Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Wars: The Old Republic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MrOfficer
    replied
    καταραμένο e-mail προσγειώσου στο inbox μου....δηλαδή στον tomb of freedon naad παίζει πολύ Ελλάδα?

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Στους Principal Gods είμαι. Στον Tomb of Freedon Naad είμαστε εμείς από Republic, oι Raging Knights από Republic και οι Pantheon από Empire όπου στα Guild HQ είχαμε κανονίσει να παίξουμε ως allies/rivals αντίστοιχα.

Στον έτερο PVP server, Legions of Lettow, βρίσκονται οι Omega, Synergy και Argonauts.

Γίνονται συζητήσεις μεταξύ leaders να δούμε πως και αν μπορούμε να παίξουμε όλοι στον ίδιο server.

// Οι Raging Knights είναι στον Αhto City, γράψτε λάθος.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Έλα ρε, ποιους καλούς, αν θες το παίζεις full dark side. Παίζει να υπάρχει server που θα μαζευτούν ελληνικά guilds; Αν ναι, θα την παλέψει ο server;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν ξερω ακομα ρε γαμωτο, ΟΛΟΙ αλλα ΟΛΟΙ οι γνωστοι μου θα πανε με τους καλους και δεν θελω με τιποτα να παω προς τα εκει (κραταω χαραχτηρα), θα δω και θα ενημερωσω
    αν τελικα υποκυψω το πιθανοτερο ειναι να παω προς τα εδω http://theomegaguild.swtornow.com/home

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    pvp; Ωραία, θα σας έρθω. Με ποιους άλλους είσαι; Vaynard, τελικά θα τσουλήσεις Empire;

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Στον "Tomb of Freedon Nadd" μπήκαμε, EU-PVP.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    καλα ναι ο πρωτος μηνας θα εχει τιποτα queues κανα 3ωρο καθε φορα για να μπεις:troll:

deus_dope εχεις κανονισει με αλλους για server η θα παιξεις λοττο στην οθονη επιλογης τους?

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Όχι! Μη μπεις βρε αύριο, στην αρχή μπαίνουν τα κορόιδα! Όταν σου πω εγώ να μπεις, έχει αρκούδες στην αρχή και θα σε κάνουν μια χαψιά, άμα είμαι εγώ θα τις διώξω, αλλά θα τις κάνω heal γιατί είμαι ο Αρκτούρος. (βασικά δε μπορώ να μπω ακόμη γιατί έχω δουλειά, άμα θες μπες, τι να σου πω, εγώ σε προειδοποίησα. ΑΡΚΟΥΔΕΣ!)

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Άντε να στείλει το email ότι μπαίνουμε αύριο!!!!

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Tribute στα μοναδικά soundtracks και των 2 KotOR μέχρι το official launch (που είναι τη μέρα που θα το πάρω εγώ, μην ακούτε για 15/22 Δεκεμβρίου και τέτοια)

Πρώτο κομμάτι, ποιο άλλο φυσικά

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ελιωσα και εγω την beta με δυο χαραχτηρες που εφτιαξα το περιμενω, κατι λενε για early release στα pre orders για 13-15 δεκεμβρη!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Απο όπου είναι φθηνότερα, Origin θα χρησιμοποιήσεις απο όπου και αν το πάρεις.

Leave a comment:

• MrOfficer
    replied
    Παιδία, μια ερώτηση πόσοι από εδώ έχεται κάνει pre-order το game και άμα έχεται κάνει, τι είναι καλύτερο...να το κάνω απο κανα κατάστημα (π.χ Πλαίσιο) ή από το Origin της ΕΑ.Το λέω αυτό γιάτι δεν έχω ακούσει και τα ποιό ωραία σχόλια για την συγκεκριμένη υπηρεσία!!(Origins)

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    deus, δεν ήθελα να σε βάλω σε κόπο, ένα ή περισσότερα ήθελα να διαλέξεις, που κατά τη γνώμη σου θα περιέγραφαν τα crew skills καλύτερα, αλλά καλύτερη η εκτενής απάντηση.
    Εγώ το παιχνίδι θα το χαρακτήριζα MMO με solid single-player υλικό, περισσότερο από κάθε άλλο έχω δει μέχρι τώρα, που μπορεί να στηρίξει ολοκληρωμένη single-player εμπειρία.
    55%ΜΜΟ - 45%SP, WoW πχ αυτά τα ποσοστά θα τα θεωρούσα 80-20

Leave a comment:

Working...
X