Ελα Altair, ξέρω πως θες να το ακούσεις
btw,evala tags,de me afise na valo to nds tag
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Star Wars The Force Unleashed II
Collapse
X
-
Αχά.Άκυρος ο συλλογισμός μου.Μπορεί και χρησιμοποιεί 2 lightsabers & Force ταυτόχρονα.
Leave a comment:
-
Καλό ήταν το πρώτο.Αν κάνουν τη μάχη λιγότερο ατσούμπαλη (τουλάχιστον για μένα ήταν) θα έχουμε ένα καλό sequel.
Να και ένα gameplay videaki
Leave a comment:
-
Η έκδοση του wii ήταν απαίσια όσο δεν πάει, για αυτό είναι τόσο μοναδική εμπειρία
.
Leave a comment:
-
Στην έκδοση για Wii έχει κάποιες διαφορετικές πίστες.Επίσης απουσιάζει η μάχη με τον Darth Maul που για μένα ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του τίτλου,ειδικά όταν έπαιζε το Duel of the Fates.
Τίτε παίξτο για την ιστορία και μόνο.Αν το δω αντικειμενικά είναι ένας καλός τίτλος που όμως δεν προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο.Όμως το τελειωσα σε κάτι λιγότερο από 3 μέρες λόγω της ιστορίας του.Για ένα playthrough αξίζει για όλους τους φαν των ταινιών.Κατέβασε αν μπορείς το Ultimate Sith Edition που έχει μέσα κάποια dlcs.
Leave a comment:
-
Και επίσης άκουσα ότι για το PC είναι ακόμα πιο μέτριο. Αν έχεις τη δυνατότητα να το κατεβάσεις, δοκίμασέ το, δε χάνεις τίποτα. Βέβαια εμπειρία σαν του Wii δεν υπάρχει.
Leave a comment:
-
To πρώτο Force Unleashed αξίζει τον κόπο να το παίξει κάποιος σε PC? Ξέρω το σενάριο αλλά για το ίδιο το παιχνίδι έχω ακούσει πως είναι μέτριο.
Leave a comment:
-
Ω ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΡΩΣΗ.
Βέβαια δε δείχνουν τπτ ingame, και μακάρι να είναι καλύτερο του πρώτου σε αρκετά "τεχνικά" θέματα
Leave a comment:
-
Star Wars The Force Unleashed II
Ανοίγω θέμα για ένα από τα πιο αναμενόμενα sequels.Το 1 το έχω τερματίσει και με τα 2 φινάλε.Μόνο τα dlc δεν έχω αγγίξει ακόμα.Το 2 πάντως μάλλον θα το πάρω Day One.Ποιοι άλλοι έχετε ασχοληθεί με τον τίτλο;Θα πάρετε το 2;
Στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφορεί Αμερική,εδώ δεν ξέρουμε ακόμα.
Ορίστε κάποια βίντεο για τον τίτλο.
Ως τώρα ξέρουμε ότι θα είναι ικανός ο ήρωας να χρησημοποιεί dual lightsabers.Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν θα μπορεί να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και κάποιες force abilities όπως force lightning,force grip κλπ ή θα πρέπει να έχει μόνο ένα Lightsaber κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το dual wield και τη ρίψη χειροβομβίδων στα Halo.
Για το σενάριο,ξέρουμε ότι ακολουθεί τον καλό τερματισμό του Force Unleashed I.Tα υπόλοιπα στα βίντεο για να μην δώσουμε spoilers.
Tags: None
Leave a comment: