Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shadow Hearts: From The New World

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Shadow Hearts: From The New World

Καταρχάς τα γραφικά είναι πολύ όμορφα. Η μάχη πολύ ενδιαφέρουσα με τον χρόνο, αν και μοιάζει πολύ σαν του Final Fantasy X. Αφού μιλάμε για Square Enix, μιλάμε το Shadow Hearts δανείστηκε το σύστημα μάχης από το Final Fantasy X, με την διαφορά του ότι έχουν προσθέσει συνδυασμούς χτυπημάτων είτε μαγικών είτε melee attacks και των 4 χαρακτήρων και για τελειωτικό χτύπημα είναι κάποιο υπερισχυρό μαγικό από τα 6.

Επίσης παρωδιάζουν κάποια σημαντικά ονόματα, τα οποία δεν θέλω να αναφέρω μην φάτε spoilers. Το Shadow Hearts μ' αυτά τα σημαντικά ονόματα θυμίζει πολύ Kingdom Hearts.

Το σπαστικό ήταν οι μαθηματικοί γρίφοι που ήθελαν λίγη σκέψη για να καταλάβεις την λύση τους.

Τώρα κάνω και κάποιο challenge του καθηγητή Lovecraft(το επίθετο του δεν πιστεύω να είναι από τον συγγραφέα και δημιουργό των Call of Cthulhu???).
    sigpic

οπα sorry αλλα imo ειναι λιγο ατοπες οι ομοιοτητες και οι δανεισμοι που λες αναμεσα στο ff10 και στο FTNW

τι σχεση εχει το judgement ring kai to stock system που εμφανιστηκε στο FTNW με το ff10?

οι μοναδικες αμυδρες αμοιοτητες που μπορω να θυμηθω ειναι το summon system (που το κανει απο το πρωτο shadow hearts ετσι και αλλιως)

και τα stellar charts που μοιαζανε καπως με το sphere grid αλλα αυτο το τελευταιο εχει να κανει με το συστημα αναπτυξης των χαραχτηρων και οχι με το συστημα μαχης

Comment

Το σύστημα μάχης μοιάζει με του Final Fantasy X. Τα καινούργια είναι το Judgement Ring και ο συνδυασμός χτυπημάτων που δεν υπάρχουν σ' άλλα παιχνίδια.

Τώρα βρίσκομαι στην Machu Pichu στην boss area. Δηλαδή βρίσκομαι στο 7ο boss.

Πάντως για κάποιο λόγο η Water Elemental θυμίζει πολύ την Shiva του FF.
      sigpic

Comment

Oute me FF10 moiazei, oute me Kingdom hearts
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Τέσπα.

Εγώ τώρα κάνω τις εναλλακτικές αποστολές για να δυναμώσω τους χαρακτήρες μου στο έπακρο, γιατί έχω να αντιμετωπίσω πολύ δυνατά αφεντικά από δω και πέρα.

Είμαι λίγο κοντά στο τέλος.
          sigpic

Comment

Καλά κάνεις,τα τελικά bosses είναι πολύ δυνατά και χρειάζεται leveling για να τα βγάλεις.

Ο τελικός ειδικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγει με χαμηλού λεβελ χαρακτήρες.

Πολύ καλό game πάντως.Με χάλασε λίγο το ότι έχει τρύπες η ιστορία και οι άκυροι χαρακτήρες αλλά το τέλειο battle system και η πολύ ωραία ατμόσφαιρα του δίνουν πολλούς πόντους.

Τανο βρες και παίξε και τα 2 πρώτα.Είναι φανταστικά παιχνίδια και ειδικά το 2.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by Deus View Post
              Καλά κάνεις,τα τελικά bosses είναι πολύ δυνατά και χρειάζεται leveling για να τα βγάλεις.

Ο τελικός ειδικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγει με χαμηλού λεβελ χαρακτήρες.

Πολύ καλό game πάντως.Με χάλασε λίγο το ότι έχει τρύπες η ιστορία και οι άκυροι χαρακτήρες αλλά το τέλειο battle system και η πολύ ωραία ατμόσφαιρα του δίνουν πολλούς πόντους.

Τανο βρες και παίξε και τα 2 πρώτα.Είναι φανταστικά παιχνίδια και ειδικά το 2.
              Συμφωνώ κι εγώ, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω και την ιστορία του πατέρα του Johnny Garland και το πως ήρθε στην ζωή το Malice πριν χρόνια. Μακάρι να το είχαν ως Shadow Hearts: From The New World 2 ώστε να ξέρουμε πως έγινε ακριβώς ο όλος ντόρος. Ως τώρα ξέρω ότι πέθαναν και μετά αναστήθηκαν με το Malice ως άλλη μορφή(μορφή δαίμονα για την ακρίβεια).

Γνωρίζω ότι είναι πολύ δυνατά τα αφεντικά και πήρα για πρώτη γεύση τον Malice Gilbert. Δεν κρύβω ότι ο Gilbert μου θύμισε πολύ τον Πιγκουίνο, αλλιώς Oswald Cobblebot(κάπως έτσι), του Μπάτμαν με τέτοια ασχημόφατσα και κοντό σώμα.

Έχω ήδη το Shadow Hearts: Covenant, ήδη ψάχνω το 1ο.

Τώρα είμαι στο Guiana Highlands για να μαζέψω cat coins για να πάρω της Mao τα όπλα. Αυτή η γάτα πολύ μεθάει( ). Ίδια ο Jackie Chan.
              Στο Sidequest είδα ότι σατύρισαν τον Noriyuki "Pat" Morita, τον Ιαπωνο-Αμερικάνο ηθοποιό από το Karate Kid ως Miyagi. Το ίδιο και τον Terminator.

Σιγά σιγά αναβαθμίζω τους χαρακτήρες και τους έχω στο 40-45lvl. Τα sidequests bosses του Μεξικανού του Ricardo και του Natan είναι πολύ δυνατά και οπότε αναγκάζομαι να τους δυναμώσω λίγο ακόμα.

Η καλύτερη ομάδα μου είναι Shania - Ricardo - Johnny(η δαιμονισμένη μορφή του) - Curvy Hilda(Η χοντρή βαράει πολύ δυνατά από την αδύνατη), γιατί και οι 4 είναι με καλά μαγικά buffs και με τεράστιο συνδυασμό hits.
              sigpic

Comment

Τώρα είμαι στο Purgatory. Είναι πολύ καλή περιοχή για τρελή αναβάθμιση χαρακτήρων και δαχτυλιδιών. Θα πρέπει να την περάσω αρκετές φορές, ώστε για να φτάσω τους χαρακτήρες μου στο έπακρο σε lvl.

Στο Purgatory είδα ότι το κάθε boss που σφάζω(και τώρα ξανασφάζω) για να σώσω τους λοίπους χαρακτήρες ως Johnny, δίνουν πάνω από 48000 XP. Το τελευταίο boss μετά τους gay μαγαζάτορες( με τα σχόλια τους γελάω πολύ και σκεφτόμουν αρχικά τι κάνουν εκεί οι πούστηδες ) είναι αρκετά δυνατό. Έχει 12.000 HP, οπότε άντε να δω πως θα το νικήσω... Έχασα εκεί και μετά με επέστρεψαν στο σπίτι του Johnny χωρίς βέβαια να μειώσουν ή κάτι τέτοιο οποιαδήποτε αναβάθμιση τους.
                sigpic

Comment

Working...
                X