και o Phoenix Wright μέσα θα το πάρω και γω. Objection Ultra!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    O Rocket Racoon είναι fail.Δεν τον ξέρω καν ως χαρακτήρα,αλλά οκ πιστεύω υπάρχουν πολλοί και πολύ καλύτεροι από τη Marvel που θα μπορούσαν να μπουν στη θέση του.Αναφέρω ενδεικτικά μερικά ονόματα:Carnage,Lizard,Doc Oc,Punisher,Toxin,Vision,Scarlet Witch,Quicksilver,Moon FUCKING Knight,Pyro,Psylocke Κλπ.

Από τη μεριά της Capcom το ρόστερ φαίνεται αρκετά imba.Strider,Nemesis,VERGIL,Frank West,Phoenix Wright.O Firebrand μόνο μου φαίνεται κάπως,αλλά οκ καλύτερος από το Rocket Racoon.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    ULTIMATE MARVEL VS CAPCOM 3 ANNOUNCED

The new challenger roster is as follows:
    Capcom

Marvel

Link

Λίγο πολύ όλοι το περιμέναμε, όμως τέτοιες ανακοινώσεις είναι πάντα ευχάριστες. Τουλάχιστον για όσους δεν έχουμε αγοράσει ακόμα το παιχνίδι επειδή περιμέναμε υπομονετικά την updated έκδοση

Οι σίγουροι από τους παραπάνω είναι οι Strider, Hawkeye, Ghost Rider και Firebrand. Για gameplay βιντεάκια τους ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ. Thumbs up για Strider, Vergil και φυσικά Nemesis. Αν βάλουν και τον Captain Commando θα είμαι κομπλέ.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Τα βλέπω κι εγώ αλλά για να παρηγοριέμαι που δεν έχω PS3 Όσοι έχετε ψαρέψει πάντως ωραία matches στο YouTube (και γενικά στο net) βάζετέ τα και εδώ πέρα για εμάς τους υπόλοιπους.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied

εξαιρετικο video με combos και resets για magneto

καλα εγω το ποσταρω εγω το βλεπω μονο εδω αλλα δε βαριεσαι με εντυπωσιασε η δημιουργικοτητα των combos με τα assists και φυσικα τα resets, το editing αψογο και το τραγουδι ταιριαζε απολυτα, some serious shit there respectzz

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ρε αγοραρε μην εισαι τρομπας μαθε ενα-δυο combo 10 λεπτα υποθεση ειναι να γουσταρεις λιγο, ευκολο game ειναι το mvc3, καλα μη νομιζεις οτι εγω ξερω να παιζω δεν εχω ασχοληθει εμπειρικα στα πηρα τα ματσακια

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι αμέ,τι να σου πω.8-0 με πήρες και με το ζόρι σου έβγαζα τον ένα χαρακτήρα.Άσε που πιστεύω ότι με άφηνες κιόλας.

edit:Άσε που δεν μου έβγαινε τίποτα.Ούτε advancing block,ούτε aerial team combo,ούτε καν counter τους.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    altair καλα τα πηγες αποψε!!:resp:

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    βασικα ουτε εγω ασχολουμαι πλεον παρα μονο για χαβαλε αμα κατσει κανα σκηνικο

αμα με δεις καμια μερα μεσα altair στειλε και κανονιζουμε ξερω γω μη περιμενεις να γινει η δουλεια απο εδω

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εμ τι να σε κανουμε που το πηρες στο PS3.
    Eγω το ψηνω γενικα για το χαβαλε εστω, (δεν ασχολουμαι καν, αλλα αν εβρισκα κανεναν ολο και κατι θα γινοταν).
    Ως τοτε 3rd strike online στο pc και τα mvc3 και ssf4 στην ακρη .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οκ,το τσίμπησα,όποιος θέλει ας μου πει να παίξουμε.
    Δεν έχω παίξει πολύ βέβαια,μια φορά ίσα ίσα να τερματίσω το arcade.Επέλεξα Wesker,Dante,Chris.Oι Wesker & Dante είναι ψιλοimba.O Chris όχι και τόσο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ωραία.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Αύριο θα το έχω για ps3.Όσοι πιστοί,Vaynard εσένα κοιτάω,προσέλθετε να ρίξετε μερικές μπούφλες.
    Μπορεί να το ξανανοικιάσω οσονούπω οπότε είμαι κι εγώ μέσα για επικά ξύλα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αύριο θα το έχω για ps3.Όσοι πιστοί,Vaynard εσένα κοιτάω,προσέλθετε να ρίξετε μερικές μπούφλες.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ειδα λιγο χτες το winter brawl USA το 3vs3 του mvc3....1 στους 2 ειχε στην τριαδα του sentinel

δεν εντυπωσιαστηκα και πολυ απο αυτα που ειδα μονο ο j.wong που ειναι σε αλλο επιπεδο απο μονος του και λιγο ο keits δειξανε οτι εχουνε μαθει καποια παραπανω πραγματα και ειδικα την σωστη χρηση των assists

κατα τα αλλα εχω να το αγγιξω καμια βδαμαδα που ειχαμε μαζευτει στου xeno
    cheapest game ever φυσικα και δεν μας χαλαει καθολου ITS mahvel!!! after all

πατας κουμπακια και γινονται OMG SNAP!!! πραγματα στην οθονη αυτο αρκει

Leave a comment:

Working...
X