Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy IV DS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Οι αποψεις για τη δυσκολια του 4 διιστανται (και τριιστανται μη σας πω ), διοτι στο SNES υπηρχαν 2 εκδοσεις (η κανονικη και η US που οταν βγηκε εκει επειδη πιστευαν πως θα ειναι δυσκολο βγαλαν το FF IV easy type).
    Στα FF Chronicles (PSX) και FF IV (GBA) νομιζω πως εγινε μεταφορα της original εκδοσης και οχι της easy type.

Στο DS δεν ξερω που βασιστηκαν, αλλα οκ καταλαβαινετε γιατι ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη για το αν ειναι δυσκολο παιχνιδι ή οχι.

Οπως και να χει η ουσια ειναι πως ειναι ενα ακομα FF, δηλαδη σε καμια περιπτωση δυσκολο. Απλως τις απαραιτητες μαχες αν κανει κανεις, χωρις grinding κτλ δηλαδη και ολα θα κυλησουν μια χαρα με ενα λογικο challenge.

Το FF4 τουλαχιστον ειναι ενα ωραιο παιχνιδι ακομα και σημερα, FF3=lol, παιχνιδι χωρις χαρακτηρα. Προφανως και ανηκει σε αλλη εποχη και για τοτε ηταν οκ κτλ κτλ, απλα το αναφερω.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    σωστα θυμασαι straier,
    @altair οι εκδοσεις των 3,4 στα ds ειναι walk in the park (ειδικα το 4 με τα augments) αν συγκριθουν με τις original εκδοσεις,
    ποιοι λενε οτι ειναι ποιο δυσκολο απο το ff3 ds το ff4 ds?
    οσα reviews εχω διαβασει λενε το αντιθετο και μπορω να στο επιβεβαιωσω και ο ιδιος

Leave a comment:

• straier
    replied
    Γιατί λέγανε όλοι ότι είναι πιο δύσκολο από το 3;
    Ποιοι το λέγανε; Δεν έχω παίξει τη DS έκδοση αλλά γενικά σε θέμα δυσκολία NES FF>>>>SNES FF. Στο κανονικό FF4 τον Kain τον παίρνεις για τα καλά λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού (μπορεί και λίγο ενδιάμεσα δε θυμάμαι καλά).

Leave a comment:

• Altair
    started a topic Final Fantasy IV DS

Final Fantasy IV DS

Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό το FF4 αλλά προχτές το έπιασα σοβαρά.Είμαι στο σημείο που έχω σώσει την Rosa από τον desert fever.Έχω την εξής απορία.Αργεί πολύ η επιστροφή του Kain στο party μου;Αυτή τη στιγμή έχω τους εξής:

Cecil - 20 lvl
    Rydia - 20 lvl
    Rosa - 15 lvl
    Edward - 15 lvl

Μου αρέσει περισσότερο από το 3,αλλά έχω μια απορία.Γιατί λέγανε όλοι ότι είναι πιο δύσκολο από το 3;Ως τώρα μου φαίνεται απείρως πιο εύκολο.Μόνο που κάνω complete 100% τα διάφορα dungeon μου δίνει συνέχεια bonus items (potions,tents,phoenix downs κλπ).Έτσι δεν ξοδεύω χρήματα.Παράλληλα βέβαια δεν χρησημοποιώ πολύ συχνά ούτε white magic ούτε potions με αποτέλεσμα να μου μένουν τα items και να είμαι σχεδόν πάντα γεμάτος.
    Στο 3 πριν από κάθε dungeon το grinding ήταν απαραίτητη διαδικασία.Άσε που δεν έχει save points μέσα στο dungeon,ενώ στο 4 όχι μόνο έχει,αλλά είναι και τόσο λεπτομερής ο χάρτης που βρίσκεις τα πάντα πολύ εύκολα.
    Ως τώρα η δυσκολία για μένα έχει ως εξής.
    3>>>4.
    Δεν ξέρω βέβαια μετά κατά πόσο θα αλλάξει αυτό γιατί έχω μάθει ότι στο 4 οι εχθροί παίζουνε πάρα πολύ συχνά με status effects,κάτι το οποίο συνέβαινε πολύ σπάνια στο 3.Ως τώρα πάντως κάνα toad μόνο και συνήθως κάνει miss.
Working...
X