Announcement
Collapse
No announcement yet.
Journey
Collapse
X
-
Θα ψησω εναν φιλο να το παρει και θα του φορτωθω να το δω κι εγω, αλλωστε ειναι παιχνιδι που μπορεις να δεις ή να παιξεις αρκετες φορες..
-
Αααααααα

Απιστευτη ιδεα και υλοποιηση το co-op.
Παντως χαιρομαι που το ευχαριστηθηκες ακομα και ετσι.
Leave a comment:
-
Ξεχωριζω το κομματι στην ερημο, αλλα και το τελευταιο chapter που εκει (και στα ending credits βεβαια) η μουσικη εδωσε ρεστα.

Βλεπω οτι δεν σχολιασες το co-op το οποιο για μενα ηταν απιστευτη εμπειρια.Βρηκες αλλους ''ταξιδιωτες''?
Leave a comment:
-
Το τελειωσα κι εγω και ειπα να γραψω εστω και τωρα 2 λογια (τοσο κοπο εκανα αλλωστε να βρω αυτο το ξεχασμενο thread). Η ολη εμπειρια ηταν φανταστικη, σιγουρα μια απο τις πιο ευχαριστες gaming στιγμες που μπορω να θυμηθω. Η μεταβαση απο περιοχη σε περιοχη ηταν φανταστικη και μπορει να χα ξαναδει κατι παρομοιο στο Flower, αλλα ιδιως το descent chapter ηταν απιστευτο. Οπτικοακουστικα ο τιτλος ειναι αριστος.. Ξεχωριζω το κομματι στην ερημο, αλλα και το τελευταιο chapter που εκει (και στα ending credits βεβαια) η μουσικη εδωσε ρεστα.
Οντως ειναι ενα παιχνιδι που ολοι πρεπει να παιξουν καποια στιγμη, αλλωστε νομιζω πως κραταει 2 ωρες με το ζορι.
Υ.Γ.
Μηπως να δοκιμασω παλι το fl0w; Παλια το χα παιξει στο PSP αλλα το χα παρει ολιγον τι αδιαφορα το ολο θεμα. Το οτι μου αρεσαν βεβαια πολυ τα αλλα 2 παιχνιδια του ιδιου studio με βαζει σε σκεψεις να του δωσω αλλη μια ευκαιρια στο PS3 αυτη τη φορα.
Leave a comment:
-
Χθες πηρα και εγω ολα τα trophies εκτος απο αυτο που πρεπει να περιμενεις μια εβδομαδα χωρις να παιξεις. Το δευτερο playthrough ηταν απιστευτο, απο την αρχη του παιχνιδιου συναντησα ενα παικτη με λευκη στολη ο οποιος μου εδειξε ολα τα μυστικα... πολυ ωραιος τυπος, μαγικο το ολο run και η ολη επικοινωνια μεταξυ μας. Στο τελος καναμε και το companion μαζι (εφτασα στο τερμα πιο αργα και τον εβλεπα σαν σκια στο βαθος να με περιμενει).
Η λευκη στολη ειναι οντως τελεια και σου δινει αλλου ειδους ελευθερια. Θελω ακομα δυο playthrough, ενα solo με την λευκη στολη για δοκιμασω πραγματα οπως αυτα που αναφερει ο straier και ενα co-op που να βοηθησω εγω καποιον με τα μυστικα κλπ και να φτασουμε μεχρι το τελος μαζι.
Hideo και εγω παρομοιες σκεψεις ειχα για το co-op (την πρωτη φορα που μπηκε καποιος ειχα ξενερωσει γιατι ηθελα να το δω μονος μου) αλλα τελικα οπως και εσυ ανεφερες ειναι απο τα πιο μαγικα σημεια του παιχνιδιου. Θαυμασμος, φοβος, αγνοια, αγωνια, χαρα κλπ εκφραζονται καθαρα μονο μεσω μιας νοτας... απο τις καλυτερες υλοποιησεις που εχω συναντησει καθως συμβαλει στην ενισχυση του μυστηριου που βγαζει το ιδιο το παιχνιδι (μαθαινεις ποιος επαιζε μαζι σου μετα το τελος του παιχνιδιου ενω κατα τη διαρκεια και σιγα σιγα χτιζεις εμπιστοσυνη και ενα δικο σου ειδος επικοινωνιας μαζι του).
Leave a comment:
-
Η λευκή στολή σου ανοίγει νέους τρόπους να περάσεις τις πίστες. Πέρα από το γεγονός ότι μπορείς ουσιαστικά να πετάς σχεδόν συνεχώς μπορείς να κάνεις κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Για παράδειγμα:
Την πίστα με τον πύργο που γεμίζει με υγρό για να σε βοηθήσει να πας ψηλότερα μπορείς να την περάσεις χωρίς να ενεργοποιήσεις καμία από τις τοιχογραφίες, μόνο με απλό "platforming". Δοκιμάστε το, νομίζω αξίζει τον κόπο, απλά προσέξτε να έχετε το κασκόλ όσο πιο μακρύ γίνεται.
Leave a comment:
-
Tελος και απο μενα.
Δεν νομιζω οτι μπορει να το αρχισει καποιος και μετα να το αφησει.
Θα συμφωνησω με nooto.Το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο.Αρκετα εως πολυ καλυτερο απο το flower κατ'εμε.
Εκτος απο το γεγονος οτι ειναι πανεμορφο και η μουσικη καταπληκτικη,θελω να σταθω στο co-op.
Ειχα τις επιφυλαξεις μου,καθως θεωρω οτι τετοια παιχνιδια ειναι καλυτερα να τα παιζεις μονος σου.Εκανα λαθος.
Τελειωνοντας το παιχνιδι,σκεφτομουν ποσο θα εχανε το τελικο αποτελεσμα,αν δεν υπηρχαν οι συνταξιδιώτες.
Συνολικα συναντησα 5 διαφορετικους(νομιζα οτι ηταν 3 αλλα εκανα λαθος) και παρ'ολο που δεν υπηρχε θεωρητικα αποτελεσματικη επικοινωνια,ενιωθες οτι ο μοναδικος ηχος που μπορουσες να ''βγαλεις' ή να ακουσεις ηταν αρκετος για να καταλαβουν/καταλαβεις τι αισθανεται καθε στιγμη ο καθενας(Φοβος,θαυμασμος,αγωνια κτλ).
Ουσιαστικα τελικα υπηρχε μοναδικη επικοινωνια.
Εξαιρετικο παιχνιδι.
Leave a comment:
-
Προσωπικα το flow μου φανηκε αδιαφορο καποια στιγμη που το επαιξα, αλλα παει καιρος.
Το flower το εχω και πιο προσφατο αλλα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και το συνιστω κι εγω, ιδιως στην τωρινη τιμη.
Το Journey δε νομιζω να εχω την ευκαιρια να το δω τους προσεχεις μηνες, homebrew devs y u no release new cfw κτλ κτλ, αλλα οπως και να χει αργα ή γρηγορα ελπιζω να το τιμησω.
Leave a comment:
-
Αξίζει σίγουρα αν και διαφέρει αρκετά από τα άλλα δύο. Δεν υπάρχει ιστορία, κορύφωση κλπ. Είναι το τέλειο παιχνίδι για χαλάρωση, ειδικά πριν τον ύπνο. ΙΜΟ αξίζει πιο πολύ να το πάρεις στο PSP/PSVita παρόλο που έχει ένα πλάσμα λιγότερο. Εγώ το έχω και στις δύο εκδόσεις.Το πρωτο τους παιχνιδι(flow) αξιζει?
Leave a comment:
-
Eχω παιξει μονο το flower και μου αρεσε πολυ.Μια απο αυτες τις μερες θα παιξω και το journey.
Το πρωτο τους παιχνιδι(flow) αξιζει?
Leave a comment:
-
Αγόρασε το τώρα όμως που είναι -50% στο PSN store
Μου άρεσαν αυτά που γράψατε και σίγουρα θα το τιμήσω το παιχνίδι.13 ευρώ όμως είναι κομματάκι ακριβούτσικα
Leave a comment:
-
Btw το τελευταιο κομματι του παιχνιδιου θα ελεγα οτι θα μπορουσε ανετα να ειναι η συγχρονη εκδοχη του Nights into Dreams (τελεια υλοποιημενο σε 3 διαστασεις).
Straier εχεις δικιο στη συσχετιση αισθητικα με το SotC (ειδικα το κομματι στο underground tunnel που οι ομοιοτητες δεν ειναι μονο αισθητικες). Επισης πολυ σωστος ο χαρακτηρισμος ''διακριτικα'' που δινεις σε σχεση με το πως σε οδηγει το παιχνιδι, μου εκανε εντυπωση οτι δεν υπαρχει καθολου tutorial στον τιτλο και αρχικα εισαι τελειως στον αερα σχετικα με το τι κανεις-τι ειναι τα power ups που μαζευεις, αλλα στην πορεια εντασσεσαι πολυ ομαλα στον κοσμο (η αγνοια και το μυστηριο γινεται γνωση και σκοπος με τον πιο smooth τροπο).
Η εταιρια παντως μου τραβηξε το ενδιαφερον και μαλλον θα αγορασω και το flower.
Leave a comment:
Leave a comment: