Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    θες να δεις τι ειναι να ριχνει καποιος πονο και ταυτοχρονα να σε τρολαρει το game το skype σου και να ριχνεις μπινελικια ακαταπαυστα?

το παιχνιδι ειναι παρομοιο με το smb,ο floe ειναι γνωστος tournament σπονσοred player στο fighting games community της αμερικης ο τυπος που τον τρολαρει στο skype ειναι ο justin wong

[YOUTUBE]Uykx3jB5Ie8[YOUTUBE]

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μισή ώρα rage από τον Cynical Brit / TotalBiscuit για το Super Meat Boy. Ο τύπος ρίχνει απίστευτο πόνο, πρέπει να το δείτε. Είναι έτοιμος για ragequit αλλά συνεχίζει λόγω του βίντεο

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    lol σα τους σταυρους που εκανε η sega...

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ψάχνοντας τα mail μου βρήκα ένα που είχα στείλει στην TEAM MEAT κατά τα περασμένα Χριστούγεννα

Originally posted by Εγώ
    Dear Team Meat,

I have pirated your game, completed it 100% and then bought it... twice. Heck, I also registered to Steam for Super Meat Boy.

Thanks for creating SMB, I hope sometime in the future I will afford to buy the retail uber edition with the badass comics and all that stuff.
    Originally posted by Meat
    thanks for being honest and awesome!
    -Edmund
    Επίσης, δείτε μία φωτογραφία του μούφα χειριστηρίου με το οποίο έπαιζα το παιχνίδι (ο σταυρός ειδικά είναι απάλευτος) και πώς κατάντησε 2 μέρες μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού Ο σταυρός διαλύθηκε εντελώς, κράτησε ακριβώς όσο χρειαζόταν για το SMB. Βέβαια το είχα αρκετά χρόνια, όμως το λιώσιμο του meat δεν το είχε νιώσει ποτέ ξανά

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ο Devastator υπαρχει!!!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιον λόγο μπορεί ένας νοήμων άνθρωπος να βάζει Super Meat Boy στις 3 η ώρα το πρωί; Πόσο μάλλον όταν κάθεται και λιώνει στο Super Meat World που δεν κρατάει leaderboards.

Η αλήθεια πάντως είναι πως έχει τεράστιο πράμα για εξερεύνηση, τώρα έπαιζα το Expert Remix zone που είναι επιπέδου Cotton Alley. Έβγαλα καμιά 10αριά διάσπαρτες πίστες αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω, κυρίως επειδή δεν κρατάει ιστορικό και θα χάσω τον μπούσουλα με το τι έχω βγάλει και τι όχι.

Παρεμπιπτόντως το Steam καταγράφει 58 ώρες στο Super Meat Boy. Η πλάκα είναι πως πρώτα το τερμάτισα σπασμένο και ύστερα το αγόρασα στο Steam, επομένως το μεγάλο λιώσιμο των ~6 μηνών δεν καταγράφηκε. Οι 58 ώρες είναι μόνο τα speed runs που έχω κάνει για βελτίωση χρόνων και ξεψάχνισμα στο Super Meat World

EDIT

Το κόκκινο αυτοκίνητο είναι το κερασάκι στην τούρτα

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Επικά!!!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Loggo View Post

Τεράστια αλήθεια lol.
    Lol αυτό έβαλα κι εγώ .

Μου αρέσει που έχει και κόμμα στο τέλος, τόσο καμένο.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μερικά ακόμα που βρήκα

Leave a comment:

• Loggo
    replied

Τεράστια αλήθεια lol.

Leave a comment:

• Evans
    replied

Αυτό είναι το καλύτερο .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έπαιζα ξανά μερικά τυχαία levels στο Internetz και θυμήθηκα για ποιον λόγο έριχνα κατάρες σε αυτό το παιχνίδι.

Leave a comment:

• Altair
    replied

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Είχα διαβάσει και παλιότερα (δε θυμάμαι που) ότι η Mobile έκδοση δε θα έχει καμία σχέση με την αυθεντική. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς θα είναι, αν και δε με καίει ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής.

Leave a comment:

• Xeno
    replied

April fool's?

(not).

Leave a comment:

Working...
X