Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xenosaga Trilogy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xenosaga Trilogy

Εδώ θα μιλήσουμε για την τριλογία Xenosaga.

Καταρχάς, έχω μάθει λίγα πράγματα του τι έγινε και έγινε τόσος ντόρος στο Xenosaga 2. Θα πρέπει να μάθω παραπέρα πολλά για να καταλάβω την συνολική εικόνα(άντε να βρω και το Xenosaga 3). Ευτυχώς λόγω εμπειρίας από το 2 ήξερα πάνω κάτω τις πίστες.

Τώρα είμαι στο 4ο Boss(τον Tiamat) και απ' όσο διάβασα στο gamefaqs, μπορώ να πω ότι έχω μείνει άφωνος που λένε ότι μοιάζει πολύ σε στρατηγική με το Xenogears. Δυστυχώς αυτό το φρικιό όλο κάνει resurrect στον εαυτό του και αναγκάζομαι να δω με ποίον από τους 2 θα πρέπει να του επιτεθώ για finishing blow.

Το θέμα που έβαλα έτσι τον τίτλο, το έβαλα έτσι, γιατί δεν πιστεύω να κυκλοφορήσουν άλλο παιχνίδι σαν αυτό.
    sigpic

op που μοιάζει με post που έχει γίνει extract από άλλο thread? faiiiiiiiiiiiiil
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Σε ποίο post μοιάζει ???? :kill:
      sigpic

Comment

Eχει πλακα που βαζεις σε spoiler tags ενα minor spoiler για ενα παιχνιδι του 2003 που μαλλον οποιος ηταν να το παιξει απο εδω μεσα το επαιξε ηδη .

Eπισης θελω να μου πεις γιατι εμεινες αφωνος επειδη λενε πως μοιαζει σε στρατηγικη με το Xenogears, πραγματικα δεν καταλαβα τι θες να πεις.

4ο boss ο Tiamat, wtf; Αυτος δεν ειναι στο encephalon στην εκκλησια με τη Febronia κτλ;
        Νομιζω πως ειναι καπου κοντα στο τελος του παιχνιδιου αυτο.
        Ε κατα τ' αλλα δεν ειναι τιποτα, μια φορα τον νικας με Shion και μια με Jr. Κανε equip κατι για να βλεπεις το ΗΡ του απλα.

Δεν εχω κατι να πω για την τριλογια, κριμα σε οποιον δεν ασχοληθηκε ποτε γιατι πραγματικα χανει πολλα.
        Κατα τ' αλλα ο λαος απαιτει ενα πλουσιο και γαματο ΟΡ, τετοια ΟΡs δεν αξιζουν σε μιια τοσο τεραστια 3λογια.

Comment

Eχει πλακα που βαζεις σε spoiler tags ενα minor spoiler για ενα παιχνιδι του 2003 που μαλλον οποιος ηταν να το παιξει απο εδω μεσα το επαιξε ηδη .
          Νομίζεις.
          Κατα τ' αλλα ο λαος απαιτει ενα πλουσιο και γαματο ΟΡ, τετοια ΟΡs δεν αξιζουν σε μιια τοσο τεραστια 3λογια.
          Τι είναι το ΟΡ;
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Original post/το αρχικο post που ανοιγει καθε thread.

Οσο για το αλλο μακαρι να πεφτω εξω γιατι πολλοι απο εδω μεσα που επρεπε να ειχαν παιξει αυτη την τριλογια δεν ασχοληθηκαν ποτε μαζι της και οντως ειναι κατι ιδιαιτερο παρα το προβληματικο 2ο παιχνιδι και το σχετικα αδιαφορο gameplay τουλαχιστον των πρωτων 2 παιχνιδιων.

Comment

Υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ το έχουν παίξει, όπως ο LMS και ο paixtis, γι' αυτό έβαλα το spoiler tag.

Για την στρατηγική ομοιότητα του με το Xenogears, δες εδώ. Κάποιος που φαίνεται έχει παίξει το Xenogears, σύγκρινε τις τακτικές μ' αυτές του Xenosaga. Η μπάλα σε σένα.

Όσο για το boss, ούτε που μέτρησα πόσα είναι. Αρχικά τα θυμάμαι 4. Το A.G.W.S. στην αρχή με το Enchephalon Dive της KOS-MOS, μετά ήταν με τον Margulis, μετά ήταν ο Commander της που μεταμορφώθηκε σε Gnosis μέσα στον πλανήτη φάντασμα, και τέλος αυτό εδώ που αντιμετωπίζω τώρα.

Και ναι, σωστά θυμάσαι, είναι μέσα στην Εκκλησία με το Realian, την Febronia. Εκεί είμαι.
              sigpic

Comment

*clicks on link... ctrl+f: xenogears - 1 result*
                *closes link*

Aς παρω και τη μπαλα αφου μου την πασαρεις, θα ηταν αγενεια να πω οχι .
                Δεν ξερω βεβαια τι να κανω με τη μπαλα, αυτο περι LMS και paixtis ειναι λιγο off-side.

Τοσο γρηγορα που πας σε 2 μερες θα το εχεις τελειωσει.
                Περιμενουμε τελικες εντυπωσεις και να εχεις και pop corn μαζι σου για να δεις το ending cinematic το οποιο εχει αρκετα μεγαλη διαρκεια.

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                  *clicks on link... ctrl+f: xenogears - 1 result*
                  *closes link*

Aς παρω και τη μπαλα αφου μου την πασαρεις, θα ηταν αγενεια να πω οχι .
                  Δεν ξερω βεβαια τι να κανω με τη μπαλα, αυτο περι LMS και paixtis ειναι λιγο off-side.

Τοσο γρηγορα που πας σε 2 μερες θα το εχεις τελειωσει.
                  Περιμενουμε τελικες εντυπωσεις και να εχεις και pop corn μαζι σου για να δεις το ending cinematic το οποιο εχει αρκετα μεγαλη διαρκεια.
                  Παρέλειψα και τα cinematics. Είναι όντως πολύ μεγάλα σε διάρκεια και υπάρχει λίγο gameplay για να πω την αλήθεια. Ευτυχώς κάθε φορά που πεθαίνω και βγαίνουν πάλι τα cinematics, υπάρχει το skip mode. Μόλις φτάσω στο τέλος, θα πω εντυπώσεις !

Δεν θα έλεγα για τους άλλους 2 off-side, γιατί τελευταία ο LMS θέλει να ασχοληθεί με τα RPG και κάποια μέρα θα το ρίξει και στο Xenosaga, οπότε και δεν φταίω εγώ.

Όντως τα τελειώνω πολύ γρήγορα, γιατί τα παίζω τα παιχνίδια όλη νύχτα.:resp:
                  sigpic

Comment

wow συζήτηση για Xenosaga από φρέσκο αίμα :party:
                    sigpic

Comment

Den tha xairomoun toso sthn thesh sou Dope
                      Epeita to xenosaga den exei vgei gia konsola ths Nintendo opote dyskola ta pragmata gia ton LMS.
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Καλά θέση δε παίρνω, ούτε γράφω τίποτα, έχουν μαλλιάσει τα δάχτυλά μου σε posts για αυτό το παιχνίδι Περιμένω να απολαύσω τα γραφόμενα του Tanno:smoke:
                        sigpic

Comment

Κάτσε να τελειώσω αυτό το παιχνίδι κάποια στιγμή και θα πω τις αναλυτικές μου εντυπώσεις γι' αυτό. :xp: Οπότε χαλαρώστε όλοι.
                          sigpic

Comment

βασικος ειμαι μεσα για συζητηση για xenosaga παραβλεπωντας την μικρη λεπτομερια οτι θυμαμαι μονο τα χοντρα χοντρα και καποιος θα πρεπει συνεχως να μου θυμιζει μικροσκηνικα

αν με πετυχενατε φρεσκο ειδικα για κανα διμηνο αφοτου τελειωσα το 3 θα με βλεπατε να γραφω τομους

το episode 3 ειναι μακραν το καλυτερο και αυτο που απογειωνει την τριλογια πιστευω, θα σας εκμηστηρευτω οτι ειχα βουρκωσει κατα την διαρκεια του 3 πολλες φορες παιζει να ειναι και η μονη φορα που μου εχει συμβει σε game

το episode 2 περισσοτερο σαν sidestory μου εκατσε περι albedo/rubedo αλλα ενταξει ας πουμς οτι εκανε character development, βεβαια ειχε και μετριο συστημα μαχης

whatever, tanno ετοιμασου να παιξεις τις τριλογια της ζωης σου

Comment

Τα Xenosaga ειναι εμποριλες και παιχνιδια τα οποια ειναι του ενος τεταρτου ναουμ και τα εκαναν οι ασχετοι και βαρεμενοι developers για να τσεπωσουν τα φραγκα απο το hype και την απαλεψια που διακρινει μια τετοια σειρα ναουμ και τελος παντων ναουμ απορω ναουμ πως ασχολειστε ακομα ναουμ ενα καρο μαλακιες εχει μεσα το παιχνιδι ναουμ και σεναριο χαλια ναουμ και χαρακτηρες για τον boutso που λεει και ο ground ναουμ και ειλικρινα δηλαδη σε λεω ναουμ.

spoiler

κι αλλο spoiler
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                              X