Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metroid Prime 3: Corruption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τελικά πήρα την απόφαση να το ξαναπαίξω άλλη μια φορά..
    Προβληματίζομαι για veteran ή hypermode...

Πάντως rampidi να ανταλλάξουμε κανά voucher, έτσι!!

Προσωπικά, πάντως το λάτρεψα το 3ο μέρος και το μαζί με το 2 και θεωρώ πως οι κόσμοι τους με κορυφαίο βέβαια το 3, είναι κατά πολύ ανώτεροι και πιο πρωτότυποι από την κλισαρισμένη παραλλαγή του prime 1, με φυσικά περιβάλλοντα βασιζόμενα σε φωτιά, πάγο κτλ...
    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

ΟΚ θα σου στειλω μερικα.

Για τα περιβαλλοντα ειμαι λιγο μπερδεμενος, το 3 εχει σιγουρα πιο πρωτοτυπα και η Skytown ειναι μοναδικη, επισης μ'αρεσει οτι υπαρχουν διαφοροι πλανητες. Απ'την αλλη το 1 ειχε καποιες μεγαλες περιοχες που σου εδιναν την εντυπωση οτι εισαι σε ανοιχτο landscape αντιθετα με το 3 που σε πολλες φασεις γυρνας μεσα σε κλειστους χωρους-δωματια.
      Do a barrel roll!

Comment

Αν σας μείνει κανένα vouch στείλτε και σε μένα ρε παιδιά . Δυστυχώς δεν έχω να σας δώσω γιατί από βλακεία τα έστειλα όλα στον swordmaster (νόμιζα ότι αν τα στείλεις, στα κάνει verify και στα δίνει πίσω, Onwed).

Comment

Αν σας μείνει κανένα vouch στείλτε και σε μένα ρε παιδιά . Δυστυχώς δεν έχω να σας δώσω γιατί από βλακεία τα έστειλα όλα στον swordmaster (νόμιζα ότι αν τα στείλεις, στα κάνει verify και στα δίνει πίσω, Onwed).
          [/b]
          Εvans ότι θα ερχόταν ο καιρός που θα κάναμε register ο ένας τον άλλον, δεν το περίμενα..
          Θα σε κάνω add αύριο!!
          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

Γεγονός .

Θα σε κάνω και εγώ (να ανοίξω και το Wii μετά από κάμποσο καιρό).

Και με την ευκαιρία θα κάνω και όποιον άλλον μπορέσω.

Ευχαριστώ πάντως!

Comment

Paizei na mou dosei ki emena kanenas?(exw ki egw giro sta 15-17)

Comment

Το ξανάρχισα και μάλιστα στο hypermode..
                Είναι πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα..
                Αυτό το παιχνίδι το λατρεύω και μένω εκ νέου με το στόμα ανοιχτό με τους κόσμους..
                Πχ ο Bryoo είναι φανταστικός, και δεν έχει λατρευτεί επαρκώς..εντωμεταξύ έχει και απίστευτη μουσική, με εκείνο το εντελώς progressive πιανάκι, στο βασικό θέμα του πλανήτη να με τρελλαίνει όταν το άκουσα για πρώτη φορά..
                Πάντως είναι αρκετά δύσκολο σε αυτό το επίπεδο δυσκολίας..στον Lord έχασα 3ς φορές, τον Meta Riddley με την πρώτη και τον Rundus με την 3η επίσης,με το HyperMode να τον κάνει παιχνιδάκι..
                Παρόλα αυτά, οι εχθροί απαιτούν πολλές βολές για να νικηθούν, κάνουν αρκετά μεγάλη ζημιά και πλέον οι πύραυλοι γίνονται οι νέοι σου αγαπημένοι...
                Όσο και να θέλω να δω την retro να δοκιμάζεται σε κάτι νέο, ελπίζω να ξαναεπισκεφτούν την Samus κάποια στιγμή στο μέλλον...

Comment

Το καλό με το Hypermode Difficulty είναι ότι μετατρέπει το imbalance σε strategic weapon. Με άλλα λόγια, είδικα σε μετέπειτα bosses, το Hypermode Ability είναι ο μοναδικός τρόπος να νικήσεις, και να έχεις μείνει στο τέλος με 13 HP.

Μόνο ο Mogenar με έκανε να παρατήσω το παιχνίδι για ένα μήνα (στο Hypermode). Έπαιζα 3 ώρες πριν τα παρατήσω. Και λίγες μέρες πριν. Μετά από ένα μήνα αποχής, ξαφνικά σκέφτηκα μία κάπως διαφορετική προσέγγιση στη μάχη και μετά από (πολλές) προσπάθειες, τον νίκησα...

You've got some trials to look forward to... B) B) B)
                  My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                  Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Με τιποτα δε θα το δοκιμαζα στο Hypermode, αυτο που μ'αρεσει στο Metroid ειναι κυριως το adventure κομματι, εξερευνηση, ατμοσφαιρα, γριφοι παρεα με γαματο soundtrack. Ισως επειδη πουθενα δε δυσκολευτηκα απολαμβανω το 3ο μερος περισσοτερο απ'το πρωτο.

Τωρα βεβαια ηρθε η ωρα να βρω τα energy cells, τουλαχιστον δεν ειναι 15 σαν τα artifacts του Prime
                    Do a barrel roll!

Comment

Άσε που είναι απείρως εύκολο να πάρεις 100% items στο Metroid Prime 3: Corruption. Υπάρχει ένα σημείο στο οποίο μπορείς να βρεις όλες τις τοποθεσίες των αντικειμένων, και σημειώνονται πάνω στο χάρτη! Δε λέω περισσότερα...

Comment

Ναι ξερω στη SkyTown, βασικα εχω περασει απο εκει αλλα δεν ειχα spiderball ακομη ωστε να εχω προσβαση στα σημεια ενημερωσης. Ειναι ο επομενος προορισμος μου.
                        Do a barrel roll!

Comment

Kapoia items ostoso dn shmeiwnontai.Giafto dn mporesa na to vgalw 100% otan to danisthka. pitty!
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

ΟΛΑ τα items σημειώνονται. Αλλά πρέπει να περάσεις από το δωμάτιο όταν πλέον έχεις όλα τα abilities της Samus, ώστε να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα σημεία. ;)

Comment

Οχι, δε σημειωνονται Valhala και Pirate Homeworld. Εγω τουλαχιστον δε βρηκα κατι στο observatory που να με ενημερωνει γι αυτες τις περιοχες. Τελος παντων πλεον εχω ολα τα energy cells και συνεχιζω δυναμικα για το... τελος (;)
                              Do a barrel roll!

Comment

Μάλλον έχεις δίκιο για το GF Valhalla. Έχω και καιρό να παίξω, τώρα ξαναπαίζω, αλλά βρίσκομαι στην αρχή της Sky Town. Όσο για το Pirate Homeworld... Spoiler Below:

Όταν έχεις το X-Ray Visor και τη Nova Beam, τότε πήγαινε στο Map Room στην Elysia Sky Town. Ψάξε στο κάτω μέρος, αν θυμάμαι καλά, στη βάση του συστήματος, σε ένα σημείο που είναι σα σκαλοπάτι. Εκεί θα δεις μία μπλε περιοχή πάνω στον τοίχο. Μπορείς να δεις μέσα από αυτό με το X-Ray Visor, και έχει beam-operated controls. Φυσικά, μόνο η Nova Beam μπορεί να το διαπεράσει.

BB Code [ spoiler ] is not working...

Comment

Working...
                                X