Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Wars: The Old Republic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χαχαχαχα. βρείτε μερικούς Ιρλανδούς και Πορτογάλους και είστε κομπλέ!!!

Καλό λιώσιμο παίδες!
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για το game αυτό, θα έχει μηνιαία συνδρομή;Κανά trial θα βγεί;
      But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

• Για trial δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι. Όταν περάσει την περιόδο του launch, μετά από κάποιους μήνες λογικά θα ανοίξουν και τα trials.

Με συνδρομή είναι το παιχνίδι, yup.
        sigpic

Comment

• μόλις πήρα το invite και περιμένω στην ουρά (χειρότερα και από δημόσιο 2 ΩΡΕΣ!!!!) για Tomb Of Freedon Naad και με βλέπω Republic κανα Trooper

Comment

• Απέκτησε πολύ γρήγορα φήμη ο Freedon Nadd και γίνεται τη πόπης ποιος θα πρωτομπεί. Οι Ισπανοί τον κύρηξαν επίσημο server τους, oi Ιταλοί το ίδιο, ενώ μεγάλες PVP guilds με χρόνια στο κουρπέτι από διάφορα mmos, αποφάσισαν να εγκατσταθούν εδώ. Υπομονή λοιπόν....
            sigpic

Comment

• Για να δούμε πως θα είναι τα πράγματα όταν καταλαγιάσει η ραδιενεργός σκόνη του early access. Αυτό το καθολικά ιταλοσπανιόλικο στον Nadd δεν είναι και πολύ καλό, η μόνη γλώσσα που μιλάνε πέρα από τη δικιά τους είναι όση χρειάζεται για 9gag.

Comment

• ευτυχως so far μακρυα απο μενα , ελπιζω και μακρυα απο εσας, αλλα εχουνε παρατηρηθει μεχρι και 4ωρα queues σε γνωστους μου ...ουτε σε ουρα του δημοσιου να περιμενες...

έτσι όπως έχει αρχίσει να διαμορφώνεται, έχει αρκετούς Ισπανούς και Ιταλούς. Όλους τους χρεωκοπημένους μας βάλανε μαζί. xD
                :win::win::win:

Comment

• dp

ανεβαινεις lvls ΠΟΛΥ ευκολα imo, its not even funny:troll:

max settings παιζω και δεν παρατηρω framedrops ακομα και χαμος να γινεται στην οθονη, εχει πεσει καλη δουλεια στο optimization

Comment

• Nαι όντως. Ειναί ωραία όμως τα quests τα άτιμα, δεν γίνεται να μην τα κάνεις όλα
                    Aπ'το 30 και μετά πάντως σφίγγει λίγο το πραγμα και έρχεται κάποια ισσοροπία.
                    sigpic

Comment

• μπα και στα 30+ τα ιδια γρηγορο ειναι αναλογικα παντα με τα υπολοιπα mmos, φυσικα στις πρωτες μερες τους, τοσο γρηγορο lvling δεν το εχω ξαναδει σε κανενα mmorpg,

Comment

• Aναλογικά με άλλα mmos σίγουρα. Στα του ίδιου του παιχνιδιού, οι ρυθμοί πέφτουν κάπως μετά το 30. Προσωπικά δε με έχει ενοχλήσει. Απλά παίζω κάνοντας questing. Σκεφτόμουν να κάνω skip τον Taris όμως όλο το story arc εκεί έχει να κάνει με Kotor, πως να πω όχι; ;p

Ο Νar Shaddaa επίσης μου άρεσε πολύ στη beta αλλά ήμουν Empire side εκεί, δεν είχαν βιομηχανική περιοχή αλά Coruscant, και τον Coruscant τον ξεψάχνισα. Μόνο για class q και datacrons με βλέπω για εκεί.

Στον Tatooine δεν ξέρω πως θα παίξω. Απ΄τη μια αρχίζει το world pvp εκεί και ψήνομαι, απ'την άλλη δεν μου άρεσαν και τόσο τα story arcs του. Μάλλον skip και αυτόν για το 2ο playthrough. Oπότε με βλέπω εκεί γύρω στο 27-28 για Alderaan.

Καλά πάει το πράγμα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι το θέμα με τις ουρέςς, ελπίζω να το λύσουν σύντομα, καθώς και το γυάλισμα που χρειάζεται στα πολλά και διάφορα bugs.
                        sigpic

Comment

• Τι αναφορές έχετε συναντήσει μέχρι τώρα στα KotoR 1 - 2? Υπάρχει κανένας NPC από αυτά τα παιχνίδια? Κανένα νέο για το Revan ή τον Exile?
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Αν και έχουν περάσει 300 χρόνια, ο Taris είναι ακόμα κατεστραμμένος και γεμάτος rakghouls! Κάποιος τρελός Sith έψαχνε μια Jedi στον πλανήτη και τον κατέστρεψε όλο όπως ανεφέρει κι ένας npc. Υπάρχουν quests που κάνουν αναφορά στο ρατσισμό κατά των εξωγήινων φυλών που ζούσαν τότε στο πλανήτη, άλλα που σε στέλνουν να ανακαλύψεις τι γίνεται με την επιδημία των rakghouls ενώ ένα σε στέλνει μέσα στα χαλάσματα του Endar Spire! Ελπίζω να δω κι άλλες τέτοιες αναφορές συνεχίζοντας τον πλανήτη.

Γενικά έχει πολλά μικρά τέτοια hints, το Kotor είναι το παρελθόν του Old Republic οπότε είναι φυσιολογικό. Σχετικά με τον Revan υπάρχει quest-line στη πλευρά των Empire, με την Revan Cult.
                            sigpic

Comment

• Μερικές φωτογραφίες, περιμένοντας να μπω στο παιχνίδι

Στις αρχές, στον Ord Mantell

Στον χαωτικό Coruscant

Cantina

Cantina ξανά

Σε quest με άλλα τρία παιδιά

Τα χαλάσματα του Taris

Στον Nar Shaddaa, μέσα σε ταρίφα

Σε Cantina στον Nar Shaddaa

Στην Republic Fleet, χαλάρωση με crew skills

Choises, choises...
                              sigpic

Comment

• position in queue 291 έχω δρόμο ακόμα και εγώ...νόμιζα αυτό με το queue θα φτίαξει μετά το launch

Comment

Working...
                                X