Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy IV DS
Collapse
X
-
Ώρα να αντιμετωπίσω τον Leviathan.Απ'ότι έχω καταλάβει πλησιάζω στο τέλος οπότε λογικά μέχρι Σ/Κ θα έχω δει τίτλους τέλους.
-
FF4 συνέχεια και έχω φτάσει στον Underworld.Πολύ ωραία η μάχη με τον Golbez και ήταν η μοναδική που με δυσκόλεψε ως τώρα.
Είχε χαβαλέ και το bonus room με τους υπεύθυνους του remake.
Leave a comment:
-
Porom & Palom την κάνανε.Τώρα είμαι σε ένα dungeon που δεν πρέπει να έχω μεταλλικά αντικείμενα στους χαρακτήρες μου.
Πλέον έχει αρχίσει και δυσκολεύει.Έχω συναντήσει απλούς εχθρούς που με μια επίθεση μου σκοτώνουν χαρακτήρα.Αντιμετώπισα και κάτι αφεντικά που απλά δεν παλεύονται χωρίς grinding ή status changes.
Leave a comment:
-
Ψεύτη.Originally posted by XenoΑνεβασε Palom και Porom κυριως, εχουν μελλον.
@Straier
Darkshock;Darkside είχε σε μένα.Αντ'αυτού πλέον έχει cover & white magic.Το cover μιας και είναι εξαιρετικά αδύναμος ακόμα,το έβγαλα κι έβαλα στη θέση του το counter.Τον έφτασα 19 level btw κι έφτασε πλέον να έχει πιο πολλά HP από ότι είχε ο Yang (ο οποίος παρεπιμπτόντως μου ξανάρθε) όταν τον είχα συναντήσει πρώτη φορά και περισσότερα από ότι όλοι οι άλλοι στο 26 επίπεδο.
Leave a comment:
-
Εμένα δε μου άρεσε που δε μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα όπλα. Νομίζω πως μπορείς να ξεπεράσεις πολύ γρήγορα το σοκ πάντως γιατί απλά είναι πολύ καλύτερος από πριν και θα φτάσεις τα προηγούμενά σου λέβελ πολύ πιο γρήγορα. Ίσως σου λείψει το Darkshock αλλά Esuna>>>>Darkshock. Αν έχεις μάγους στην ομάδα δεν είναι μεγάλο θέμα.
Leave a comment:
-
Καλά κι εγώ ήμουν ενήμερος σχετικά,αλλά και πάλι είναι σπαστικό.Πάντως 3 levels του είχα πάρει μόνο με grinding κι αυτά γιατί ήθελα να ανεβάσω Rydia στην αρχή και μετά Palom & Porom.Οι άλλοι ανεβαίνανε πολύ γρήγορα,αλλά ο Cecil δεν χαμπάριαζε.Αργά αργά.Λογικό μιας και ήταν ο πιο δυνατός χαρακτήρας του party μου.
Γαμάτο game btw αλλά πολύ εύκολο.7 ώρες κι ακόμα να δω gameover.
Leave a comment:
-
Εγω το χω ξεχασει τελειως πως γινεται αυτο και ας εχω παιξει το παιχνιδι 2 φορες. Rush ftw, ποτε δε μετανιωνω για το grinding που δεν κανω
.
Leave a comment:
-
XAXAXXAXAXAXAXAx Na dw enan re, ENAN pou na mhn riksei xristopanagies otan xanei ta levels tou Cecil xaxaxax, it gets me every time lol!
Leave a comment:
-
Όχι ότι δεν το γνωρίζουν και οι πέτρες το γεγονός αυτό,αλλά ας το βάλω σε σπόιλερς.
Έγινα Paladin.Γαμώ το κέρατό μου,έχασα όλα μου τα levels.Ευτυχώς βέβαια μέσα σε μία μάχη πήγα 7ο επίπεδο.Σύντομα ελπίζω να έχω φτάσει πάλι το 26.
Και ναι συνεχίζει να είναι πολύ εύκολο,μόνο που πλέον οι εχθροί γίνονται πιο εκενυριστικοί λόγω των status effects και των counters.
Leave a comment:
-
Σήμερα δυσκολεύτηκα πρώτη φορά από βλακεία δική μου.Εκεί που συναντάς την Mother Bomb.Με το που ανατινάζεται και φουλ να είναι οι χαρακτήρες μου πέφτουν όλοι μαζί.Μόνο ο Yang έζησε.Αλλά εντάξει.Μία kick στους υπόλοιπους εχθρούς και μετά τροχάδην για Damcyan Castle να τους αναστήσω.Ψιλοπράγματα δηλαδή.
Leave a comment:
-
Εγώ είχα ακούσει πως το FF4DS είναι πιο δύσκολο από το απλό και ότι χρειάζεται grinding (που στο αυθεντικό δε χρειαζόταν) αλλά όλοι εδώ μέσα λέτε το αντίθετο.
Στην Ιαπωνία είχε βγει για SNES το κανονικό και το easytype (που από όσα είχα δει δεν ήταν φοβερά ευκολότερο, απλά σου έδινε λιγότερα skills και ethers νωρίς στο παιχνίδι) και νομίζω πως η αμερικάνικη έκδοση ήταν βασισμένη στο easytype αλλά όχι πανομοιότυπη. Όπως και να έχει η PS1 και GBA έκδοση βασίστηκαν στο αυθεντικό παιχνίδι.
Leave a comment:
-
Βασικά είχα διαβάσει για την έκδοση του ds ότι το 4 είναι πιο δύσκολο από το 3.Αλλά τι περίμενα κι εγώ από το gameover;
Leave a comment:
-
ναι το ff3 ανηκει σε αυτη την κατηγορια πλεον απροσωπο jrpg αλλης εποχης,
την επανεκδοση του 4 στο psx ειχα παιξει και μετα του ds το 4 μου φανηκε υπερβολικα ευκολο, δεν δωσανε το απαιτουμενο boosting στις δυνατοτητες των εχθρων ενω το grp σου γινεται πολυ δυνατο οσο προχωρας
Leave a comment:
Leave a comment: