Μην ποστάρετε οι άσχετοι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mortal Kombat 9
Collapse
X
-
Θα γίνω επαναλαμβανόμενος αλλά δεν πειράζει. Αυτό που χρειάζεται είναι μία ρετουσαρισμένη έκδοση του Trilogy, με διορθωμένα διάφορα πταίσματα και στοιχεία που δεν είχε το παιχνίδι λόγω χρονολογίας. Όλοι οι ήρωες, extras, modes όπως practice, challenges κλπ, μηδαμινά loading times, δυνατότητα για saves και unlock achievements, HD retouch, καλύτερο timing στα combos και φυσικά ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ Α.Ι. που δεν έχουν αξιωθεί να κάνουν σε καμία επανέκδοση (και δυστυχώς δεν το κόβω να το κάνουν ούτε στη συγκεκριμένη έκδοση). Τότε όντως θα μιλάμε για Top fighting τίτλο και για το καλύτερο 2D MK ever. Και ας αφήσουν το UMK3 στην ησυχία του, το Trilogy έτσι κι αλλιώς είναι μία αναβαθμισμένη έκδοσή του.
Comment
-
H A.I. τι έχει;Μια χαρά είναι.Έτσι τα μάθαμε τα ΜΚ.Εγώ προσωπικά θα χαλαστώ αν δω βελτίωση σε αυτόν τον τομέα,στα παλιά.Στα καινούρια ας κάνουν ότι θέλουν.Αλλά τα παλιά ΜΚ χωρίς δυνατότητα για σπαμάρισμα χαμηλής γροθιάς,sweep kick & uppercut απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΚ.Carpe diem
Comment
-
Κάντε με add και πείτε πότε θέλετε να παίξουμε.Vaynard Μην κάνεις τον κόπο,είσαι τσάτσος.
Πλάκα κάνω ε;Όποτε θες είμαι μέσα.;)
BTW σήμερα άρχισα να ασχολούμαι κάπως,αλλά δεν έχω παίξει τίποτα πέρα από Challenge Tower.Σε λιγάκι ίσως βάλω και το story mode.
To Ladder πάει για το τέλος.Carpe diem
Comment
-
Vaynard πήρες Platinum;Είναι αισχρό ένα συγκεκριμένο trophy ρε συ.
Τελείωσα το story mode και τώρα συνεχίζω με Tower.Έχω κάνει 140+ αποστολές κι έχω κάνει skip μόνο μία,την 77.Τον πρώτο γύρο τον έβγαλα.Τον δεύτερο...Αν έχεις κάνα tip,καλοδεχούμενο.Carpe diem
Comment
-
Gia to 77 kathesai se mia gwnia kai petas projectiles."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment