Εγω πχ παρατησα το perfect dark zero σε Dark Agent στην πιστα με την Ζουγκλα, βασικα το παιχνιδι ηταν μετριοτατο για αυτο περισσοτερο αλλα anyway..

....και φυσικα θα κρινω εκ του αποτελσματος, αυτα τα στατιστικα εχω απο το thread βαση αυτων εκανα την αναφορα στο 5/5
, on a serious note οταν ξεπερνας τα ορια σου δεν σημαινει οτι το ταβανι την ικανοτητας σου αυξηθηκε ο δια μαγειας απλα εσυ δεν ηξερες οτι το ταβανι σου ειναι ποιο ψηλο απο οσο νομιζες

.
όχι πέντε στους πέντε. Άμα κάποιος βάλει στόχο να τερματίσει κάτι 100% θα το κάνει, είτε αυτό είναι Pokemon, είτε Radiant Silvergun (αν και το 100% είναι πάρα πολύ σχετικό).
.
Και μια ερωτηση, στην αρχη ποιον χρησιμοποιουσατε περισσοτερο?? Εγω commander video, αν και ειναι πολυ αργος το float με βολευει παρα πολυ σε δυσκολα σημεια, ξεκλειδωσα και την αλλη που πεφτει αργα πατωντας Α συνεχεια αλλα δεν μου φαινετε και πολυ καλη..
ποσους βλεπεις σε αυτο το thread που αποφασισανε να το πανε μεχρι τελος και ΔΕΝ τα καταφαρανε?, αυτο θα επρεπε να σε προβληματιζει, ειναι περισσοτερο ''a challenge with you inner self'' παρα μια προσπαθεια που χρειαζεται exceptional ικανοτητα και skill
νομιζω ειχα γραξει σε προηγουμενες σελιδες οτι το SMB κανει lvl up στα parameters καθε παιχτη οσο παιζει
.
;

δεν το αναπτυσσεις ακριβως πιστευεω η σωστοτερη εννοια ειναι οτι το ξεδιπλωνεις αλλα παντα φτανεις σε ενα ταβανι, το ταβανι του καθε παιχτη φτανει μεχρι σε ενα χ,ψ,ω σημειο, γι αυτο εγραψα οτι η το εχεις η δεν το εχεις
νομιζω ειχα γραξει σε προηγουμενες σελιδες οτι το SMB κανει lvl up στα parameters καθε παιχτη οσο παιζει

Leave a comment: