Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mortal Kombat 9

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    XBLA?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    http://www.joystiq.com/2011/05/12/mo...al-trilogy-to/

Ερχεται και ΜΚ Αrcade Kollection με MK1, MK2, UMK3 σε XBLA/PSN/PC για 800 msp, $10 κτλ.
    Σίγουρη αγορά για PC και PSN, αν νοιώσει βέβαια το τελευταίο!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Find in-depth gaming news and hands-on reviews of the latest video games, video consoles and accessories.

Ερχεται και ΜΚ Αrcade Kollection με MK1, MK2, UMK3 σε XBLA/PSN/PC για 800 msp, $10 κτλ.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το πιο τέλειο βιντεάκι που έχω δει σχετικά με Mortal Kombat. Δείτε το όλοι, εξηγεί τα πάντα

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Το ειχα δει με μισο ματι απο τα trailer κλπ αλλα τελικα ειναι αρκετα καλο.Εχω αρχισει το story το οποιο μεχρι τωρα προχωραει ωραια.Και στο διπλο πεφτει πολυ ξυλο,ξεθυμαινεις!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Το έπαιξα το Πάσχα στο χωριο. Μου θύμισε πολύ τα Mortal Kombat που ήξερα, και αυτό είναι καλο. Θα το αποκτήσω αργά η γρήγορα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    λοιπον υστερα την απαιτουμενη ενασχοληση μαζι του για να βγουνε καποια συμπερασματα ,πιστευυω πως το νεο mk ειναι μακραν το καλυτερο mk που εχει κυκλοφορησει και σε content για να κρατησει τους casuals να ξεκλιδωνουνε πραγματα, και σε gameplay για αυτους που θελουνε να ασχοληθουνε παραπανω, αξιολογη προσπαθεια που εχει παρει στοιχεια απο αρκετα επιτυχημενα fightings χωρις ομως να χανει την ταυτοτητα του σαν mk (θυμιζοντας τα all time classic 2 kai 3) και το balance δεν φαινεται ασχημο μεχρι στιγμης αν και υπαρχουνε καποια overpowered specials που ειναι abusive και πλησιαζουνε την εννοια του broken

οτι ειναι το καλυτερο mk δεν λεει τιποτα βεβαια γιατι ο ανταγωνισμος στα fighting games πλεον ειναι τεραστιος θα δουμε πως θα εξεληχτει το metagame οσο ανακαλυπτονται νεα combos νεα setups νεες στρατηγικες

προτινω σε ολους να το δοκιμασετε ειναι friendly για καποιον νεο και μπορει να μπει πολυ ευκολα στο νοημα τα combos ειναι πανευκολα τα περισσοτερα (τουλαχιστον για μενα)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    San xarakthras kai kinhseis suckarei leei.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Ο Kratos suckάρει άσχημα. Το uppercut του είναι ποιο αργό και από τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.
    Χαχα

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Ο Kratos suckάρει άσχημα. Το uppercut του είναι ποιο αργό και από τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.
    Σε ποίο σημείο είναι χάλιας ο Κράτος ? Στο multi ή στο single ?

Leave a comment:

• Enpsty
    replied

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εννοειται οποιος θελει να παιξει κανα ματσακι με κανει add

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Goro's 2nd fatality.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ειδα κι εγω το παιχνιδι χθες πρωτη φορα μιας και το κατεβασα για PS3 και επαιξα καμια ωριτσα. Δεν ειχα ασχοληθει καθολου ως τωρα και δεν ηξερα τι να περιμενω. Τα γραφικα ειναι συμπαθητικα χωρις να κουραζουν και επιτελους το roster των παικτων ειναι αυτο που πρεπει για να χαρουν οσοι παιξαν τα 3 πρωτα ΜΚ.

Η υπερβολη με το bad literacy που ανεφερε καποια στιγμη και ο Ground απο ενα σημειο και μετα καταντα εκνευριστικη παντως, γελουσα απ τα νευρα μου με ολες τις επιλογες στα μενου.

Τωρα για το ιδιο το παιχνιδι να πω πως μου αρεσε εκ πρωτης θα ηταν ψεμα, αλλα οκ οσο να ναι ειναι κατι που με βγαζει απο τα νερα μου και ξερω πως δεν παιζει να ασχοληθω.

Παντως τωρα που ρχεται και το Πασχα και θα μαζευτουν εδω οι πιο πολλοι γνωστοι μου πιστευω πως θα το τιμησουμε for old time's sake που λενε, μιας και με τα MK2 και 3 φαγαμε καμποσα χρονια οσο να ναι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Hksere kaneis na paizei h gia thn fash mazefthkate?
    Htan kai o Kirith shmera apo to magazi.

Leave a comment:

Working...
X