Announcement

Collapse
No announcement yet.

Marvel Vs Capcom 3 Fate of Two Worlds

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• καποιοι ηδη πιασανε δουλεια στο training

Comment

• Marvel Vs Capcom 3 Fate Of Two Worlds Special Edition (360) 82.48CDS=~61Euro
      (μαζι με μεταφορικα)

Για ps3 ειναι sold out ομως μεσω ebay εχουν διαθεσιμα αλλα ειναι πιο ακριβα στα ~82.60Euro

Eπειδη δεν εχω ξαναπαρει απο εκει δεν γνωριζω ποσο μερες παιρνει για την παραλαβη,αν γνωριζει καποιος ας με πληροφορηση.

(Δεν γνωριζω πως γινετε να καλυψεις το link ωστε να μην ειναι τοσο μεγαλο)
      Street Fighter IV Series Κύπρος(Cyprus)+Ελλάδα(Hellas) Group On Facebook

Comment

• DoublePost

(Video με διαλογους μεταξυ χαρακτηρων)

Ryu To Spiderman "Spiders,I hate spiders.."
        Spiderman "U've got a blackbelt in stupid if u think u can beat me"

Iron Man To Spencer "Just the arm?Why?Cant afford the rest of the suit?"
        Spencer "How much of that "suit"is bionic?"

Captain America To Zero "Your name is Zero?Hope u dont fight like one.."
        Zero "Stop lecturring and show me what u got"

Chris Redfield To His Team Staring At Super Skrull "Noone to die under my watch"
        Super Skrull " U should stick to fighting zombies"

Magneto To Sentinel "Mutant hunting abomination"
        Sentinel "Mutant entity detected"

Storm To Magneto "Will u never learn Erick?"
        Magneto "I grow wearily of these encounters"

Wolverine To Magneto "Sorry Erick just aint gonna win this"
        Magneto "How foolish..What,a man with metal bones to face me"

EDIT

Ολα τα εναλλακτικα χρωματα για ολους τους χαρακτηρες

Comment

• Triple Post..*Announcer's Voice* MARVELLOUS(combo)..

Comment

• Μετα απο κανα 2ωρο στο training μπορω να πω πως οντως ολα ηταν οπως περιμενα.
            Το να ξεφυγω απο τη λογικη που εχω μαθει τοσα χρονια (μικρα combos με αυστηρο timing), για να παω στα ατελειωτα chains μου φαινεται βουνο, αφου απαιτειται muscle memory αλλου επιπεδου απο αυτο που εχω συνηθισει.

Ακομα και στους 3-4 χαρακτηρες που προσπαθησα να κανω μερικα challenges τα τελευταια δε μπορεσα να τα βγαλω (combo, launcher, assist, air combo, κι αλλο air combo, special, super, κι αλλη super, οκ fuck my life που λενε).

Ακομα χειροτερο μου φαινεται το οτι δεν εχω καταλαβει πως πρεπει να κινουμαι, εδω στο arcade mode προς το τελος ζοριζομουν να πλησιασω τους αντιπαλους .
            Για τον Galactus ουτε λογος, βια και κτηνωδια.

Για την ωρα εχω φτασει στο επιπεδο του L, M, H, S, jump, M, M, H, tag, M, M H, tag, M, M, H, super και φανταζομαι και τον Vaynard να κανει τιποτα τετοια σημερα και οπως λεγαμε να νομιζουμε πως κατι καταφεραμε .

Igognito πρεπει να μας μαθεις τιποτα, ερχονται και οι αποκριες τωρα, ο,τι πρεπει για Πατρα .

Y.Γ.

Το παιχνιδι απο presentation, γραφικα, ηχο κτλ εννοειται πως φυσαει παντως, τα σχολια για αυτον τον τομεα ειναι περιττα .

Comment

• O Veserarcade εχει αρχισει τα trials και θα τα ολοκληρωσει ολα με την παροδο του χρονου

Xeno απο τα λιγα που ξερω μπορω να σου πω σχετικα με τα combo την οικουμενικη σειρα που θα δοκιμασω για αρχη εγω οταν παρω το παιχνιδι στα χερια μου:
              A,crA,B,crB,C,crC,S,(sj follow),A,A η B,double jump,B,B,C,S,OTG=on the ground damage η air tag αν δεν εχει ο char η καποιος assistant,και διαφορη ακολουθια απο εκει.
              Σημαντικο ειναι να κανεις combo με το assistant οπου σε περνει ακομα και πριν το πρωτο S για να μπορει ο χαρακτηρας που εινιαι μεσα να κανει καποια ακολουθια,αν δεν φτανει ισως αν κανεις dash και μετα χτυπημα,για να προλαβεις οσο χτυπαει ο assistant.Βεβαια αναλογως παντα.
              Ενας ακομα οικουμενικος τροπος combo extender εκτος του X Factor ειναι και το snap back (οταν ο αντιπαλος δεν εχει αλλον char για να τον αναγκαση να παρη την θεση του γινετε wall bounce)

Σιγουρα πρεπει να κναεις ολα τα trials για να δεις extenders που θα εχει ο καθε char σαν specific για να κανεις το custom.

Τωρα σχετικα με τον χωρο αν θες να κανεις pressure και να καλυψεις αποσταση πρεπει να θυμασαι πως εχεις το dash,που γινετε wavedash πατωντας A+B+C(ισως και A+B δεν ξερω πως το εχουν κανει) και μετα παλι το ιδιο,αν δεν πιανει δοκιμασε να κανει το 1ο dash,μετα cancel πατωντας κατω και μετα παλι dash για να καλυψεις γρηγορα αποσταση.
              Αν εχει ο char diagonal air dash βοηθαει πολυ ειδιως οταν spammαρουν projectiles αφου πρωτα κανεις ενα sj η jump.Αν εχεις οριζοντιο assistant οπως οι βραχοι του Dr.Doom για παραδειγμα βοηθανε να σε καλυψουν για να μπεις ενω θα ειναι σε block

Εχε στο νου σου τα cross over counter οταν εχεις λιγο life και πανε για chip damage να σε πεταξουν εξω.
              Οπως επισης και το advanced guard να μην παιρνεις πολυ chip
              (ελπιζω να μην φαινετε σαν να το παιζω ξερολας ξερω γω,δεν εχω αυτην την διαθεση)

Γιαυτο με τον ηχο διαφωνω,το demo σε πολλα θεματα ειναι κοινο,εχει αυτο το trance? dance?

Comment

• Έχει ακουστεί τίποτα για το online;
                Εδώ και πολύ καιρό θέλω να ασχοληθώ με ένα fighting, αλλά μετά από κάποιο διάστημα τα βαριέμαι αν παίζω μόνος.
                Μιας και φίλους που να παίζουν fightings δεν έχω το online είναι μονόδρομος.
                Όντας μέγιστος φαν της Marvel το παιχνίδι μου προκαλεί ρίγος και ανατριχίλα αλλά αν το online αποδειχτεί κατώτερο των περιστάσεων να μην προβώ σε αγορά.

Comment

• ]αν μενεις αθηνα περνα μια βολτα απο το greekdojo academy και θα γνωρισεις πολλα ατομα που παιζουνε fightings, τωρα το online...εφοσον δεν παιξεις ποτε οffline δεν θα σε απασχολησει και ιδιαιτερα το lag που ειναι στα πλαισια του sf4...αλλιως κλασσικα αποχτας bad habits απο το περασμα online σε offline

θα εγραφα κανα σεντονι για το mvc3 και το ποσο ανυπερβλητο ειναι το παιχνιδι σε βαθος μηχανισμους, ποζεριες, οπτικοακουστικο τομεα κτλπ
                  αλλα αφενος βαριεμαι και αφετερου o igognito εχει κανει ηδη καλη δουλεια ποιο πανω

θα αρκεστω σε αυτο

its MAHVEL BABY!!!!

Comment

• Αθήνα μένω αλλά από greek dojo δεν περνάω από ούτε με σφαίρες.
                    Ρεζίλι θα γίνω. Στα μόνα fightings που είμαι άνω του μετρίου είναι τα kof.
                    Ας μάθω στο mvc να κάνω combo άνω των 10 hits και μετά βλέπουμε. :xp:

Comment

• Έπαιξα μερικά online matches χθες.
                      Ο κλασικος μ*****ς που δεν έχει ιδέα για το παιχνίδι και ορμάει online κατευθείαν χωρίς να ξέρεις ούτε τις βασικές κινήσεις.
                      3 νίκες-8 ήττες, :xp:

Wolverine και Zero οι 2 χαρακτήρες μου.
                      Deadpool, Akuma, X-23, Doom οι υποψηφιοι για την τρίτη θέση.

Comment

• Tou Akuma to tatsumaki svinei prijectiles, whaaaaaaaaaaaat?!??!?
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• 10 στις 10 νίκες σήμερα σε ranked και unranked matches.
                          Έτσι-έτσι Feel the wrath of Wolverine!

Λοιπόν το online είναι πολύ καλό. Μόνο σε δύο matches (με αντίπαλο από US) συνάντησα lag.
                          Τα άλλα ήταν supersmooth. Τώρα αν χάνει μερικά frames δεν το ξέρω (ούτε με νοιάζει είναι η αλήθεια).

Comment

• Γειά σας παιδιά ! Πάει καιρός από την τελευταία φορά που έκανα ποστ στο φόρουμ Απλά έτυχε να μιλήσουμε εχθές με τον Xeno και μου έλεγε λίγο για τα άτομα που ασχολούντε με το παιγνίδι στο φόρουμ και είπα να έρθω να δώ τι παίζει

Ξεκίνησα και εγώ το παιγνίδι πριν από λίγες μέρες χωρίς να έχω καμία προηγούμενη εμπειρία με τα VS της Capcom και είμαι προς το παρών εντελώς χαμένος .. Όσοι έχετε όρεξη να αντιμετωπίσετε τους απίστευτα scrubby Ryu/Hulk/Deadpool μου κάντε με add στο Live .. G13 Nick το gamertag μου .. See ya online ! ;)

Comment

• Πάντως ο Dante είναι τελείως imba.

Comment

• Μαλλον δεν εχεις δει τον Sentinel .

Comment

Working...
                                X