Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Crisis Core

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Κανένα meeting θα κάνουμε τελικά;
    Deus δεν φταίω εγώ,με παρασύρανε.
    BTW το ξέρω ότι στο 7 δεν έχει Angeal & Genesis.
    Όπως επίσης ξέρω και ποιος πεθαίνει στο 7.Γενικά ξέρω πολλά που δεν ήθελα να μάθω κι έμαθα χωρίς να φταίω.Τελπάν.Θα δείξει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kala o Genesis enw wraios sxediastika eixe apistefto fail san xarakthras kai to xeirotero einai oti den teleiwsame akomh mazi tou....

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Εγώ λέω να τον δέσουμε και να τον αναγκάσουμε να παίζει half life 2 χωρίς σταματημό.

Για εμένα πάντως το crisis core θα ήταν πολύ καλύτερο αν δεν είχε τους angeal-genesis και τους ποιητικούς μονολόγους του τελευταίου.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Kala den tha ton deiroume kiolas
    Εγώ λέω στην επόμενη forum συνάντηση να τον μαστιγώσουμε δημόσια για παραδειγματισμό.
    Έκατσες και έπαιξες ένα παιχνίδι που αξίζει μόνο για τον φόρο τιμής που αποδίδει στο final fantasy 7 ΧΩΡΙΣ να έχεις τελειώσει το final fantasy 7;
    Μη νομίζεις πως είναι ο μόνος. Για πολλά άτομα playability=γραφικά και συνεπώς εκεί υπερτερεί το CC. Βέβαια θα έχει πλάκα όταν τελικά θα παίξει το 7 να αναρωτιέται που πήγε ο Gacktος-Genesis-(Not so) Secret love of Tetsuya Nomura .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kala den tha ton deiroume kiolas

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Θα γίνω λίγο κακός τώρα.

Έκατσες και έπαιξες ένα παιχνίδι που αξίζει μόνο για τον φόρο τιμής που αποδίδει στο final fantasy 7 ΧΩΡΙΣ να έχεις τελειώσει το final fantasy 7;

Πέρα από το ότι έφαγες ένα κάρο spoiler για το final fantasy 7 που ΘΑ παίξεις,πέρασες στο έτσι ένα ολόκληρο παιχνίδι χωρίς να πάρεις αυτό που έχει να σου δώσει.Εμείς μείναμε όταν είδαμε πως αποδόθηκαν περιοχές,χαρακτήρες και γεγονότα στο crisis core και εσύ δεν είδες τίποτα ακριβώς επειδή για κάποιον λόγο επέλεξες να τελειώσεις πρώτα το cc...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εσύ φταις για όλα που μου το πούλησες πριν τελειώσω το 7.
    Το ότι είμαι απρόβλεπτος ισχύει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ε ο,τι ειναι να κανεις θα το κανεις, αυτο δεν αλλαζει.
    Απλα δε νομιζω καποιος να μη θεωρει παραλογο το οτι επαιξες ενα παιχνιδι χωρις να εχεις παιξει το παιχνιδι στο οποιο βασιζεται.
    Οι συνεπειες ηταν αναμενομενες, το αν θα σου αρεσει ειναι δικο σου θεμα.
    Θα σου αρεσει βασικα, αλλα δε νομιζω να εχει καμια επαφη με το feeling του να τα παρεις με τη σειρα, κατι που ισχυει στο 99% παρομοιων περιπτωσεων.

Τεσπα imo τσαμπα μιλαω, αλλωστε εισαι full απροβλεπτος στις επιλογες σου, σε βλεπω να συνεχιζεις με κατι τελειως ακυρο .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ε μη μου τη σπάτε τώρα.Εγώ με τι καρδιά θα το πιάσω;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    +1. Επισης ειναι ανησυχητικο το οτι αρεσε τοσο η ιστορια του CC που ειναι χειροτερη απο αυτη των περισσοτερων FF.
    Η ιστορια που ειναι καλη ειναι ηδη γνωστη απο το VII το οποιο και λογικα θα ειχε τελειωσει το 99% που επαιξε το CC.
    To αλλο 1% μαλλον ατυχησε.
    Οι προσθηκες του CC imo ηταν απο αδιαφορες εως τραγικες.

Τεσπα bottom line το οτι υπαρχουν 139449388 rpgs εκει εξω με πολυ καλυτερο σεναριο και ναι ειναι σχεδον απαραιτητο το να παιξεις το VII πριν το CC, γιατι ετσι θα χαθει μεχρι ενος σημειου η μαγεια του τιτλου.

Να σημειωσω πως τις τελευταιες μερες στο στρατο το ξαναπαιξα κι εγω και εφτασα κοντα στο τελος του 1ου cd. Κατ' εμε κρατιεται μια χαρα ακομα και σημερα, ενω επισης πρεπει να αναφερω πως η κυρια αφορμη που εγω κανω replay τα FF ειναι η μουσικη τους επενδυση.

Αλλο ενα FF με κορυφαιες μελωδιες, πραγματικα απολαυσα μερικα κομματια και τα ακουγα ξανα και ξανα και γουσταρα απιστευτα.
    Οπως και να χει αποκλειεται να το τελειωσω για αλλη μια φορα, ευτυχως εχω πολυ πιο πρωτοτυπα πραγματα να κανω πλεον .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    E twra pou ta epaikses etsi den einai aparaithto, alla kserw ti sou lew, to Crisis core afairei thn mish omorfia tou senariou tou FF7.... gia na mhn pw kai oloklhrh...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αφού είσαι ζεστός συνέχισε με το 7 (αφού τερματίσεις το 3).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μπα,δεν είναι απαραίτητο.Το CC το καταευχαριστήθηκα.Τώρα ανυπομονώ να δω τι θα γίνει.Θα δείξει βέβαια.Το πολύ πολύ να ξαναπαίξω το CC μετά σε new game+ ίσα ίσα για την ιστορία.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Dang!
    Gia na efxaristitheis to crisis core prepei prwta na paikseis to FF7
    Kai gia na efxaristitheis to FF7 den prepei na exeis paiksei crisis core :/

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τελείωσα το Crisis Core.Μου άρεσε τόσο που ψήνομαι να πιάσω όσο συντομότερα γίνεται το VII.

Leave a comment:

Working...
X