Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Crisis Core

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

νταξει δεν χαλασε, αλλα παιχνιδι της σειρας χωρις αυτους τους τρεις, ειναι σαν να λειπει κατι...

Comment

Την Άνοιξη το Final Fantasy VII Crisis Core στην Ευρώπη

Comment

Επιτέλους!!!! Ελπίζω με άνοιξη να μην φτάσει τέλος Μαίου

Comment

το crisis core είναι rpg ή κάτι άλλο σαν το dirge cerberus;άμα είναι rpg και δη turn based γουστάρω ΑΓΡΙΑ!!!
          Carpe diem

Comment

Εννοειται ειναι RPG (action-RPG)
            Oι μηχανισμοι του ειναι παρομοιοι του Final Fantasy XII
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

βιντεο
              Episode 1: Zack and Angeal
              http://www.gametrailers.com/player/29787.html

Comment

Crisis Core videos με αγγλικά voiceovers

"heading in"
                http://youtube.com/watch?v=l8F0BHyf4CY [0:28sec]

"MIA"
                http://www.youtube.com/watch?v=vYsKDTW6yqo [1:17min]
                NDS themes

Comment

Ελπίζω να είναι επιλέξιμα τα Jap voice overs στην Αγγλικλη έκδοση
                  I am soooo sold

Comment

Kai nai ekanan to lathos na MHN xrhsimopoihsoun tous agglous ithopoious gia ta voice overs.....krima poly krima, ekeinoi oi anthrwpoi aksizan polla sto FF12 kai to Tactics.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Είμαι πάρα μα πάρα πολύ περίεργος άν τελικά θα ισχύσει αυτή η φήμη που λέγεται για αυτό που συμβαίνει άν κάποιος τερματίσει 2 φορές το παιχνίδι... ;) ;) ;)

Comment

Τι λένε δηλαδή;

Comment

Τι λένε δηλαδή;
                          [/b]
                          Ότι θα αναστηθεί η Έρις.
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Σοβαρά ακούγεται κάτι τέτοιο; Αφού είναι Prequel . Εγώ υπέθεσα ότι ακούγεται ότι ξεκλειδώνεται το FF VII σαν playable ή ότι έχει trailer του remake, lol .

Comment

Σοβαρά ακούγεται κάτι τέτοιο; Αφού είναι Prequel . Εγώ υπέθεσα ότι ακούγεται ότι ξεκλειδώνεται το FF VII σαν playable ή ότι έχει trailer του remake, lol .
                              [/b]
                              Εκεί ακριβώς είναι το ριζοσπαστικό της υπόθεσης! Ανασταίνεται η Έρις χωρίς καν να πεθάνει!
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Wow...

Τέλος πάντων, με έπιασε κάτι ξαφνική και μπορώ να πω ότι θέλω πολύ να παίξω το παιχνίδι. Άντε να δούμε τι θα λέει...

Άσχετο ΥΓ ffs: Παίζοντας λίγο το remake του 4 έπαθα λαλά. Μιλάμε για απίστευτη δουλειά. Ξυπνάει το fanboy μέσα σου. Εισαγωγή=hype generator.- Μακάρι να βγάλουν και τα V,VI (μην πεταχτεί κανένας songoku και πει τίποτα του στυλ "μην ξεθάψω τι έλεγες στο gamepro" γιατί θα ξεθάψω και εγώ το "spm" ). Είδα τι έκαναν στο IV και μου βγήκαν τα μάτια. Τέλειο .

Comment

Working...
                                X