Announcement

Collapse
No announcement yet.

Breath of Fire Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλά εσύ Ground Zero είσαι purist μέχρι αηδίας και δεν μετράς. 100 sequels Final Fantasy να σου δίνανε και 30 Soul CaliburoTekken θα τα έπαιρνες όλα και θα έλεγες κι ευχαριστώ.
    Οι Purists θα προτιμούν μια ζωή το ίδιο πράγμα κι ας έχει μπει το φαγητό 2 και 3 φορές στο φούρνο.

Αγορίνα μου εσύ...

Comment

Ena elattwma exw, mou aresoun ta kala paixnidia.
      Tis mparoufes den tis mporw, eite einai sto noumero 30 eite sto noumero 1 agorina mou esy.

Twra ama thewreis ta FF, h ta Soulcalibur oti den einai kala paixnidia, h oti einai ksanazestameno faghto, failareis ws gamer, den ftaiw egw.

EDIT:
      Tha ekana egw ena video gia na deiksw poso suckarei to paixnidi, alla o typos se afto to video leei akrivws afta pou hthela na pw:

Den xreiazetai kan na to deite olo, to prwto 1,5 lepto ftanei gia na ta pei ola.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
        Πάρε το V να γουστάρεις. Είναι διαφορετικό, είναι καταθλιπτικό (ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα), έχει σωστή δυσκολία πηγαίνοντάς το όσο πιο πέρα μπορείς στο πρώτο Playthrough,δεν είναι κλασσικό rpg μέχρι το κόκκαλο,δεν έχει level grinding. Α και φυσικά δεν αρέσει στον Ground Zero. Από κει και πέρα διαλέγεις και παίρνεις αλλά αν δεν το παίξεις θα έρθω Σαλόνικα να σου κάνω ντου.
        Το είχα παίξει λίγο μέχρις το 2ο boss, αλλά έφαγα τα @@ μου. Έκανα μαλακία που χρησιμοποίησα πάρα πολύ την δαιμονισμένη μορφή του... :S Θα κοιτάξω μετά να το ξαναπαίξω, αλλά θα περιοριστώ στο να χρησιμοποιήσω την μορφή του.
        sigpic

Comment

αλλά θα περιοριστώ στο να χρησιμοποιήσω την μορφή του.
          Θες να πεις είτε "δε θα περιοριστώ στη μορφή του" είτε "θα περιοριστώ στο να μη χρησιμοποιήσω τη μορφή του." Καλύτερα να έλεγες "θα αποφύγω το dragon form."

Comment

Welcome to the only freakin "Breath of fire" where you can't even be a Dragon
            "

Greek Gaming Videos

Comment

Θέλω να πω ότι αντί να την χρησιμοποιώ πολύ την μορφή, θα την χρησιμοποιώ λιγότερο(κυρίως στα bosses).

Κάποιος ας μου εξηγήσει πως στο διάολο μειώνω την μπάρα που θα έκανε τον χαρακτήρα να πεθάνει α' αυτό...
              sigpic

Comment

δεν έχει level grinding
                Τελικά έχει ή δεν έχει grinding; Το βίντεο λέει το εντελώς αντίθετο...
                Το ότι πεθαίνεις και ξεκινάς από την αρχή μου θύμισε Demo's Souls. Αλλά εκεί ξεκινάς από την αρχή της πίστας, όχι του παιχνιδιού...
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Kathe fora pou petheneis ksekinas apo thn arxh, kathe fora pou metamorfonese se drako afksanete mia % mpara pou otan ftasei sto 100% petheneis kai ksekinas apo thn arxh.
                  To game exei grinding giati krataei oti ekanes kai sto dinei ksana kathe fora pou ksekinas apo thn arxh.
                  Phgan na kanoun kati se "new game +" kai to ekanan skata.
                  Ksekinas to game 3129587589036532 fores mono kai mono gia na mporeseis kapote na deis thn istoria, an afto den einai PHAIL tote ti einai?
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Καλά το βίντεο τα παραλέει όσο δεν πάει, δε συμφωνώ με τίποτα μαζί του. Το παιχνίδι love it or hate it, προφανώς ο τύπος του βίντεο (όπως και ο ground) δε συμπάθησε τη λογική του, οπότε μην τον παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Εγώ το παιχνίδι το έβγαλα χρησιμοποιώντας dragon form ελάχιστες φορές και έφτασα το μετρητή κοντά στο 80%. Ο αδελφός μου τον είχε αντίστοιχα στο 21% (σε πρώτο playthrough αυτό). Επίσης το κάθε playthrough κρατάει 20-23 ώρες και χρειάζεσαι 5 για να τα δεις όλα όλα, οπότε πάμε στα 120 ώρες το πολύ για να έχεις μία πλήρη εικόνα. Εδώ να πω ότι ποτέ δεν έκανα restart στη μέση ενός playthrough (το τερμάτισα 2 φορές και την τρίτη το άφησα κάπου στη μέση).

Πέραν όλων αυτών, αν πεθάνεις δε χρειάζεται αναγκαστικά να γυρίσεις στην αρχή όλου του παιχνιδιού, μπορείς κάλλιστα να κάνεις load το τελευταίο save. Και αυτό που λέει για τα save tokens, εγώ και τις τρεις φορές είχα πάνω από 10 αχρησιμοποίητα στο inventory μου. Το παιχνίδι σε εφοδιάζει με πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεσαι. Άσε που υπάρχει και το quick save για παν ενδεχόμενο. Τέλος πάντων, αν κάποιος θέλει να γίνει υπερβολικός, θα γίνει.

Comment

Μου θυμίσατε την φάση με το Baroque. Δεν ήξερα ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... :S

Εγώ άλλο είδα όμως. Κάθε φορά που πέθαινα, μου έβγαλε "GAME OVER". Πως το εξηγείτε αυτό ?
                      sigpic

Comment

Και το Baroque και το Dragon Quarter dungeon crawlers είναι πάνω από όλα και ως τέτοια πρέπει να τα κρίνουμε. Rogue like ftw .

Comment

Originally posted by Evans View Post
                          Και το Baroque και το Dragon Quarter dungeon crawlers είναι πάνω από όλα και ως τέτοια πρέπει να τα κρίνουμε. Rogue like ftw .
                          Στο Baroque δεν υπάρχει ενδιάμεσα στα dungeons το save point... :/ Μόνο στην αρχή... Μου φαίνεται πρέπει να το ψάξω πιο καλά και να βρω λύση για το φαινόμενο αυτό.
                          sigpic

Comment

Καλά το βίντεο τα παραλέει όσο δεν πάει, δε συμφωνώ με τίποτα μαζί του. Το παιχνίδι love it or hate it, προφανώς ο τύπος του βίντεο (όπως και ο ground) δε συμπάθησε τη λογική του, οπότε μην τον παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Εγώ το παιχνίδι το έβγαλα χρησιμοποιώντας dragon form ελάχιστες φορές και έφτασα το μετρητή κοντά στο 80%. Ο αδελφός μου τον είχε αντίστοιχα στο 21% (σε πρώτο playthrough αυτό). Επίσης το κάθε playthrough κρατάει 20-23 ώρες και χρειάζεσαι 5 για να τα δεις όλα όλα, οπότε πάμε στα 120 ώρες το πολύ για να έχεις μία πλήρη εικόνα. Εδώ να πω ότι ποτέ δεν έκανα restart στη μέση ενός playthrough (το τερμάτισα 2 φορές και την τρίτη το άφησα κάπου στη μέση).

Πέραν όλων αυτών, αν πεθάνεις δε χρειάζεται αναγκαστικά να γυρίσεις στην αρχή όλου του παιχνιδιού, μπορείς κάλλιστα να κάνεις load το τελευταίο save. Και αυτό που λέει για τα save tokens, εγώ και τις τρεις φορές είχα πάνω από 10 αχρησιμοποίητα στο inventory μου. Το παιχνίδι σε εφοδιάζει με πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεσαι. Άσε που υπάρχει και το quick save για παν ενδεχόμενο. Τέλος πάντων, αν κάποιος θέλει να γίνει υπερβολικός, θα γίνει.
                            +1

αυτη η μπαρα με τα % μεγαλωνει οχι μονο οταν μπεις σε dragonform αλλα και οταν περπατας,επικο

ομολογω οτι στην αρχη δεν συμπαθησα τα καινουργια δεδομενα του dragon quarter, σιγα σιγα μπηκα στη λογικη του δεν ειναι κακο rpg με τιποτα ειναι σιγουρα ομως love it or hate it game, εκανα τρια playthroughts και το παρατησα την τεταρτη φορα μιας και με ειχε κουρασει, ειχε την καλυτερη ατμοσφαιρα απο καθε BOF imo

παντως τα dragonforms και του 4 και του 5 ητανε πολυ FAIL, το 3 ειχε εξαιρετικα σχεδιασμενα μοντελα που ητανε ΟΝΤΩΣ dragons διαολε! και το gene system pwnare ασχημα, μπορουσες να πειραματιστεις

σαν στορυ μου αρεσε περισσοτερο του 4 σε αυτο βοηθησε πολυ και ο fu lu, badass villain

το μονο αρνητικο που μπορω να βρω για το 3 ητανε ο τροπος που επερνες τα skills απο τους masters, αν ειχες ξεφυγει πολυ σε lvls πριν τους βρεις ετρωγες μεγαλο πακετο.

Comment

Den me peithoun ta legomena sas.
                              Den mporouses na peraseis to game kai na deis thn istoria, xwris na xaseis kai na ksekinhseis apo thn arxh (kai malista polles fores oxi mia), den mporouses na kaneis grind (gia na mhn xaseis) giati oi exthroi pou skotwneis mia fora den ksanaemfanizontai, den mporouses na xrhsimopoihseis dragon form, to dragon form pou eixe suckare agria, den mporouses na kaneis save, den mporouses na kaneis heal, o sxediasmos twn xarakthrwn kai panw apola ths Nina einai apaleftos, h mousikh metria, to senario poio metrio kai apo to FF12, ta grafika einai cell shaded....

Ti allo?
                              Oti antipathw se ena paixnidi, einai mazemeno se afton ton titlo (mono FPS den einai).
                              Parola afta legetai Breath of fire, no thanks, den thelw pote na mpw sthn logikh tou.

Tha to vathmologousa me ena 5/10, den einai oti xeirotero exw paiksei apo JRPG sthn zwnh mou, alla h apogohtefsh einai overwelming.
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

Αρχικά πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα, δεν προσπαθούμε να σε πείσουμε, προσωπικά δε με ενδιαφέρει καν αν σου άρεσε ή όχι, εμένα μου άρεσε και σαν ιδέα και σαν παιχνίδι και μένω εκεί. Το τι κάνουν οι άλλοι μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Από εκεί και ύστερα:

Den mporouses na peraseis to game kai na deis thn istoria, xwris na xaseis kai na ksekinhseis apo thn arxh (kai malista polles fores oxi mia),
                                den mporouses na kaneis grind (gia na mhn xaseis)
                                giati oi exthroi pou skotwneis mia fora den ksanaemfanizontai,
                                den mporouses na xrhsimopoihseis dragon form,
                                to dragon form pou eixe suckare agria,
                                den mporouses na kaneis save,
                                den mporouses na kaneis heal,
                                o sxediasmos twn xarakthrwn kai panw apola ths Nina einai apaleftos,
                                h mousikh metria,
                                to senario poio metrio kai apo to FF12,
                                ta grafika einai cell shaded....
                                Ήδη απάντησα σε αυτό παραπάνω,
                                δε χρειάζεται να κάνεις grind,
                                από όσο θυμάμαι εμφανίζονται (save/load), έτσι κι αλλιώς όμως το grind είναι αχρείαστο 100%,
                                μπορούσες,
                                δε με απασχόλησε και τόσο,
                                μπορούσες,
                                μπορούσες,
                                επίσης αδιάφορο,
                                η μουσική ήταν κατά τη γνώμη μου η καλύτερη της σειράς (Mitsuda),
                                εμένα μου άρεσε αρκετά,
                                τώρα σοβαρά μιλάμε ;

Τέλος πάντων, κράτα λίγο τις απόψεις σου για τον εαυτό σου. Αποδέξου τουλάχιστον ένα απλό πράγμα, σε κάποιους άρεσε. Το ότι δεν άρεσε σε εσένα δε σημαίνει αυτομάτως ότι όλοι πρέπει να το μισούν ή ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούν αυτά που λες. Κάπου εδώ τελειώνει και η συζήτηση φυσικά, όπως προείπα είναι θέμα αρεσκειών και από τη στιγμή που το γυρίζουμε εκεί (μια που δεν ακούς τη γνώμη ατόμων που έχουν ρίξει αρκετές δεκάδες ώρες πάνω στον τίτλο) δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω από το αν μας άρεσε ή όχι.

Comment

Working...
                                X