Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
αν και δεν εχω PSP και μαλλον δεν θα το δω, τα summons ενω ειναι λιγα (σε περιπτωση που ειναι μονο αυτα και δεν υπαρχουν περισσοτερα) εχουν πολυ καλο σχεδιασμο! κριμα παντως που δεν ελεγχεις τον Cloud οπως θα θελαν και οι περισσοτεροι οπαδοι του παιχνιδιου.
Ok I had enough.... off topic.....
Xwris vevea na exei to klassiko turned based system kati actually kalytero tou Active dimension battle tou FF12, to opoio fysika to systhma maxhs EINAI KAI AFTO turn based, apla eimaste poly arnhtika prokathlimenoi gia na to diapistosoume
Thank you.
Thelw na akousw oposdhpote ti kalytero exei to turn based tou FFX gia paradeigma apo to turn based tou XII.
[/b]
Xwris vevea na exei to klassiko turned based system kati actually kalytero tou Active dimension battle tou FF12, to opoio fysika to systhma maxhs EINAI KAI AFTO turn based, apla eimaste poly arnhtika prokathlimenoi gia na to diapistosoume
Thank you.
Thelw na akousw oposdhpote ti kalytero exei to turn based tou FFX gia paradeigma apo to turn based tou XII.
Κάνω hijack το θέμα για να σου πω τι έγινε με το FF XII Evans. Μπορεί να θυμάσαι οτι όταν το είχα πρωτοπάρει μου είχε κάνει κάκιστη εντύπωση το πως φαίνονταν τα γραφικά σε HD TV, το έπαιξα κανα 10ώρο και το πούλησα. Πριν κανα δίμηνο το πήρα πάλι, αμερικάνικο αυτήν τη φορά για να μπορώ να το παίξω upscaled στο αμερικάνικο PS3 μου. Τα γραφικά upscaled στα 1080p ήταν πολύ βελτιωμένα, οπότε άρχισα να το παίζω πάλι απ' την αρχή. Το έφτασα γύρω στις 30 ώρες και το παράτησα, οι χαρακτήρες μου φαίνονταν εντελώς αδιάφοροι, η ιστορία βαρετή και το σύστημα μάχης υποδεέστερο του κλασσικού turn-based. Το μόνο FF από το V και μετά που δεν τερμάτισα...
[/b]
Αρχισα να το παιζω λιγο μετα το release του και το εγκατελειψα πριν λιγο καιρο. Συνηθως ,στα RPGs, προσπαθω απτην πρωτη φορα, να τα παιζω εξουνιχιστικα επειδη σπανια θα ασχοληθω μαζι τους για 2η - 3η φορα (μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις). Στο Crisis Core δεν το εκανα χωρις αυτο να σημαινει πως δεν εδινα σημασια στο τι συμβαινει.
Ακολουθουσα κυριως το σεναριο, χωρις να κανω ολα τα sidequests κτλ
Οι πρωτες (κι οχι τελικες) μου εντυπωσεις ειναι...
πως διαθετει την καλυτερη παρουσιαση σε Portable RPG ως τωρα.
Ειναι ενα απτα πιο αναμενομενα παιχνιδια ever και φυσικα οπτικοακουστικα ειναι...top. Επισης και οι νεοι μηχανισμοι εχουν αρκετο ενδιαφερον. μπορω να πω οτι συμπαθησα το συστημα μαχης.
Σαν σεναριο δε νομιζω οτι χρειαζονται σχολια. Γνωριζουμε ολοι τι συμβαινει.
Οι ενστασεις μου, για ενα ακομη παιχνιδι RPG, ειναι οι χαρακτηρες. Η παρουσιαση σχεδον ολων ειναι λιγο... αποτομη. Δηλαδη πχ δε μαρεσε ο τροπος με τον οποιο εμφανιστηκε στο παιχνιδι η Aeris. Περιμενα κατι πιο ρομαντικο, το οποιο θα συνδεοταν με κατι αλλο και και... σαν FF7...
Και η ροη της δρασης μου φανηκε αρκετα γρηγορη. Ειχα την αισθηση οτι ξαναβλεπα το Advent Children (if you know what i mean ;) ) με τη διαφορα οτι μπορουσα να συμμετεχω σαυτο.
Αξιολογος τιτλος , σε καμια περιπτωση "best game evah - fan boyz.." Κι εγω προσωπικα ηθελα κατι περισσοτερο απο ενα καλο στησιμο ;0
Κάνω hijack το θέμα για να σου πω τι έγινε με το FF XII Evans. Μπορεί να θυμάσαι οτι όταν το είχα πρωτοπάρει μου είχε κάνει κάκιστη εντύπωση το πως φαίνονταν τα γραφικά σε HD TV, το έπαιξα κανα 10ώρο και το πούλησα. Πριν κανα δίμηνο το πήρα πάλι, αμερικάνικο αυτήν τη φορά για να μπορώ να το παίξω upscaled στο αμερικάνικο PS3 μου. Τα γραφικά upscaled στα 1080p ήταν πολύ βελτιωμένα, οπότε άρχισα να το παίζω πάλι απ' την αρχή. Το έφτασα γύρω στις 30 ώρες και το παράτησα, οι χαρακτήρες μου φαίνονταν εντελώς αδιάφοροι, η ιστορία βαρετή και το σύστημα μάχης υποδεέστερο του κλασσικού turn-based. Το μόνο FF από το V και μετά που δεν τερμάτισα...
Leave a comment: