Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic the Hedgehog 4: Episode 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Πολυ ωραια γραφικα, αν δε μου το λεγανε θα νομιζα οτι ειναι official. Βεβαια στη περιπτωση των Sonic αντιστρεφεται ο κανονας και τα fan made ειναι καλυτερα απο τα official.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Θα βγει κάτι τέτοιο; Πω μιλάμε έφυγα .

Εδιτ: Τι αρκετά καλύτερο, αιώνες πιο μπροστά!

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Νομιζω αρκετα καλυτερο αποτελεσμα απο το S4.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Fans, fans, fans, ότι πούνε οι fans. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η Sega έχει το απόλυτο άλλοθι αν στραβώσει η δουλειά.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Phantom Duck eida shmera thn synentefksh kai ontws akougontai kala pragmata, egw tha to paiksw to game se ena filo gia na mpw kai pali sto klima tou Sonic pantws kai anamenoume ta ypoloipa episodia

Leave a comment:

• Evans
    replied

Πάντα έτσι γίνεται phantom . Ολοι ελπίζουμε :xp: .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Συνέντευξη του Angry Joe με τους υπεύθυνους της Sega για το Sonic 4. Οι ερωτήσεις είναι καλές, αλλά οι απαντήσεις είναι ακόμα καλύτερες. Μακάρι να αληθεύουν όσα λένε, και να μην είναι λόγια του αέρα απλά για εντυπωσιασμό. Μπορώ να πω πως είμαι σχεδόν αισιόδοξος

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Yπάρχει: να παίζεις με fightpad.
    Και ακόμα καλύτερα κατά τη γνώμη μου, με PS2 controller (με χρήση αντάπτορα φυσικά).

Ωραία το trailer του Sonic 4. Καλύτερα να αργήσει για να βγει καλό!

Για το colors ότι είπε ο Phantom.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Dj Solid View Post
    1) συνεχιζει να με χαλαει το animation και το μοντελο του Sonic που ειναι λες και εκανε περμαναντ στο μαλλι.
    Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου από τότε που το είδα και δεν ήξερα πως να το προσδιορίσω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    2) δεν υπαρχει πιο τεραστιοτερη εμπειρια Sonic απο το να παιζεις Sonic 2 στον Gens στο Pc με τον αναλογικο του 360 controller. Ειλικρινα χθες το ελιωσα.
    Yπάρχει: να παίζεις με fightpad.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εγω θα πω δυο πραγματα:

1) συνεχιζει να με χαλαει το animation και το μοντελο του Sonic που ειναι λες και εκανε περμαναντ στο μαλλι

2) δεν υπαρχει πιο τεραστιοτερη εμπειρια Sonic απο το να παιζεις Sonic 2 στον Gens στο Pc με τον αναλογικο του 360 controller. Ειλικρινα χθες το ελιωσα.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ναι, μία beta πρέπει να' χει βγει. Μόνο λέει σε J-tagged κονσόλες, δε ξέρω τι σημαίνει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τι εχει διαρευσει; Beta; Ισως γι αυτο να λενε οτι θα λαβουν υποψιν τις παρατηρησεις των fans, αν το χουν παιξει αρκετοι σιγουρα θα χουν ανοιξει αρκετες συζητησεις στα forums.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Απ' ότι γνωρίζω έχει εδώ και κάποιο καιρό διαρρεύσει στο internet... Θέλει κάποια διαδικασία νομίζω για να το τρέξεις και δεν αξίζει.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    SEEEEEEEEEGAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!Ναι ρε αρρώστια!

Άντε,να δούμε τι μας επιφυλλάσει και αυτό το Sonic.Έχω αρκετές ελπίδες ότι θα είναι κάτι καλό

Leave a comment:

Working...
X