Το παιζω εδω και καποια ωρα, αρκετα "τρελο" θα ελεγα.. Πολυ πλακα γενικα και το gameplay κλασσικο shooter που θυμιζει παλιοτερες εποχες.. Περισσοτερα οταν το προχωρησω και αλλο..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Duke Nukem Forever
Collapse
X
-
Originally posted by crpl_shepherd View PostΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΗ ΚΟΝΣΟΛΙΤΙΔΑ, ΑΡΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ !
/nerdrage
Αν δεν μπορούσαν να το κάνουν ας ρωτούσαν κάποιον πως γίνεται.
Comment
-
μολις το τελειωσα
μαπα γραφικα αθλιο animation ισως τα χειροτερα που εχω σε shooter αυτης της γενιας και τα γραφικα ολοι ξερουμε ποσο πολυ μετρανε σε fps, απο εκει και περα ακομα και σαν επιστροφη να το δει κανεις με ολη την καλη διαθεση , δηλαδη στο παλιο old school doomοειδες style απο την στιγμη που : 1)σου δινει shield με regeneration και τιγκα σε checkpoints=lame lvl design , 2)δυο θεσεις για οπλα και τελος 3)script events τα οποια ειναι διαχυτα σε ολο το παιχνιδι, τοτε μετα απο ολα αυτα ερχεται σε αντιφαση με τον εαυτο του , την φυση του και γενικα τον στοχο που ειχε το ιδιο το παιχνιδι και οι devs που το ανεστησαν
οποτε τι μενει? τα εφηβικα αστεια του duke , το εντυπωσιακο οπλοστασιο και η φευγαλεα ευχαριστηση απο καποια set pieces ισως και το συναισθημα του προσωπικου αποθυμενου οτι παιζεις ενα game θρυλο που εμεινε σαν project στη ναφθαληνη για πολλα χρονια
5/10 επειδη ειμαι ρομαντικος και fαν του duka, καλα που το νοικιασα μονο
τολμω να πω οτι το daikatana ητανε καλυτερο
πολλα χιλιομετρα μπροστα το bulletstorm οσοι θελουνε κατι καφρικο pure fan ας πανε προς τα εκει
Comment
-
Καλα ναι αυτα ισχυουν, γραφικα και animation αθλια.. Σιγουρα ενα παιχνιδι μονο για τους fans.
Αποψη μου οτι επρεπε να το βγάλουν XBLA και PSN για 20$ εκει, περισσοτερες πωλησεις πιστευω θα εκανε και απο αρκετους μη-duke fans. Δυσκολα καποιος να δικαιολογησει την τιμη αυτη αν δεν ειναι hardcore fan..
Comment
-
Δυστυχώς αυτό που φοβόμουνα για το παιχνίδι το επιβεβαίωσες vaynard στην πρώτη παράγραφο του ποστ σου.ΟΥΛΤΡΑ ΦΕΗΛ το ότι έβαλαν health regen και 2 όπλα από την στιγμή που πρόκειται για παιχνίδι φόρο τιμής στην παλιά γενιά fps.Aν στο στιλ του 3d τότε θα καραέλεγε να το πάρει κανείς έστω και σε price drop,τώρα όμως δεν βρίσκω κανένα λόγο να το παίξω.Το 3δ είχε πολύ ζουμί σαν παιχνίδι:Κρυφές περιοχές,μπόλικη εξερεύνηση...Ακόμα και αν υπάρχουν και εδώ αυτά δεν θα έχει νόημα,αφού έχεις μέχρι 2 όπλα και δεν έχεις health οπότε δεν έχεις λόγο να ψάχνεις για αντικείμενα.
Ψηνόμουν να το πάρω σε χαμηλή τιμή όμως τώρα με αυτά που διαβάζω άλλαξα γνώμη.Ίσως πέσει ενοικίαση αν μαζευτούμε παρέα για να γελάσουμε αλλά και πάλι δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
οχι δεν αργησα καθολου, απλα οταν επαιξα το demo υπολειτουργουσα γυρω στο 10% ειχα ξυπνησει 2 λεπτα πριν, dude gimme a break
PC Εγω, ενταξει αν το δεις οτι απλα παιζεις παιχνιδι αλλης εποχης δεν ξενερωνεις καθολου. Εγω σαν retro το αντιμετωπιζω οχι σαν high end τωρινη κυκλοφορια.
καλα και στο pc τα γραφικα του δεν βλεπονται αν τα βαλεις διπλα σε τιποτα witcher 2 η metro 2033 μην εχετε ψευδεστησεις οσοι το παιζετε εκει
Comment
-
Σοβαρα τωρα με τρωει να το αγορασω απο πουθενα και να κατσω να το τελειωσω επιτελους, φυσικα ψηνομαι πιο πολυ για brink bulletstorm και serious sam 3 παρα για αυτη τη μουφα, και το prey εκανε 12 χρονια να βγει αλλα μια χαρα ητανε γ@μω την πουτ@ν@ μου, εδω περιμεναμε 14 χρονια για ενα ΚΟΝΣΟΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ εκτρωμα, ακου εκει health regeneration + 2 οπλα, ο τυπος κανει 300κιλα παγκο αλλα δεν μπορει να κουβαλησει πανω απο 2 φυσεκλικια στην πλατουλα του, μην μιλησουμε για τον χειρισμο στο pc που εχεις mouse smoothing και acceleration με το ετσι θελω σαν γνησιο gay console port, ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕεεεΕΕεΕΕΕΕεΕΕΕΕΕ :@
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postοχι δεν αργησα καθολου, απλα οταν επαιξα το demo υπολειτουργουσα γυρω στο 10% ειχα ξυπνησει 2 λεπτα πριν, dude gimme a break
πολυ φοβαμαι οτι χρυσωνεις το χαπι σου αλλιως props για το mindplan και την υπομονη σου! και εγω ετσι προσπαθησα να το δω αλλα δεν γινοτανε απο ενα σημειο και επειτα, δηστυχως οπως και να το αντιμετωπισεις δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι μαπα απο τις λιγες, το οτι ζητανε και λεφτα και μαλιστα 50 ευρω ειναι ντροπη κανονικα θα επρεπε να σου δινουνε και κανα 10ρικο για ψυχικη οδυνη, ακομα και σε αυτους που το κατεβασαν σπασμενο
καλα και στο pc τα γραφικα του δεν βλεπονται αν τα βαλεις διπλα σε τιποτα witcher 2 η metro 2033 μην εχετε ψευδεστησεις οσοι το παιζετε εκει
Εχει μια γοητεια ομως. Να σου πω την αληθεια λεφτα δεν εδωσα και δεν παιζει να δωσω εκτος αν το βρω αργοτερα στα 15-20ε για συλλεκτικους λογους και μονο. Δεν χρυσωνω το χαπι ξερω καθαρα οτι ειναι μεγαλη μουφα με αντικειμενικα κριτηρια. Τα 2 οπλα και το health regen εμενα δεν με χαλασαν και τοσο παντως..
Γενικα το κοινο του ειναι οι μεγαλυτεροι σε ηλικια gamers που θα το παιξουν με μια νοσταλγια περισσοτερο, οι 20 χρονων που λιωνουν με call of duty θα το δουν και θα γελανε και λογικο ειναι.. Θα παιξω και το bulletstorm τωρα με τοσα που εχω ακουσει απο εδω..
Comment
-
teliosa to duke nukem forever ke to alice madnes returns. to duke nukem xero pos den itan oti perimename na ine alla toulaxiston kikloforise epitelous ego ektos tou loading pou itan ipervoliko den iha kapio provlima.to alice itan polli kalo to epexa apo tin arhi sto nightmare difficulty ke ixe merika simia pou itan arketa diskolo.genika ehi polli orea grafika kalo gameplay ke kalo storyline sas sistino na to pexete
Comment
-
Πειτε με ανωμαλο δεν ξερω,αλλα εμενα μου αρεσει :S , επαιξα το demo χθες στο steam, περα απτο gay mouse input ( μετριαζεται αμα βαλουμε speed και precision στο 1 ) και το μικρο κονσολισιο FoV, πραγματα τα οποια τα διορθωνει καποιος στην full εκδοση με λιγο ψαξιμο ( How to turn OFF Mouse Acceleration? - Gearbox Software Forums )
Ok το health regen και τα 2 οπλα ειναι ειναι μια ξενερα αλλα ετσι κι αλλιως δεν θα ειχε νοημα πιστευω να εψαχνες για health pack εδω κι εκει, θα χαλαγε ο ρυθμος του game, το πρωτο level με το boss ητανε καπως αδιαφορο αλλα το δευτερο μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις, οι ατακες του δουκα ολα τα λεφτα οπως παντα, το εδειχνα σε εναν φιλο μου και ειχαμε κλασει στο γελιο
Τα γραφικα μια χαρα μου φανηκαν, απ'την αρχη ειχα χαμηλες προσδοκιες γιατι διαβασα για unreal engine 2.5 και περιμενα να δω κανα εκτρωμα του στυλ Postal 2, τελικα ειδα αντικειμενικα καλυτερα γραφικα και απτο killing floor ! ξενιστικα μονο που σε κατι φασεις απο 90-100fps πηγαινε 35-42 :S μονο το film grain εβγαλα γιατι μου την εσπαγε, στην full μαλλον θα βγαλω και το DOF γιατι αισθανομαι σαν μυωπας οταν πυροβολαω γουρουνακια στην ερημο, το AI και το animation εννοειται πως ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αθλια, θα ειχε νοημα να ειχανε καμια AI τυπου arma 2 ? Αμυαλο shooter ειναι, οχι half-life :fist:
Με τρωει να παω συνταγμα πιο μετα να παρω την balls of steel edition απτο public, φανταστειτε οτι εχω στο steam fallout new vegas - super meat boy - arma 2 combined operations με ολα τα dlc - borderlands GOTY edition - doom pack και τα εχω αφησει ακαφτα, τελικα οσο μεγαλωνω το γουστο μου στις γυναικες και τα games χειροτερευει :p
Comment
-
Με τρωει να παω συνταγμα πιο μετα να παρω την balls of steel edition απτο public, φανταστειτε οτι εχω στο steam fallout new vegas - super meat boy - arma 2 combined operations με ολα τα dlc - borderlands GOTY edition - doom pack και τα εχω αφησει ακαφτα, τελικα οσο μεγαλωνω το γουστο μου στις γυναικες και τα games χειροτερευει :p.
Comment
Comment