Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ramparter View Post
    lol το skyrim εχει αγαπηθει αλλα εχει φαει απειρο κραξιμο οπως ολα τα bethesda games, αν ρωτησεις εναν φαν τι θα ηθελε να αλλαξει στο επομενο θα σου πει τη μανα του και το πατερα του.

Το ESVI θα αγαπηθει τρελα, θα πωλειται και θα μιλαμε γι αυτο για χρονια... και ναι θα υπαρξει απειρη γκρινια και memes με τα bugs και τα ελαττωματα του.
    Σαφώς, αλλά το ίδιο δεν συμβαίνει με όλα τα πάρα πολύ αγαπητά και διάσημα games; Εδώ υπάρχουν ουκ ολίγα άτομα τα οποία κράζουν το Breath of the Wild το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και μάλλον το καλύτερο των τελευταίων ετών. Αυτό που θέλω να πω είναι πως το Skyrim έχει πραγματικά αγαπηθεί από την gaming κοινότητα παρόλα τα λάθη του που σίγουρα έχει.

Bigboss έχεις παίξει το Morrowind; Εκείνο ήταν πραγματικά βαθύ και αχανές, πολλοί ισχυρίζονται πως το βάθος του δεν το έχουν φτάσει τα επόμενα Elder Scrolls. Προσωπικά δεν παίρνω θέση γιατί έχω παίξει ελάχιστα το Skyrim. To Oblivion δεν μου άρεσε, το scale leveling κατέστρεψε εντελώς το παιχνίδι, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

• Βασικα το morrowind ειχε μικροτερο χαρτη ΑΛΛΑ ειχες ομιχλη οπως ολα τα παιχνιδια τοτε μετα απο μια αποσταση και επισης δεν ειχες markers. Αρα κλαψτα Χαραλαμπε, πολυ ψαξιμο. Και καθε μερος επρεπε να το ανακαλυψεις κυριολεκτικα, ειχες το ονομα κι ειχες απλα περιγραφη της διαδρομης που πρεπει να ακολουθησεις. Ενω στο Skyrim μετα το tutorial ανοιγεις χαρτη και κανεις fast travel σε οποια μεγαλη πολη θες.
      Do a barrel roll!

Comment

• Αν σου πω ότι ακριβώς αυτά λάτρεψα στο Morrowind πως θα σου φανεί; Κατά την γνώμη μου αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά συμβάλλουν όσο δεν πάει στο immersion. Καλό θα είναι βέβαια να υπάρχει και ένα fast travel το οποίο όμως να ενεργοποιείται αφού φτάσεις στην νέα περιοχή.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

Working...
        X