Announcement
Collapse
No announcement yet.
Duke Nukem Forever
Collapse
X
-
Έχει ήδη πέσει preorder και 3 Ιουνίου θα παίξω το ντέμο,μιας και έχω πρόσβαση στο First access club.
Leave a comment:
-
Titus και εγω δηλωνω το παρων καθώς εχω κανει pre-order εδω και ένα μηνα περιπου
Leave a comment:
-
Νιώθω μεγάλη συγκίνηση και δέος που θα ζήσω τέτοιες ιστορικές στιγμές,μεγάλη μέρα για το gaming πλησιάζει.Σίγουρα θα πέσει ενοικίαση όταν θα κυκλοφορήσει και θα ακολουθήσει αγορά μόλις βρεθεί σε καλή τιμή.Τέτοιος τίτλος πρέπει να υπάρχει στην συλλογή κάθε gamer που σέβεται τον ευατό του.
Πάντως θα κυκλοφορήσει ειδική έκδοση για το pc η οποίο θα περιέχει ένα mouse pad,ένα art book,το παιχνίδι και....μια κάρτα γραφικών.Μόνο 250 ευρώ.Άντε αλταιρ ευκαιρία να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου.
Leave a comment:
-
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!
Σε λίγες μέρες ο Δούκας θα είναι εδώ για να μας κάνει παρέα και να kick ass and chew bubblegum, οπότε ας δηλώσουμε εδώ πόσοι θα τον ακολουθήσουμε από την αρχή!
Leave a comment:
-
Πολύ παππούς για να τον κάνει. Ας βάζανε τον Vin Diesel να κάνει την φωνή του...
Leave a comment:
-
Πάντα αναρωτιώμουν ποιός στο καλό κάνει τη φωνή του Duke..?
Να τον!
Leave a comment:
-
Duh, ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ !!
Λες και δεν θα εχουμε L.A noire να παιζουμε τον μαιο, ποιος νοιαζεται για ενα console port που τρεχει στην unreal 2.5 ?
Leave a comment:
Leave a comment: