Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Wars: The Old Republic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deus_d0pe
    replied
    lol σορρυυυ !!

τώρα άρχισα σε έναν που αρχίζει από L, με μιa Jedi Consular. Στράφι θα πάει και το σχέδιο να δω όσες περισσότερες κλάσεις μπορώ, κολλάω με την ιστορία :p

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    deus, το κατέβασα, θέλω να ελπίζω, κανονικά, αλλά δεν έχω play option,μόνο exit.
    /discuss

edit: Άκυρο, το start time μου είναι αύριο στις 10.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗ ΘΕΣΗ
    Θα μπω στον server σου αύριο (αν το τρέχω αξιοπρεπώς με 1,83ghz)

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    To παιχνίδι είναι τρομερά καλοφτιαγμένο Τίτε και κάργα ατμοσφαρικό. Η δουλειά που κάνανε σε μουσική, εφφέ και voice-overs είναι απερίγραπτη. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω ακριβώς, είναι πρώτη φορά που μου συμβαίνει προσωπικά, ουσιαστικά είναι ένα πάντρεμα κλασικού mmo gameplay με παρουσίαση single player rpg. Είναι φανταστικό! Η προσοχη που έχει δώσει η Bioware στους διαλόγους αγγίζουν Mass Effect επίπεδα, η δε ατμόσφαιρα που προκύπτει απ'το art direction και τη μουσική, μεθύσι σκέτο.

H μάχη πάει καλά. Smuggler έπαιξα λίγο, τώρα παίζω με έναν Jedi Consular, ήθελα να δω πως αρχίζει το story του και τους διαλόγους του και με έπεισε γύρω στο 7 level ότι θα είναι ο main μου. Ο Jedi τώρα είναι τελείως άλλη φάση, ωραίος όμως. Διλλήματα της Force σε έναν Padawn και πολύ lore για τους πρώτους Jedi. Tα animation είναι καλοδουλεμένα και ποικίλα ενώ ο ρυθμός της μάχης σε αρκετά γρήγορα επίπεδα αν και σε αυτό ίσως οφείλεται η αρχική ευκολία των mobs.

To κυριότερο είναι ότι δείχνει έτοιμο παιχνίδι, οι βάσεις του δηλαδή δείχνουν στιβαρές. Λόγω αυτού παίζεται άνετα και σε ανταποδίδει με πολύ διασκέδαση. Παίρνω το χρόνο μου με τα quests και την εξερεύνηση, διαβάζω lore στο Codex παρ΄όλο που ανυπομονώ να φύγω απ'τον Origin πλανήτη να δω το παιχνίδι όταν ανοίγει και σου παρουσιάζει βασικά στοιχεία του gameplay. Πρώτες εντυπώσεις μέχρι στιγμής πάντως θετικότατες.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Περιμένουμε εντυπώσεις οι υπόλοιποι, σταματήστε να παριστάνετε τους beta testers και ενημερώστε μας...

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    sever Kissai Caste, όνομα deusdope. Τα ΣΠΑΕΙ, τέλος.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Ναι, δεν μου παρουσίασε κάποιο θέμα

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Μου κρασάρει από ένα σημείο και μετά στο download, μου έβγαλε και blue screen που είχα 37 χρόνια να δω. Τον κατέβασες κανονικά εσύ;

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Σκάσανε και τα emails με τα confirmations, μπορούμε πλέον να κατεβάσουμε τον client οεο

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    You've successfully claimed a key!

Your Key: EFFW-ZE8U-VKZ5-GF86

Όποιος το θέλει ας το χρησιμοποιήσει.

Άμα προλάβετε έχει κιάλλα εδώ: http://www.eurogamer.net/articles/20...blic-beta-keys

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν πηρα email , οπως και να εχει νιωθω ξεπατωμενος το τελευταιο χρονικο διαστημα προτιμω να δω την κανονικη εκδοση μια και καλη στις γιορτες, γραψτε καμια εντυπωση αν τελικα παιξετε, θελω να δω κυριως αν ισχυουν τα σχολια περι WoW clone on steroids που κυκλοφορουν

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Ναι, στο περίμενε είμαστε. Το άλλο ΣΚ μάλλον. Ή το παράλλο. Άλλο δεν έχει, μας τελείωσε

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Δεν πήραμε

//Όπα ψέμα, τώρα τσέκαρα το email και μου ρθε και μένα !!! Πωωωωω βουρ για d/l στον client!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

// A σκατά, ΘΑ λέει, γαμώ τα θα τα σιχαθήκαμε να τα ακούμε απ'τους πολιτικούς, δώσε εκεί μια Beta code και τον client να τελειώνουμε φδαφσαφρατρε

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    :w0000t:

Greetings Amenalien,

Your account has been selected to participate in an upcoming Star Warsâ„¢: The Old Republicâ„¢ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.

As part of this test, we will be partnering with games industry sites to distribute additional beta codes as necessary. This will help ensure we meet our population goals, so we can effectively stress test our servers in preparation for launch. Please do not acquire and redeem one of these codes as it could jeopardize your ability to participate in this test.

As a reminder, should you choose to participate, everything associated with this test (game information, process, forums communication, etc.) is confidential and may not be discussed outside of the Game Testing forum. Additionally, your participation in the Game Testing Program is subject to the Game Testing Agreement.

May the Force be with you,
    The Star Wars: The Old Republic Team

Νιώθω τόσο ξεχωριστός. Δύο προβλήματα όμως. Αν είναι αυτό το ΣΚ δεν βγαίνω από χρόνο . Δεύτερο, το laptop μου δεν τραβάει από επεξεργαστή, αλλά αυτό είναι μάλλον καλό γιατί θα δοκιμάσω μπας και το τρέχει σχετικά ικανοποιητικά και τα specs που έχουν βγάλει είναι περισσότερο recommended.
    deus, vaynard, πήρατε;

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Για PvP, RP-PvP το κόβω, thrill beats safety

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Aιώνιο θέμα αυτό με τα mmorpgs, είσαι τυχερός που κατάφερες να καταλήξεις! Σε τι τύπου server σκέφτεσαι να μπεις;

Leave a comment:

Working...
X