Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arcania: Gothic 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    Τι να πω,πολύ κρίμα που ξέπεσε τόσο πολύ η σειρά.Από ότι φαίνεται ήθελαν να το κάνουν πιο απλό και προσβάσιμο στο ευρύ κοινό αφαιρώντας έτσι τα όσα κάνουν την σειρά τόσο ξεχωριστή.

Το gothic 3 το είχα προχωρήσει πολύ και πιστεύω ότι είναι καταπληκτικό παιχνίδι αλλά λόγω του ελλειπούς beta testing έχει τόσο πολλά bugs και crashes που το καθιστούν unplayable.Άντεξα μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού προτού το παρατήσω.Γνωρίζω ότι έχει κυκλοφορήσει community patch που διορθώνει τα άπειρα προβλήματα που έχει αλλά πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που το άφησα,δεν θυμάμαι τίποτα από το παιχνίδι και δεν έχω όρεξη να το ξεκινήσω από το 0.Οπότε το gotic 3 τελείωσε για εμένα.

Όπως και να έχει,η δράση του,οι αποστολές και ο κόσμος του 3 μου άρεσαν πάρα πολύ,κρίμα που το παιχνίδι στην αρχική του μορφή ήταν unplayable.

Το expansion του πάντως από ότι ακούω είναι για πέταμα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πω πω με αυτά που διαβάζω εδώ αλλά και γενικά καν δεν θα μπω στον κόπο να κάψω ρεύμα για να το κατεβάσω. Συνεχίζουμε λοιπόν τον rpg μαραθώνιο με Fallout 3 GOTY, μετά Τhe Witcher και πιο αργότερα Dragon Age: Origins.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Τίτε χέστο το Arcania και πιάσε New Vegas που είναι παιχνίδαρος.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Πάντως το παιχνίδι έχει φάει πολύ θάψιμο ανά το Internet και το γενικό επιμύθιο είναι "παίξτε Risen αν σας αρέσουν τα Gothic".

Αυτό μεταφράζεται ότι την ευθύνη για την τεχνική κατάντια της σειράς στο 3 δεν την είχε η JoWood αλλά η Piranha Bytes, που έφτιαξε το Risen και έδειξε πώς γίνεται ένα open ended hardcore RPG (με σεβαστές τις ενστάσεις του Deus_dope).

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Εγώ περίμενα μία εμπειρία αντάξια του Risen που είναι τίτλος με αρχίδια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Αντί αυτού έπαιξα ένα πράγμα με καλύτερα γραφικά και σκατά gameplay. Ακόμα και αν πέσει στα 2 ευρώ δεν θα το αγοράσω. Θα χαζέψω από την πολλή ανοησία που έχει πέσει.Spellbound άντε στα διάλα που θες να βγάλεις και φράγκα με ιδέες του κώλου. Στην τουαλέτα τον έφτιαχνες τον τίτλο?

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Εγώ θα του έβαζα 4 γιατί στο είδος που θέλει να ανήκει είναι πολύ χαμηλής ποιότητας τίτλος. Γενικά, μείνετε μακρυά ειδικά όσοι είστε fans των Gothic και θέλετε την ψυχική σας ηρεμία.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    *παιρνει το φτυαρι απο τον deus_d0pe*

λοιπον εχω παιξει 9-10 ωρες μεχρι στιγμης στο normal lvl 14

Pros
    +εντυπωσιακα Environments ''καθονται'' ευχαριστα στα ματια
    +πλουσιο looting
    +καποια στοιχειωδης διαφορετικοτητα στα quests (μη φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο βεβαια)
    + solid controls
    + πιστευτο art direction σε low fantasy medieval setting
    + ενδιαφερον ranged combat
    + ειναι περισσοτερο hack and slash πλεον οποτε δημιουργει τον καταλληλο εθισμο

Cos
    - ενα απο τα χειροτερα scripts που εχω δει σε wrpg, δεν πιστευω αυτα που διαβαζω, η σκηνοθεσια και το voice acting ειναι για τα πανυγηρια, ***early 1hour game spoiler***

η σκηνη που ο βασικος χαραχτηρας χανει την γυναικα του, και την μανα του μου προξενησε τοση συναισθηματικη φορτηση οσο θα μου προξενουσε να βλεπω αγωνες πινγκ-πονγκ μεταξυ μποτσουανας vs νησων φεροε

- καποια Interactive conversations δεν εχουνε κανενα νοημα αφου δεν εχουνε κανενα αντικτυπο*
    - δυσχρηστο invectory system (τουλαχιστον στο xbox)
    - Λιγα armors
    - Tο sneak μου φανηκε αχρηστο
    - Ο χαρτης σε μπερδευει και το συστημα με τα waypoint ασχημα εκτελεσμενο
    - πολυ μικρος αριθμος σε skills,
    - Η μαγεια ειναι αστα να πανε, dmg κοβει to 1/5 απο αυτο που μπορεις να κανεις hand to hand
    - Ο χαραχτηρας τρεχει σα χελωνα
    - Sloppy animation στο combat (ΟΛΑ τα european rpg αυτης της γενιας πασχουνε εκει, τυχαιο?)
    - Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του generic σε ολα
    - λιγα side quests
    - SHEPHERD? seriously????

το feeling των προηγουμενων gothic (1-2) ΔΕΝ το εχει για κανενα λογο αιτια και αφορμη,

(μεχρι στιγμης) αντικειμενικα ειναι καθαρα παιχνιδι του 5-6, εγω ομως θα του εβαζα ενα 7 επειδη εχω αδυναμια σε τετοια games αφου ειναι ενα ειδος που απολαμβανω ,αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειτε να αλλαξει το μοτιβο μεχρι το τελος γι αυτο και πεταξα βαθμολογιες

edit:θα συνεχισω μαζι του μεχρι την παρασκευη που περιμενω vanguish+new vegas
    ελπιζω να το τελειωσω μεχρι τοτε

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    δεν σε βλεπω να σταματας να παιζεις ομως ακομα

somebody stop him asap
    Κατά Δεκέμβρη μεριά πρέπει να ψηφίσω και ένα ως χειρότερο game της χρονιάς

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν σε βλεπω να σταματας να παιζεις ομως ακομα

somebody stop him asap

να προσθεσω οτι δεν θυμαμαι τιποτα απο τα προηγουμενα gothic apo την αλλη το τελευταιο που επαιξα ητανε το 2

πως στο καλο θυμαστε games που παιξατε 6-7 + χρονια πριν

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Στη φράση μου που παρέθεσες γράφω χαρακτηριστικά στη συνέχεια " Αυτό είναι και τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να δίνει γεύση στην συνταγή". Οπότε βάλε ότι μπορείς να σκεφτείς σε αυτό το καλάθι, ειδικά εσύ που έχεις γνώση για τα προηγούμενα Gothics. Η δική μου άποψη είναι ενός άσχετου με τη σειρά έτσι η κρίση μου δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο από αναπόφευκτες συγκρίσεις, κρίνω τον τίτλο Arcania και μόνο αυτόν.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εχω παιξει τα παντα (η ετσι θελω να πιστευω) apo hack and slash diablo rpgs ανα τα χρονια θα ητανε πολυ fail να μου ξεφευγανε τα sacred δεν νομιζεις?

κοιταγα τη pc συλλογη μου αυτες τις μερες και το ματι μου επεσε σε μερικα μηπως ξαναεπαιζα κανενα....και το ματι μου εστιασε και κοντοσταθηκα στα: prince of qin,nox,darkstone,titan quest,hellgate london,revenant,loki,,dungeon siege 2,silverfall,avencast αλλα δεν ενοιωσα την επιθυμια να ξαναβαλω καποιο.....
    και σε καποια φαση περναει η ματια μου απο τα dungeon keeper 1/ 2 (ασχετα με τα υπολοιπα) και σκεφτομαι.....λες να ξαναγινει το εγκλημα?????

ουτε εμενα μου αρεσε το oblivion ητανε αυτοκαταστροφικο στο μηχανισμο lvling των εχθρων στην ουσια δεν υπηρχε λογος να γινεις δυνατοτερος.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Δεν παίζεις Sacred καλύτερα? Και πλουσιότερο loot έχει και περισσότερες classes και παλαβά abilities.

Τα όσα γράφει ο Deus με παραξενεύουν και μου θυμίζουν την άποψή μου για το Oblivion, που το θεωρώ ΚΑΚΟ RPG. Ο μηχανικός τρόπος παιξίματος, το "Μπαίνεις σε μια περιοχή, μαζεύεις όλα τα quests, ξαμολιέσαι για γενοκτονίες τεράτων και άπειρο μάζεμα βοτάνων, παραδίδεις τα quests και παίρνεις το xp" υπάρχει σε κάθε RPG οπότε αυτό που καταλαβαίνω είναι πως οι πόλεις, το σενάριο και οι NPC δεν έχουν την απαιτούμενη ζωντάνια και χαρακτήρα.

Θα περιμένω λίγο ακόμα να μπω στο Gothic 4 (έχω να προετοιμαστώ για πόλεμο στο Civilization, oι Γάλλοι μου πρέπει να συντρίψουν τους προδότες Κορεάτες που, όλοι ξέρουν, συνορεύουν στο νότο με τη Γαλλία), οπότε επιφυλάσσομαι.Και θλίβομαι.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ναι πανω κατω ειναι ακριβως αυτο που θελω να παιξω αυτη την περιοδο, ενα mindless offline mmorpg του 2010, κουτι θα μου ερθει

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πωπω δε σας πιστεύω και τους δύο, ο dope το έχει θάψει και συνεχίζει να παίζει και εσύ πωρώθηκες από την περιγραφή του;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    και ομως συνεχιζεις να παιζεις:O

im a sucker for offline mmorpgs και εχω καιρο να παιξω ενα, η δευτερα δεν αργει θα ξεσπασω πανω στο gothic 4 (τουλαχιστον μεχρι να βγει το fable 3)

Leave a comment:

Working...
X