Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Wars The Force Unleashed II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Ελα Altair, ξέρω πως θες να το ακούσεις

btw,evala tags,de me afise na valo to nds tag

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αχά.Άκυρος ο συλλογισμός μου.Μπορεί και χρησιμοποιεί 2 lightsabers & Force ταυτόχρονα.

Leave a comment:

• Zakatos
    replied
    Καλό ήταν το πρώτο.Αν κάνουν τη μάχη λιγότερο ατσούμπαλη (τουλάχιστον για μένα ήταν) θα έχουμε ένα καλό sequel.

Να και ένα gameplay videaki

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Η έκδοση του wii ήταν απαίσια όσο δεν πάει, για αυτό είναι τόσο μοναδική εμπειρία .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στην έκδοση για Wii έχει κάποιες διαφορετικές πίστες.

Επίσης απουσιάζει η μάχη με τον Darth Maul που για μένα ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του τίτλου,ειδικά όταν έπαιζε το Duel of the Fates.

Τίτε παίξτο για την ιστορία και μόνο.Αν το δω αντικειμενικά είναι ένας καλός τίτλος που όμως δεν προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο.Όμως το τελειωσα σε κάτι λιγότερο από 3 μέρες λόγω της ιστορίας του.Για ένα playthrough αξίζει για όλους τους φαν των ταινιών.Κατέβασε αν μπορείς το Ultimate Sith Edition που έχει μέσα κάποια dlcs.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    θελω playable character τον μικρό πράσινο φίλο μου .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και επίσης άκουσα ότι για το PC είναι ακόμα πιο μέτριο. Αν έχεις τη δυνατότητα να το κατεβάσεις, δοκίμασέ το, δε χάνεις τίποτα. Βέβαια εμπειρία σαν του Wii δεν υπάρχει.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    To πρώτο Force Unleashed αξίζει τον κόπο να το παίξει κάποιος σε PC? Ξέρω το σενάριο αλλά για το ίδιο το παιχνίδι έχω ακούσει πως είναι μέτριο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Korah Matah Korah Rahtahmah

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ω ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΡΩΣΗ.
    Βέβαια δε δείχνουν τπτ ingame, και μακάρι να είναι καλύτερο του πρώτου σε αρκετά "τεχνικά" θέματα

Leave a comment:

• Altair
    started a topic Star Wars The Force Unleashed II

Star Wars The Force Unleashed II

Ανοίγω θέμα για ένα από τα πιο αναμενόμενα sequels.Το 1 το έχω τερματίσει και με τα 2 φινάλε.Μόνο τα dlc δεν έχω αγγίξει ακόμα.Το 2 πάντως μάλλον θα το πάρω Day One.Ποιοι άλλοι έχετε ασχοληθεί με τον τίτλο;Θα πάρετε το 2;

Στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφορεί Αμερική,εδώ δεν ξέρουμε ακόμα.
    Ορίστε κάποια βίντεο για τον τίτλο.

Ως τώρα ξέρουμε ότι θα είναι ικανός ο ήρωας να χρησημοποιεί dual lightsabers.Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα μπορεί να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και κάποιες force abilities όπως force lightning,force grip κλπ ή θα πρέπει να έχει μόνο ένα Lightsaber κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το dual wield και τη ρίψη χειροβομβίδων στα Halo.
    Για το σενάριο,ξέρουμε ότι ακολουθεί τον καλό τερματισμό του Force Unleashed I.Tα υπόλοιπα στα βίντεο για να μην δώσουμε spoilers.
Working...
X