Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Νόμιζα ότι επειδή είναι πολύ μεγάλα τα κάνει με τη μία skip.Γράψτε λάθος.
Και τι στο διάολο γίνεται σ'αυτό το φόρουμ;Με τη μία βγαίνουνε οι κράχτες και αρχίζουν να κράζουν με το παραμικρό για το οτιδήποτε.
"Ω μα που οδεύει το θέμα του Θείου Xenosaga;"
"Τι λες βλάσφημε για το χειρισμό του Metroid Prime;"
"Πως τολμάς και ζητάς checkpoints;Δεν είσαι Hardcore."
"Το multiplayer είναι ο θεός και η διάρκειά του sp είναι τέλεια."
"Μα γιατί το αγοράζεις αυτό με τα λεφτά σου;"
Ε ότι να ναι, ρε παιδιά. Ας σοβαρευτούμε και λίγο, γιατί τέτοιος τίτλος αξίζει του σεβασμού του κάθε RPG fan. Μην λέμε ότι κατέβει περί της λέξης "fail", γιατί κοντεύω να πάθω καρδιακό από τα γέλια.
Νόμιζα ότι επειδή είναι πολύ μεγάλα τα κάνει με τη μία skip.Γράψτε λάθος.
Και τι στο διάολο γίνεται σ'αυτό το φόρουμ;Με τη μία βγαίνουνε οι κράχτες και αρχίζουν να κράζουν με το παραμικρό για το οτιδήποτε.
"Ω μα που οδεύει το θέμα του Θείου Xenosaga;"
"Τι λες βλάσφημε για το χειρισμό του Metroid Prime;"
"Πως τολμάς και ζητάς checkpoints;Δεν είσαι Hardcore."
"Το multiplayer είναι ο θεός και η διάρκειά του sp είναι τέλεια."
"Μα γιατί το αγοράζεις αυτό με τα λεφτά σου;"
Μα τι καθομαι και γραφω κι εγω, για δες που οδευει το thread του Xenosaga.
Πραγματικά όμως .
Κι εγώ βρίσκομαι σε μία παρόμοια κατάσταση με τον Dope και τον Vaynard, αφενός έχω γράψει και διαβάσει άπειρα πράγματα για τον τίτλο (θυμάμαι μάλιστα κάτι απίστευτες συζητήσεις με dope στο FF Forum και φυσικά μία ασταμάτητη ανταλλαγή SMS κάθε φορά που έβλεπα κάτι καινούριο), αφετέρου έχω ξεχάσει πολλά από τα γεγονότα και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Για μένα έκανε τον κύκλο του σαν παιχνίδι, μου έδωσε ό,τι είχε να μου δώσει, από εκεί και ύστερα δύσκολα θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ ξανά.
Δεν έχω παίξει τον τίτλο,αλλά Tanno σε έναν τέτοιο τίτλο μου φαίνεται εντελώς FAIL να κάνεις skip τα cinematics.
Δεν θα το θεωρούσα ακριβώς fail, γιατί έχω καλή μνήμη και δεν ήταν απαραίτητο να τα ξαναδώ ρε... Είτε gameplay, είτε κινηματογραφικά καταλαβαίνω την ροή της ιστορίας. Όταν βλέπω κάτι, το έχω στην μνήμη μου. Απλά ήθελα να πάω στο σημείο που κόλλησα προκειμένου να συνεχίσω.
Τα Xenosaga ειναι εμποριλες και παιχνιδια τα οποια ειναι του ενος τεταρτου ναουμ και τα εκαναν οι ασχετοι και βαρεμενοι developers για να τσεπωσουν τα φραγκα απο το hype και την απαλεψια που διακρινει μια τετοια σειρα ναουμ και τελος παντων ναουμ απορω ναουμ πως ασχολειστε ακομα ναουμ ενα καρο μαλακιες εχει μεσα το παιχνιδι ναουμ και σεναριο χαλια ναουμ και χαρακτηρες για τον boutso που λεει και ο ground ναουμ και ειλικρινα δηλαδη σε λεω ναουμ.
βασικος ειμαι μεσα για συζητηση για xenosaga παραβλεπωντας την μικρη λεπτομερια οτι θυμαμαι μονο τα χοντρα χοντρα και καποιος θα πρεπει συνεχως να μου θυμιζει μικροσκηνικα
αν με πετυχενατε φρεσκο ειδικα για κανα διμηνο αφοτου τελειωσα το 3 θα με βλεπατε να γραφω τομους
το episode 3 ειναι μακραν το καλυτερο και αυτο που απογειωνει την τριλογια πιστευω, θα σας εκμηστηρευτω οτι ειχα βουρκωσει κατα την διαρκεια του 3 πολλες φορες παιζει να ειναι και η μονη φορα που μου εχει συμβει σε game
το episode 2 περισσοτερο σαν sidestory μου εκατσε περι albedo/rubedo αλλα ενταξει ας πουμς οτι εκανε character development, βεβαια ειχε και μετριο συστημα μαχης
whatever, tanno ετοιμασου να παιξεις τις τριλογια της ζωης σου
Καλά θέση δε παίρνω, ούτε γράφω τίποτα, έχουν μαλλιάσει τα δάχτυλά μου σε posts για αυτό το παιχνίδι Περιμένω να απολαύσω τα γραφόμενα του Tanno:smoke:
Leave a comment: