to phre kaneis?axizei??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil: Umbrella Chronicles
Collapse
X
-
Το εχω παιξει λιγο σε φιλο. Νομιζω οτι ειναι παρα πολυ καλο για το ειδος του. Δε το περιμενα οτι θα μ'αρεσε. Εχει και co-op που μετραει και μπορει να φανει χρησιμο σε δυσκολα σημεια.
-
Όντως είναι αρκετά καλός τίτλος, απλά πρόκειται για τελείως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με ό,τι συνηθίζουμε να βλέπουμε από το μέσο light gun rail shooter.
Μη περιμένεις τη καταιγιστική δράση και τις γρήγορες κινήσεις τύπου House of Dead ή Virtua Cop, εδώ τα πάντα εξελίσσονται σε πιο ?ρεαλιστικά? πλαίσια, σε πιο αργό μοτίβο θυμίζοντας κάτι από πραγματικό Resident Evil και διώχνοντας την arcade φιλοσοφία.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Το έχω και εγώ και δεν περίμενα να είναι τόσο καλό πίστευα θα είναι καλό αλλά όχι τόσο το παίζω μαζί με τον αδερφό μου σαν παιχνίδι είναι πολύ καλό και σίγουρα must για όσοι είναι φαν της σειράς resintend evil μπορεί να μην είναι στο ίδιο στυλ αλλά ο λόγος που είναι must είναι γιατί σου δείχνει και extra ιστορίες όπως τι έγινε παράλληλα από διάφορα γεγονότα έχει και καινούργιες ιστορίες και αν κάποιος θέλει να ξέρει τι ακριβός παίζετε μέχρι τώρα είναι ένας καλός τίτλος σαν ιστορία. ξενικά με τα παλιά resintend Π.Χ. resintend evil 0 resintent evil 1 και αλλά και έχει τους χορούς αλλά έχει και επιπλέον νέες ιστορίες εκτός από της παράλληλες νέες ιστορίες
σαν gameplay είναι πολύ ωραίο, έχει να αναβαθμίζεις τα όπλα που παίρνεις σε δύναμη, σφαίρες και τέτοια έχει πολλά όπλα επίσης μπορείς να αλλάζεις όπλο ανάλογα με το τι χρειάζεσαι και το πόσο δύσκολο εύκολο είναι ο κάθε εχθρός το απλό πιστολάκι είναι άπυρες σφαίρες έτσι να μην ξεμείνεις ποτέ. έχει την χρίσει μαχαιριού με την κινήσει (πατώντας πρώτα ένα κουμπί) έχει ρίξιμο χειροβομβίδας και έχει επίσης και counterattack την ώρα που ένα χόμπι σε δαγκώνει.
δεν θυμάμαι αλλά ελπίζω να σε κάλυψα
I LOVE HIP HOP IT'S MY LIFE YO!!

SEGA SATURN
Comment
-
Το ιδιο λενε και στο ign, αμα δεν εχεις τελειωσει πρωτα καποιο απτα παλιοτερα δεν αξιζει λενε αγορα αλλα ενοικιαση
επισης λενε πως τα γραφικα ειναι χειροτερα απο αυτα του RE4 για αλλη μια φορα και οτι το σημαδι δεν ειναι αρκετα smooth για να κανεις μικροδιορθωσεις ανετα
Αυτα διαβασα και με βλεπω να παιρνω wii game του χρονου, αφου ειναι αμπαλοι και δεν φερνουν το ghostsquad ευρωπη
Comment
-
Resident Evil: The Darkside Chronicles - Japan Expo Trailer
Comment

Comment