Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed: Brotherhood

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ειδικά εσύ που δεν με έχεις δει ποτέ από κοντά,με ξέρεις πάρα πολύ καλά.
    Carpe diem

Comment

Ακόμα να γράψω εδώ τελικές εντυπώσεις ε;Καλά τώρα νυστάζω.Απλά παραθέτω ένα άρθρο του Authority για τη σειρά.
      Carpe diem

Comment

Νομίζω ότι στο φινάλε του τελικά μπλέκει την υπόθεση περισσότερο, ενώ δεν απαντάει στα ερωτήματα που δημιουργούσε το ΙΙ.

Comment

Το τέλειωσα και εγώ σήμερα , σεναριακά όντως δείχνει να έχει πολύ ψωμί ακόμα η σειρά καθώς περιπλέκουν τα πράγματα.Το θέμα είναι να μην το μαμίσουν
          Περισσότερα για τον τίτλο θα γράψω μέσα στην εβδομάδα

Comment

New Assassin's Creed to be announced in May
            http://www.computerandvideogames.com/28 ... ed-in-may/

Assassin's Creed: Brotherhood getting 'The Da Vinci Disappearance' DLC next month
            http://www.joystiq.com/2011/02/17/portal-2-preview/

Comment

Comment

Τι σκατά;Σβήστε το πιο πάνω άκυρο ποστ.
                Το dlc φαίνεται ενδιαφέρον.Άντε με το καλό να δούμε και τον νέο τίτλο να γουστάρουμε.
                Carpe diem

Comment

Κανε report
                  Do a barrel roll!

Comment

Βασικά δεν χρειάζεται.Αμάν ρε Evans κι εσύ.Βάλε μια αγελάδα που την αρμέγουν να καταλάβω,ακούς εκεί chicken soup.Anyway,η αλήθεια είναι πως πέφτει τρελό άρμεγμα στην σειρά,αλλά ειλικρινά,αν ο κάθε τίτλος έχει την μισή ποιότητα του Brotherhood παίζει να βρίσκω κάθε φορά που κυκλοφορεί νέος τίτλος,το GOTY μου.
                    BTW 8 νέες αποστολές το Da Vinci's Disappearance και 10 νέα achievements;Ελπίζω μόνο να μην είναι Multiplayer.
                    Bart όποτε θες είμαι μέσα για Multi Πλέον.
                    Carpe diem

Comment

Έλα ρε πετυχημένο ήταν νομίζω .

Δεν έχω παίξει κανένα AC αλλά γενικότερα πιστεύω ότι καλό είναι μία σειρά να έχει αρχή μέση και τέλος. Σίγουρα αν η ποιότητα παραμένει από πολύ καλή έως κορυφαία δεν υπάρχει θέμα, αλλά κάπου θα στερέψουν από ιδέες. Τέλος πάντων, ένα off topic ήταν sorry αν ξέφυγα .

Comment

η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μπαινει ενα τελος ΑΛΛΑ οσο ρεει το χρημα δεν εχουνε λογο να βαλουνε τελος, παντως το brotherhood που βγηκε σχεδον σε λιγοτερο απο ενα χρονο μετα το 2 ητανε πολυ βελτιωμενο αν και τα επομενα ακολουθησουνε την ιδια πορεια καλοδεχουμενα

Comment

Πες τα ρε Vaynard.Μη νομίζουν ότι τα λέω μόνο εγώ.
                          Carpe diem

Comment

δεν νομιζω οτι υπαρχει καπου διαφωνια εμεις ως παιχτες ειναι φυσιολογικο οτι θελουμε να δουμε ενα τελος, και ο evans αυτο εννοει περιπου, ενταξει λογικο ειναι να εχει αμφιβολιες για το ποσο βελτιωνονται, αφου δεν εχει ασχοληθει με την σειρα, δεν βλεπω πουθενα αρμεγμα ομως αν πατανε σε ενα franshize και το βελτιωνουνε τοσο δραστικα με καθε συνεχεια

Comment

Ασχολήθηκα κι εγώ με τον τίτλο!

Το πρώτο Assassins Creed με το οποίο ασχολήθηκα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά καθαρά στο gameplay. Το όλο σενάριο (με τις γονιδιακές μνήμες και τους templars που πολεμάνε τους assassins κλπ) μου φάνηκε γελοιωδώς γελοίο, ούτε σε B-movie δεν έχω δει τέτοιο πράμα. Το άλλο εντελώς αταίριαστο ήταν η διακριτικότατη στολή του Ezio - ούτε αόρατος να'τανε...Από εκεί και πέρα, το platform κομμάτι είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά όχι ιδιαίτερα προκλητικό, από την άποψη ότι απαιτεί μεν timing αλλά είναι πολύ προκάτ. Δε χρειάζεται καθόλου ακρίβεια στις κινήσεις, μόνο να εντοπίσεις το σωστό "δρόμο" που θα πηδήξεις - κρεμαστείς - ακολουθήσεις και αυτό είναι όλο. Το animation πάντως είναι πολύ όμορφο, οπότε thumbs up.

Εκεί που γούσταρα πάρα πάρα πολύ ήταν στην περιπλάνηση στη Ρώμη. ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! Απίστευτη λεπτομέρεια και στήσιμο, και σου γεννά μια ανάγκη να πας παντού και να βρεις τα πάντα! Εδώ οι απαιτήσεις ακρίβειας μου φάνηκαν μεγαλύτερες, κυρίως επειδή προσπαθείς να φτάσεις σε συγκεκριμένο σημείο αλλά πας ψάχνοντας. Πολύ διασκεδαστική ήταν επίσης η παροιμιώδης αταραξία των Ρωμαίων, που όταν σε βλέπουν μέσα στη μούρη τους να σκαφαλώνεις, να χοροπηδάς και να κρεμιέσαι από κρηπιδώματα και πεζούλια το πολύ πολύ να κάνουν κάποιο σχόλιο και συνεχίζουν αμέριμνοι το δρόμο τους. Ρε απάλευτοι άνθρωποι, βλεπετε ένα τύπο ντυμένο στα άσπρα να κρεμιέται από ένα καφασωτό στην κεντρική πλατεία της πόλης και απλά τον ΑΓΝΟΕΙΤΕ??? Σας αξίζει ο Μπερλουσκόνι πρωθυπουργός!

Το παιχνίδι επίσης, αν και βολικό στους μηχανισμούς του, είναι πολύ λιγότερο stealth απ'όσο το φανταζόμουν. Περίμενα απαιτησεις σε στυλ Commandos και περισσότερα triggers στους μηχανισμούς, και αυτό που είδα ήταν απλοϊκό. Οι φρουροί δεν υποψιάζονται και δεν προσέχουν τίποτα, για να σε κυνηγήσουν πρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά χοντρό, και όταν το κάνεις συνήθως αρκεί να τους σκοτώσεις όλους (μέσα στον κόσμο!) για να σταματήσουν να σε κυνηγάνε. Που'σαι Grand Theft Auto...

Η μάχη είναι εντυπωσιακή και σίγουρα με εξάσκηση μπορείς να κάνεις παπάδες και να το κάνεις το μέρος Χόλιγουντ, μα βρήκα εξίσου αποδοτικό το διαρκές counter και ξεκοίλιασμα του φουκαρά που θα σου επιτεθεί (ναι, ακόμα και ανάμεσα σε 13 άτομα που σου την πέφτουν ένας ένας). Το κερασάκι στην τούρτα για το PC είναι ο τρομερά δύστροπος χειρισμός. Η κάμερα δεν είναι πρόβλημα, μα η κίνηση του Ezio στις μάχες είναι προβληματική και το ότι πρέπει να πατάω 2 - 3 κουμπιά μαζί ΚΑΙ να αλλάζω φορά χωρίς σταθερό lock στον εχθρό με σκοτώνει. Ακόμα και το Legacy of Kain: Defiance, με τα τόσα προβλήματα, μπορούσα να το παίξω σχετικά άνετα. Εδώ απλά μου σπάνε τα νεύρα και είτε κάνω συνέχεια counter είτε hack and slash. Δεν ξέρω πώς είναι στις κονσόλες, αλλά η απουσία ελεύθερου save στο PC είναι δράμα.

Εν ολίγοις, το παιχνίδι μου είναι πολύ ευχάριστο αλλά...αλλά. Όταν είναι action - adventure ή "εξερεύνηση και φύγαμε" το παιχνίδι είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό. Τα υπόλοιπα features του (μάχες, stealth κλπ) είναι όσο απλά χρειάζεται για να μπορεί να τα κάνει ο καθένας, αλλά έχουν ελάχιστο βάθος σα μηχανισμοί. Το free roaming είναι από τα στολίδια του τίτλου και αρκετός λόγος να σπαταλήσετε πολλές ώρες κάνοντας διάφορα, σε στυλ αναγεννησιακού GTA, μα η έλλειψη ελεύθερου save ή έστω checkpoints (ως εδώ που είμαι τουλάχιστον) είναι σκότωμα. Διαρκώς φοβάμαι μην χάσω κάτι!

Υποψιάζομαι επίσης και το λόγο επιτυχίας του franchise. Είναι mainstream, ποζεράδικο και εφετζίδικο μέχρι εκεί που δεν πάει, με πολλά κιλά αισθητικό λούστρο, και αγνή διασκέδαση στους μηχανισμούς του. Είναι όσο ελαφρύ πρέπει για να είναι προσβάσιμο σε όλους. Αλλά εγώ τουλάχιστον, που θέλω κάποιο βάθος στις physical activities (και δε λέω να το γυρίσυν σε Splinter Cell αλλά να δώσουν το "κάτι παραπάνω") και να έχω την αίσθηση του accomplishment, κάπου κολλάω. Υπάρχει μια γενικότερη έλλειψη ρεαλισμού, και στο σενάριο και στον επαγγελματικό προσανατολισμό του χαρακτήρα και στον περίγυρο του παιχνιδιού, που με χαλάει. Δεν ξέρω αν θα το αγόραζα, έστω και σε προσφορά, αλλά όποιος το αγοράσει θα μείνει ικανοποιημένος.
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Μερικές παρατηρήσεις:
                                α)Το σενάριο μια χαρά το βρίσκω,ειδικά αν το δεις από την αρχή.
                                β)Και τα GTA και όσους άλλους sandbox τίτλους έχω δοκιμάσει,η Α.Ι. δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,ενώ και οι μηχανισμοί δεν έχουν κάποιο βάθος.
                                γ)Ανά πάσα ώρα και στιγμή που κάνεις το παραμικρό,ο τίτλος κάνει autosave αυτόματα.Είτε βρίσκεις μια σημαία,είτε ανοίγεις ένα σεντούκι κλπ.

Κατά τ'άλλα thumbs up για την επιλογή σου,συνέχισέ το και δεν θα χάσεις.Καταλαβαίνω ότι αν έχεις κάποιες άλφα προσδοκίες,δεν θα καλυφθείς,όμως τώρα που ξέρεις τι παίζει,δώστου one more try.
                                Πάντως να ξέρεις ότι αν το είχες δει το franchise από την αρχή,δηλαδή από τον πρώτο τίτλο,κι έβλεπες τι βελτίωση υπάρχει σε όλους τους τομείς,θα το έβλεπες πολύ πιο θετικά.ΙΜΟ πάντα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X