Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 3: Drake's Deception

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Και στο Authority 9 πήρε ο τίτλος,αλλά δεν διαφωνώ πουθενά με τα όσα του καταλογίζουν.Οπότε και συμφωνώ με το βαθμό.
    Αλλά στο Gameover,το όλο θέμα περί shooting mechanisms μου φαίνεται άκυρο.
    Carpe diem

Comment

Ωστόσο, έλαβαν κατώτερες βαθμολογίες. Είναι μια προσέγγιση που 8 στις 10 φορές συμβαίνει με όλα τα sequels και παρόλ'αυτά η παγκόσμια κοινότητα κατα κόρον αδυνατεί να το καταλάβει. Πρέπει ένα sequel να υπερβεί κατά πολύ ένα prequel και όταν ένας τίτλος τα πηγαίνει αριστουργηματικά σε κάθε τομέα είναι δύσκολο να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό στον τομέα της βαθμολογικής υποστήριξης η οποία πάντα αντιπροσωπεύει υποκειμενικά κριτήρια
      Καλα μην το πολυζαλισουμε κιολας, το παιχνιδι 9αρια-10αρια παιρνει... μην στεκομαστε στα δεκαδικα... Στο υπολοιπο κομματι περι sequel προφανως και εχεις δικιο.

Αν το Gears of War 3 έχει το ίδιο shooting gameplay με αυτό της beta version που είχα ασχοληθεί τότε το Uncharted 2 και μόνο προσφέρει πιο λειτουργικό σύστημα τόσο σε cover όσο και στο μπαμ μπουμ.
      Καλα τωρα μην λεμε και οτι θελουμε .

Comment

Αν το shooting είναι το ίδιο με του uncharted 2 τότε για εμένα θα είναι τέλειο.Αν το βελτίωσαν ακόμα καλύτερα.Μπορεί να μην είναι τόσο τεχνικό όσο του gears of war,(δεν ξέρω αν είναι,υποθέσεις κάνω)αλλά είναι απίστευτα διασκεδαστικό και αρτιότατο και αυτό για εμένα είναι που έχει και σημασία.Ακόμα και στο crushing ο τίτλος ήταν άψογος χωρίς να γίνεται σπαστικός.

Για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι πρόβλημα βρήκαν στο gameover με το shooting μέρος του uncharted.Αν δεν κάνω λάθος δεν το εξήγησαν πουθενά στο review.Ακόμα και αν το εξηγούν δεν το καθιστούν σαφές.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

Α μπράβο.
          Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
            Τι παράπονο έχετε όλοι από το shοoting;Μια χαρά είναι.Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει;Να είναι καρμπόν όλοι οι τίτλοι μεταξύ τους;Ξαναλέω,δεν ξέρω πως είναι στο 3,αλλά στα 2 πρώτα είναι μια χαρά.
            συμφωνώ, δεν εντοπίζω κανένα προβλημα στο shooting κομμάτι ή το άλλο που λένε για πολύ shooting και λίγότερο απ'οτι θα έπρεπε adventure/platform. Επίσης εννοείτε πως δεν προκειται να διαβάσω κριτική απλώς περιμένω να μου έρθει το game.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

προφανως βρισκουνε το shooting λιγοτερο απαιτητικο απο αυτο του gow3, περισσοτερο arcade δηλαδη γιατι ο χειρισμος ειναι ποιο ελαφρυς στα uncharted ,τωρα αυτο ενταξει μαλλον ειναι υποκειμενικο αν ειναι καλυτερο η χειροτερο

το περιμενω και εγω

Comment

Ναι,μόνο που το Gears,είναι μόνο shooting,έπρεπε να είναι πιο ρεαλιστική η αίσθηση των όπλων.Το Uncharted έχει γρίφους,εξερεύνηση,platforming,shooting.

Όλοι Day 1 ρε κουφάλες;Δε βαριέσαι θα το νοικιάσω.
                Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                  Ναι,μόνο που το Gears,είναι μόνο shooting,έπρεπε να είναι πιο ρεαλιστική η αίσθηση των όπλων.Το Uncharted έχει γρίφους,εξερεύνηση,platforming,shooting.
                  ε ναι προφανως εκει στηριζονται και τα reviews

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
                    καλά το eurogamer μας συνηθίζει σε τέτοιες μαμακίες και το MGS4 8 το έβαλαν.
                    Οριστε μια απαντηση σε αυτο που ειπες, straight from David Jaffe:
                    David Info is determined to provide the most practical information in various industries. Click on the link to begin reading the articles.

Oριστε και μια 2η αποψη επι του θεματος:
                    Passionate backlash to a review is nothing new, but what's it say about you, me and the point of reviews when it happens like...this?

Παραθετω κι ενα πολυ μικρο αποσπασμα για οσους βαριουνται να διαβασουν τα 2 ενδιαφεροντα κειμενα:
                    *Amazing this review is the one being called 'controversial'. To me, the 10/10 review that either mentions the flaws of the game and still gives a perfect score OR the review that doesn't mention the flaws at all (an even worse crime, assuming the reviewer thought there WERE flaws) is the true controversial review. Gamers that don't see this as a problem need to wake up to the PR machine cause the Matrix has you.
                    Τοσο μεγαλη διαφορα κανει το 8 απο το 9; Η ουσια δεν ειναι εκει, αλλα στο υπολοιπο κειμενο συνηθως, αλλα και ακομα και αν διαφωνει καποιος τι παει να πει αυτο;
                    Μαλακια καναν στο UC3, μαλακια και στο MGS4... Sony haters unite.

Comment

δεν προκειται να διαβάσω τιποτα απο αυτά ούτε μία κριτική για το U3, όπως είπα απλώς περιμένω το game να λιώσω.

Comment

Είδα τη λίστα με τα trophys.Δεν έδωσα πολύ σημασία μόνο στα online,τα οποία ευτυχώς είναι μόνο 2 και μοιάζουν με αυτά που είχε το U2.
                        Ευτυχώς.
                        Carpe diem

Comment

μου ήρθε πριν λιγα λεπτά

έπαιξα κάνα μισάωρο (θα λιώσω το βράδυ) έχοντας βάλει ελληνικούς υπότιτλους, γενικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην μετάφραση από τα αγγλικά από όσα έχω δει έως τώρα.

Comment

Σε μισώ.
                            Carpe diem

Comment

day ruined

Comment

μου ηρθε και μενα σημερα πανω στην ωρα γιατι προχθες τελειωσα το batman, αντε να δουμε τι λεει

Comment

Working...
                                X