Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deadly Premonition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deadly Premonition

I have a premonition .... a deadly premonition(!)

Reviews:

Destructoid - 10/10

IGN US - 2/10

IGN UK - 7,5/10

1Up - B

Edge - 7/10

Πρώτα ο burai, τώρα εσύ, θα με αναγκάσετε both να επενδύσω. Damn you.

Comment

Κοίτα , το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Αμερική στα 20$ , τιμή η οποία είναι μια χαρά και κατά την γνώμη μου αξίζει ...Τώρα από το λίγο ψάξιμο που έχω κάνει οι pal εκδόσεις στοιχίζουν 25 ευρώ και πάνω :S
      ΥΓ : Μόλις ειδα ότι το Zavvi το έχει στα 19 ευρώ

Comment

Eίναι region free;

Comment

Όχι δεν είναι...
          EDIT : Βασικά , παίζει να είναι region free η Ιαπωνική έκδοσή του (Red Seeds Profile) στο PS3 αλλά είναι πολύ ακριβότερη (80$ περίπου)

Comment

Το ένα review του δίνει 2/10 και το άλλο 10/10.
            Θυμάμαι μου άρεσαν τόσο πολύ αυτά που είχα δει για τον τίτλο που ακόμα έχω κάπου ως σελιδοδείκτη ένα uncut video του.Και άμα είναι τόσο φτηνό θα αγοραστεί στάνταρ.
            Carpe diem

Comment

Δεν καταλαβαινω αφου εχει τοσο χαμηλη προτεινομενη τιμη γιατι δεν το βαλανε στο XBLA να τελειωνουνε, σε κατι τετοιες περιπτωσεις η ψηφιακη διανομη ειναι μονοδρομος. Ξερεις οτι το παιχνιδι δεν θα πουλησει καλα, ειδικα οταν κατι καθυστερημενοι που τυχαινει να δουλευουν στο ign το θαβουν 6 μετρα κατω απτην γη επειδη ειναι στενομυαλοι νουμπαδες.

Γιατι να μπλεκεις με μαγαζια - εκδοτες - πακεταρισμα και ιστοριες ? βαλτο για 2400 MS points στο live να τελειωνεις, πραγματικα το ριβιου ειναι οτι ναναι, το εχουν χασει στο ign εδω και καιρο ! εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ σε ενα survival horror να εχω στατικη καμερα και να πρεπει να κατσω ακινητος για να πυροβολησω, χωρις τετοιους μηχανισμους το gameplay παει περιπατο , δηλαδη ολοι αυτοι που γουσταρανε resident evil 0 1 2 3 ( και οποιο αλλο παιχνιδι με παρομοιο στυλ μου διεφευγει ) ειναι χαζοι ?

Τα γραφικα μονο ps2 δεν θυμιζουν αν κρινω αποτι εχω δει ως τωρα, μπορω ανετα να τεσταρω και το surround οταν το παιξω, δεν ξερω για καποιον περιεργο λογο διαβαζοντας ολη αυτη την γκρινια στο ριβιου το ign και ΧΩΡΙΣ να εχω διαβασει ακομα αυτο του destructoid εχω ψηθει να το αγορασω, ελπιζω μονο να προλαβω να το τελειωσω πριν σκασει μυτη το black ops και το BC2 vietnam :p

Το medal of honor 7/10 δεν αξιζει με την καμια, 5.5-6 ισως, αρπαχτη σκετη ειναι, πως φαινεται οτι τα εχουν κανει πλακακια με την ΕΑ ρε γμτ, εδω περα το το bf1943 4 πιστες ειχε και του βαλανε 9/10 :S

edit : Δεν κρατηθηκα και το τσιμπησα απτο thehut

Comment

Aπόσπασμα από του review του deadly premonition του ign.

Deadly Premonition is the definition of a system seller. Once you play it, you'll want to go sell your system.
                Θεοί απλά.Σοβαρή δημοσιογραφία ftw!!!

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

Προσωπικα δε με ενοχλησε αυτο, ισα ισα λιγο χιουμορ δε βλαπτει κατ' εμε.
                  Οντως το παιχνιδι μαζευει αρκετα αντιφατικες κριτικες.
                  Παντως με τα οσα ακουγονται θα περιμενα το feedback του κοσμου προτου σκεφτω εστω να το αγορασω, τα reviews τα εμπιστευομαι αρκετα λιγοτερο.
                  Ας οψεται το οτι βγαινει σε budget price, οποτε οκ ελπιζω η τυχη να ευνοησει τους τολμηρους .

Comment

Μια μικρή μετακίνηση posts γιατί το παιχνίδι φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Gamers Odyssey. Διάβασα και τα δύο reviews και τείνω να συμφωνήσω με το 10ρι. Φαίνεται ειλικρινής απόπειρα για μαύρο ψυχασθενές καλτ παιχνίδι, οπότε αναμένουμε.
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

to eho ke to eho pexi peripou 10 ores lipon ehi polla provlimata hirismo camera gameplay ke to storyline ine gia klamata komodia polles fores eho metaniosi tin ora ke tin stigmi pou to evala sto 360.

Comment

Παιχνίδια τα οποία έχουν ένα cult ύφος όπως αυτό με τραβάνε αρκετά, μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να του ρίξω μια ματιά

Comment

to eho ke to eho pexi peripou 10 ores lipon ehi polla provlimata hirismo camera gameplay ke to storyline ine gia klamata komodia polles fores eho metaniosi tin ora ke tin stigmi pou to evala sto 360.
                          Γιατί συνεχίζεις να το παίζεις τότε;
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

gia na to telioso file alla mpori ke na to afiso

Comment

teliosa to deadly premonition ti na po mono i istoria axizi kata ta alla tipota

Comment

Working...
                              X