Υπέκυψα στον πειρασμό
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy VII Crisis Core
Collapse
X
-
Αντιλαμβάνεσαι τι αποτέλεσμα θα έχει να προσπαθήσεις να πετάξεις με μόνο ένα φτερό...
Έβλεπα το τελικό βιντεάκι του dirge of Cerberus και είχα σκάσει στα γέλια σκεπτόμενος πώς ακριβώς θα έπρεπε να καταλήξει η απόπειρά του να πετάξει.
Leave a comment:
-
άμα είχα χρόνο καλά θα ήταν.αύριο που δε δουλεύω θα το ψάξω.και μετά θα uberιάσω.
κι αν δε βγάλω άκρη το σαβ/κο θα έχω τη λύση χάρη στο μονόφτερο (φύλακα) άγγελλο μου
Leave a comment:
-
Κι εμένα με τρώει το χέρι μου... μόλις έδωσα 100 ευρώ για κάτι εισιτήρια και θέλω να περιμένω μπας και μπει κανάς τόκος 39 ευρώΕγώ πάντως το έκανα.
[/b]
Leave a comment:
-
Yeah man .. τοσα και τοσα παιρνεις .. κανε κατι να βγαλεις καρτα να ησυχασεις και να μην εχεις αναγκη κανεναν.
39EUR ε;
Χμμμμμμμμ.......................
Leave a comment:
-
Δεν μπορείς να το παραγγείλλεις μόνος σου; =)ποιο καλόπαιδο θα μου το παραγγείλει;
[/b]
Leave a comment:
-
-
Δυστυχώς ως μεγάλος άνιμε-φαν βλέπω ακόμα την τρομακτική διαφορά μεταξύ της ποιότητας των μεταγλωτίσεων και θα διαφωνήσω μαζί σου. Τις αμερικάνικες τις βάζω μόνο όταν δεν υπάρχει επιλογή για ιαπωνέζικα, κι αυτό πάντα με βαριά καρδιάΔεν ειναι τοσο τραγικο, μην υπερβαλουμε.
Πραγματικα μεγαλα προβληματα υπηρχε πριν 10 χρονια περιπου που γινοταν οι πρωτες αποπειρες dubbing (με τραγικες συνεπειες) ~thank you Working Designs~
Πλεον παλευεται
[/b]
Leave a comment:
-
Δεν ειναι τοσο τραγικο, μην υπερβαλουμε.
Πραγματικα μεγαλα προβληματα υπηρχε πριν 10 χρονια περιπου που γινοταν οι πρωτες αποπειρες dubbing (με τραγικες συνεπειες) ~thank you Working Designs~
Πλεον παλευεται
Leave a comment:
Leave a comment: