Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Τον είδα το χρόνο σου κουφάλα,glitch παίζει...Όπως και το δικό μου 0.00 XD

    Nooto σιγά τους χρόνους ρε,μόνον σε 3-4 πίστες έκατσα να κάνω καλούς χρόνους.Και εσείς έχετε μερικούς καλούς χρόνους σε δύσκολες πίστες.

    Εγώ τελείωσα με τον 1ο και 2ο κόσμο (με 113% και 117% αντίστοιχα XD) στον 3ο μου μένουν glitch zone 10 bangages και λογικά κάνα warp zone και στον 4ο κόσμο έκανα όλο τον light A+

    Αχ,εθισμός είναι το άτιμο


    Comment


    • #47
      Originally posted by Evans View Post
      Deaths : 3948

      Originally posted by nooto View Post

      Deaths : 8011



      ευγε guys!! το εχετε λιωσει οπως βλεπω, κριμα που δεν το εχω πιασει και εγω ζεστα αλλα καποια στιγμη θα γινει και αυτο ε και τοτε ξερετε απλα θα βλεπετε την σκονη μου στους χρονους

      Comment


      • #48
        Δεν πρεπει να ειναι bug, αν κοιταξεις την θεση στα leaderboards υπαρχουν 8000+ ατομα που εχουν κανει ακομα καλυτερο χρονο. Για να δωσω και στους υπολοιπους να καταλαβουν τι συμβαινει, η 3-11X σε μενα και τον laharl εχει παρει 20++ δεπτερολεπτα (δεν θυμαμαι ακριβως) και ο evans την εκανε σε 8 . Το κουφο ειναι οτι δομικα φαινεται οντως να ειναι αδυνατον καθως ο βελτιστος χρονος ειναι fixed και παιζει σε δεκατα του δεπτερολεπτου (αν τσεκαρετε την πιστα θα καταλαβετε γιατι).

        Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν, ή περασες πανω απο τις τροχαλιες στην αρχη της πιστας κατι που δεν ξερω αν γινεται καθως η αρχικη πλατφορμα εχει επιπλεον παγιδα που σε εμποδιζει να το κανεις (εννοω την πρωτη μεγαλη πλατφορμα που εχει την παγιδα με το αλατι και αν περασεις την παγιδα μπορεις να πηδηξεις πισω απο τις τροχαλιες), ή καταφερες να περασεις αναμεσα απο τις τροχαλιες με χρηση παλι της ιδιας αρχικης πλατφορμας (κατι που ειναι πιο πιθανο - αν και εξισου αδυνατο -) αφου με αυτον τροπο δεν ειναι αναγκαιο να ασχοληθεις με την παγιδια αλατιου της πλατφορμας. Και στις 2 περιπτωσεις, αν τα καταφερεις ειναι αρκετα πιθανο να κανεις ακομα καλυτερο χρονο μιας και ουσιαστικα βρισκεσαι αμεσα στο τελος του επιπεδου.

        Το σκεπτηκα αρκετη ωρα βασικα προσπαθωντας να βρω πως γινεται, μην γυρισεις και μου πεις οτι ειναι bug .

        Προφανως απειρο respect ;).

        LoL Vaynard

        Πωωωωωω, πρεπει να σταματησω το παιχνιδι σιγα σιγα... εχω αρχισει να καιγομαι .

        Comment


        • #49
          Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν, ή περασες πανω απο την παγιδα (εγω δοκιμασα και δεν μπορω να το κανω) στην αρχη της πιστας κατι που δεν ξερω αν γινεται καθως η αρχικη πλατφορμα εχει επιπλεον παγιδα που σε εμποδιζει να το κανεις (εννοω την πρωτη μεγαλη πλατφορμα που εχει την παγιδα με το αλατι και αν περασεις την παγιδα μπορεις να πηγιξεις πισω απο τις τροχαλιες), ή καταφερες να περασεις αναμεσα απο τις τροχαλιες με χρηση παλι της ιδιας αρχικης πλατφορμας (κατι που ειναι πιο πιθανο - αν και εξισου αδυνατο -) αφου με αυτον τροπο δεν ειναι αναγκαιο να ασχοληθεις με την παγιδια αλατιου της πλατφορμας. Και στις 2 περιπτωσεις, αν τα καταφερεις ειναι αρκετα πιθανο να κανεις ακομα καλυτερο χρονο μιας και ουσιαστικα βρισκεσαι αμεσα στο τελος του επιπεδου.
          Ισχύουν και τα δύο, εγώ κατάφερα το πρώτο, πήδηξα στην αρχική πλατφόρμα, μετά στον τοίχο απέναντι, δεύτερο άλμα στον τοίχο για να φτάσω ψηλότερα και μετά προσπέραση όλη την πλατφόρμα. Έτσι έκανα το 8 και. Μπορείς επίσης να περάσεις ανάμεσα από τις λεπίδες, στην ψύχρα τελείως. Ένας τύπος στο youtube έκανε 3 και κάτι . Θα ανοίξω σε λίγο να το δοκιμάσω.

          Ευχαριστώ για τα kudoz, τα leaderboards τα σπάνε άσχημα. Πόσο γουστάρω που το παίζουμε τόσοι πολλοί το game και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο (δηλαδή για completion κτλ).

          Έτσι το έκανα εγώ:



          Και ένας άλλος τρόπος:

          Comment


          • #50
            Χαχαχαχαχαχαχ, θα εσπαγα το κεφαλι μου .

            Edit 1: Ok done, check my time now, faster than light...(το εκανα σε 3,78 και ειμαι ακομα 1000+)

            Edit 2: 2.67 just beat it .

            Comment


            • #51
              Xαχαχαχα, ωραίος, ανοίγω 360 .

              εδιτ: beaten, 2.32 :xp: . Κολλήσαμε άπειρα μου φαίνεται .

              εδιτ2: με νίκησε με 2.20, μετά κάνω 2.12 και τέλος 2.07. Αν το περάσετε τι να πω, προσκυνώ . Ανεβάζω video αν θέλετε για να δείτε την τακτική.

              εδιτ3: ο τρελός κάνει 2.00 ε λέω πάει ήρθε το τέλος, παίρνω ogmo και κάνω 1.62 . Τι άπειρο κάψιμο, 99% ο τρίτος κόσμος, 1 εύκολο bandage και το glitch zone (που το παρατάω) και τέλος, πάμε για άλλα. Πω ρε πάντα τέτοια, τέλειο το σημερινό session.

              Comment


              • #52
                Χαχαχαχαχαχαχαχαχ

                Κανω 2.00 και λεω οκ flawless victory . Σκαει μηνυμα μετα απο ενα λεπτο, βλεπω 1.62 και μου ηρθε ταμπλας . I give up . Παντως αλλαζαμε τα leaderboards σε χρονο ρεκορ ;);).

                Τελειο session indeed ;););).

                Comment


                • #53
                  Έκανα όλους τους πιθανούς χρόνους από 2 εώς 1.82...Παρακάτω δεν πάει με Meat Boy


                  Comment


                  • #54
                    Είπαμε βάλε ogmo, θα κάνεις λογικά 1.62. Κρατάς μόνιμα το αριστερά και πατάς συνεχώς το Α, ώστε με το που ξεκινήσει η πίστα να έχεις ήδη πηδήξει. Πατάς αμέσως μετά Α ξανά ώστε να κάνει 2ο άλμα και πέφτεις αμέσως πάνω στην Bandage. Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις λιγότερο από 1.62, το έκανα 3-4 φορές.

                    Την ξεσκίσαμε αυτήν την πίστα . Να πω εδώ ότι δεν την πέρασα ούτε μία φορά με τον κανονικό τρόπο, πάντα έχανα σε ένα σημείο και πάνω στα νεύρα έκανα το πρώτο κόλπο που ανέφερα παραπάνω (με το οποίο την πέρασα αμέσως ).

                    Comment


                    • #55
                      Οκ το έκανα το 1.62 με ogmo και μετά που προσπάθησα για κάτι καλύτερο το πέτυχα

                      0.00 ΚΑΙ στην 3.11Χ suck on this suckers

                      Κατά τα άλλα παλέυω με dark world στον 4ο κόσμο και εβγαλα όλο τον light world του 5ου κόσμου


                      Comment


                      • #56
                        Τι να πω, cheater is cheater .

                        Εγώ έβγαλα όλον τον dark world του 4ου με Α+ με θαρρώ καλά scores.

                        Βλάκα Οδυσσέα .

                        Comment


                        • #57
                          Τσούζει αγόρι μου το 0.00? 3ος στον κόσμο είμαι με αυτή την επίδοση!


                          Comment


                          • #58
                            LoL τι να λεμε τωρα. Παντως με ogmo δεν γινεται παρακατω, το πετυχα και εγω και ειναι straight forward, οποιος κανει παρακατω ειναι cheater .

                            Τελος και απο μενα o 4ος dark κοσμος με Α+.

                            Δοκιμασα ξανα το warp zone του the guy και μετα απο μιαμιση ωρα περασα το πρωτο level. Απο ενα σημειο και μετα επαιζα την πιστα χωρις να βλεπω την οθονη, ναι τελειως μηχανικα... περιττο να πω οτι πρεπει να πετυχα πανω απο 1000 deaths μεχρι να τα καταφερω (εχω βαλθει να κανω παγκοσμιο ρεκορ)... οπως και να εχει, απο το video που εχει ποσταρει ο evans πιστευα οτι τα αλλα δυο επιπεδα ειναι σαφως πιο ευκολα, αλλα εν τελει δεν ειναι ετσι. Σιγουρα παιζoυν ρολο o εκνευρισμος αλλα και η κουραση καθως τα ματια μου τα ειχανε παιξει...παντως δεν μπορουσα να βγαλω με τιποτα το δευτερο level, το οποιο επισης απαιτει τα αντανακλαστικα του παικτη να ειναι σε απολυτη λειτουργια. Ισως το ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη αλλα σιγουρα δεν ειναι θα ειναι συντομα.

                            Σαν επιπεδο ειναι πραγματικα σε pro level... οποιος το προσπαθησει, λεω απο τωρα οτι το κλειδι ειναι η ψυχραιμια (και εγω δυστυχως δεν ειμαι καθολου ψυχραιμος ). Κατα την προσωπικη μου αποψη πρεπει να παιχτει σε 3 sessions (τουλαχιστον εγω μονο ετσι φανταζομαι οτι θα το βγαλω) οπου σε καθε ενα θα μαθαινεις απ'εξω την καθε πιστα. Ετσι στο δευτερο πχ session θα βγαλεις την πρωτη πιστα σχετικα γρηγορα και μετα θα εισαι πιο ξεκουραστος στην δευτερη.

                            Ποσο καψιμο αυτο το παιχνιδι . God spare me!

                            Comment


                            • #59
                              2 bandages στο dark world του 4ου κόσμου και τέλος και αυτός. Βέβαια από 3 και 4 δεν έχω ολοκληρώσει glitch zone και βαριέμαι . Τις αφήνω για το τέλος.

                              Πήρα και το bandage από το Cotton Alley (ναι μόνο 1 υπάρχει στην 7-12x) και 2 ακόμα από τον Light World του 5ου, οπότε έχω συνολικά 88 bandages. Οι πρώτοι 3 κόσμοι 100%, ο 4ος 90% (με ένα warp zone και τα δύο bandages του να μένουν) και με το καλό ξεκινάμε dark world 5ου (πέρασα την πρώτη πίστα).

                              Nooto άπειρο respect που πέρασες την πρώτη πίστα του the guy. Εγώ αν τα κατάφερνα θα άφηνα ανοιχτή την κονσόλα πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω κάποια πίστα από αυτό το warp zone και να κλείσει το μηχάνημα .

                              Comment


                              • #60
                                Και εγω ετσι ελεγα αλλα τελικα δεν ... Τι εκανα γυρους στο σπιτι, τι τσιγαρο για να χαλαρωσω, το δευτερο δεν εβγαινε με τιποτα. Ηταν τετοια η ενταση που μου ειχε προκαλεσει η πρωτη πιστα που τα χερια μου ηταν αδυνατο να ακολουθησουν στα υπολοιπα. Αφου ξεκιναγε το επιπεδο και τα δαχτυλα μου εκαναν τις κινησεις του πρωτου επιπεδου αυτοματα . Εν τω μεταξει πιστευα οτι μετα τον σαδισμο του πρωτου level θα ειχαν βαλει κατι πιο ευκολο για την συνεχεια, ετσι σαν επιβραβευση βρε αδερφε .

                                Η αληθεια ειναι οτι το δευτερο level ειναι οντως πιο ευκολο αλλα οχι οσο ευκολο φαινεται στο video. Το ''περα δωθε'' που κανει ο τυπος για να αποφυγει τα καρφια θελει τρελο timing. Επιπλεον οταν παιρνεις την πρωτη πλατφορμα που ανεβαινει, αν προσεξεις, τα καρφια του πανω επιπεδου ειναι ετσι τοποθετημενα που αν δεν εισαι προσεκτικος πεφτεις αυτοματα πανω τους... Γενικα θελει υπομονη και εγω ειμαι τυπος που απο ενα σημειο και μετα δεν την παλευω .

                                Το τριτο level παντως, συνεχιζει και μου φαινεται ευκολο απ'οσο εχω δει στο video (το ζηταει το ownage ο οργανισμος μου).

                                Μπραβο παιδια για το ολο completion, εγω θα πιασω αυτες τις ημερες και το sonic για να χαλαρωσω λιγο απο τολο τεντωμα... Παντως παροτι θεωρουσα οτι τελικα δεν θα αντεξουμε για το 100% παρατηρω οτι σιγα σιγα πλησιαζουμε. Evans και Laharl you are strong...

                                Comment

                                Working...
                                X