Announcement

Collapse
No announcement yet.

Breath of Fire Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Breath of Fire Saga

Είδα ότι έχουν προσφορά το Breath of Fire 3 για PSP στο gameexplorers.gr, αλλά έχω και τις επιφυλάξεις μου. Θέλω είτε κάποιος scatty είτε κάποιος nooto να με διαφωτίσετε λίγο, γιατί διακρίνω ότι υπάρχουν και παλιές εκδόσεις στις ανάλογες κονσόλες της Nintendo. Έχω το Dragon Quarters στο PS2.

Για πείτε, αν το Breath of Fire 3 στο PSP είναι ανώτερο ή κατώτερο κάποιας παλαιότερης έκδοσης. Δεν έχω όρεξη να πάρω κατώτερους τίτλους...
    sigpic

Ε όχι και προσφορά ρε τανο,το παιχνίδι έχει 4 χρόνια τουλάχιστον που κυκλοφόρησε,είναι λογικό να κάνει τόσο.

Καταρχάς το breath of fire 3 δεν έχει κυκλοφορήσει στο snes αλλά στο πρώτο playstation.

Η Psp έκδοση είναι ακριβώς ίδια με αυτήν του play με μόνη διαφορά την προσθήκη ενός minigame fishing challenge μέσω του οποίου ξεκλειδώνεις artwork.

ΑΝ έχεις σκοπό να ασχοληθείς πάρτο,είναι καταπληκτικό παιχνίδι.Aν το θέλεις απλώς για να κοσμεί το ράφι σου άστο για να το πάρει κάποιος που θα το παίξει.

Κρίμα πάντως που δεν θα δούμε νέο breath of fire.Είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές rpg.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

Μην αγχώνεσαι Deus.Στα Media Markt το είχα βρει κάμπoσες φορές για 10 ευρώ,οπότε Τάννο τσίμπα το αν το θες.Εγώ ΔΕΝ το πήρα σε περίπτωση που αναρωτιέσαι.
      Ίσως κάποτε ασχοληθώ κι εγώ βέβαια...
      Carpe diem

Comment

Κι όμως, Deus, δεν το έχω σκοπό μόνο να το διακοσμώ ! ΘΕΛΩ και να το παίξω ! Έχω τόσα καλούδια να παίξω που δεν είχα την ευκαιρία να παίξω...

Ευχαριστώ για την σύγκριση πάντως !
        sigpic

Comment

Αλταιρ δεν αγχώνομαι,έχω την πρωτότυπη psx έκδοση έτσι και αλλιώς.

Αν ασχοληθείς μαγκιά σου,είναι καταπληκτικό παιχνίδι.

Τανο δεν κάνει τίποτα,ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

Κι εγώ έχω όλες τις κονσόλες της Sony, οπότε ξέρεις τι παίζει. Από το PSX ως το PSP έχω.
            sigpic

Comment

να ξερεις πως το 5 δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα νουμερα παντως μιας και παιρνει τελειως αλλο προσανατολισμο και εχει διαφορετικο υφος

απο τα προηγουμενα παιξε τo 3 kai to 4 , το 3 οπου και να το παιξεις (psx,psp) δεν θα δεις διαφορα οπως σου ειπε και ο mr.deus

το 1 και το 2 σε κανα emulator καλυτερα

Comment

To Breath of fire 3 einai ena apo ta kalitera JRPG olwn twn epoxwn kai opoios den to exei paiksei exei praksei amartia.
                Aneta mesa sto top 5 mou.

To Breath of fire 5 apo thn allh einai ena apo ta xeirotera JRPG pou exw paiksei pote mou.
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Συγγνώμη, αλλά το Dragon Quarters που έχω είναι το πέμπτο που λέτε ?
                  sigpic

Comment

To Breath of fire 3 einai ena apo ta kalitera JRPG olwn twn epoxwn kai opoios den to exei paiksei exei praksei amartia.
                    Δεν το έχω παίξει. Για πες κάτι παραπάνω; Καλή ιστορία, σύστημα μάχης, μουσική;
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

H mousikh einai aplws koryfaia.
                      To story einai apo ta paliomoditika, alla para poly kales anatropes.
                      To systhma maxhs einai klassiko "Breath of fire" stylem alla exei kai merikes poly wraies leitourgies opws o syndiasmos twn Dragon Genes gia thn dimhourgia diaforetikwn drakwn, ton systima tou training katw apo masters kai thn ekmathish twn epithesewn twn exthrwn.

Paikse einai ola ta lefta sou lew.

Kai Tanno nai to 5 einai to dragon quarter.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

I see...

Θα ψάξω να βρω τα προηγούμενα, αν και θα πάρει χρόνος...
                        sigpic

Comment

Originally posted by Tanno View Post
                          I see...

Θα ψάξω να βρω τα προηγούμενα, αν και θα πάρει χρόνος...
                          Πάρε το V να γουστάρεις. Είναι διαφορετικό, είναι καταθλιπτικό (ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα), έχει σωστή δυσκολία πηγαίνοντάς το όσο πιο πέρα μπορείς στο πρώτο Playthrough,δεν είναι κλασσικό rpg μέχρι το κόκκαλο,δεν έχει level grinding. Α και φυσικά δεν αρέσει στον Ground Zero. Από κει και πέρα διαλέγεις και παίρνεις αλλά αν δεν το παίξεις θα έρθω Σαλόνικα να σου κάνω ντου.

Comment

Petamena lefta...

"

Greek Gaming Videos

Comment

Το V και μένα μου άρεσε πάρα πολύ, αν και το 3 είναι όντως μακράν το καλύτερο BoF. Δυστυχώς ή ευτυχώς ήμουν μικρός όταν το έπαιξα (το είχα τερματίσει μία φορά, αλλά το έφτασα 2 μέχρι το τέλος) και μου φαινόταν απίστευτα δύσκολο. Ειδικά το τελικό boss... Εφιάλτης .

Comment

Working...
                              X