Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Evans
    replied
    Go go dude, λιώσε το όπως οφείλεις .

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Τελικά κατάφερα να κρατήσω τα στατιστικά μου. Εγκατέστησα το παιχνίδι εξ' αρχής και έκανα overwrite ολόκληρο τον φάκελο με τα saves. Πλέον λειτουργεί κανονικά, επομένως αναμένεται κάψιμο μεγίστου βαθμού με το παιχνιδάκι Θα πέσουν updates λίαν συντόμως.

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Μα μόνο χαλαρά μπορώ να το πάω.Πριν το πάρω,έλεγα ότι θα είμαι ευχαριστημένος αν απλά τελειώσω τον κόσμο.Δεν το έχω με τέτοιους τίτλους και δεν είχα σκοπό να το τελειώσω ποτέ.Πλέον το έχω για μικρά κι ευχάριστα σαδιστικά sessions και όπου φτάσω.Ο 5ος κόσμος είναι πραγματικά απάλευτος με τα beacons που σε κάνουν ότι θέλουνε.
    Το αστείο είναι πως όλο λέω,κάποια στιγμή θα μπω youtube να δω πως λύνονται,αλλά ακόμα δεν έχω δει τίποτα και τα παλεύω μόνος μου.

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Αρρώστια δεν είναι; Και πάλι χαλαρά το πας, εγώ δεν ήθελα να λιώνω και είπα ότι θα κάνω διάλειμμα, μετά όμως από 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες πήρα την απόφαση να το ξεφτιλίσω μέχρι να αποκτήσω το 100% γιατί αλλιώς που να βρεις ηρεμία .

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    Κατάρα.Δέκα λεπτά είπα να το βάλω,να δω τα στατιστικά μου.Μια ώρα και κάτι,2 επιδέσμους ακόμα,καθώς και μερικά Α+ αργότερα,είπα να το κλείσω να πάω για ύπνο.

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Δυστυχώς μετά το φορμάτ που έκανα στον υπολογιστή, το παιχνίδι δε μου λειτουργεί σωστά Κράτησα τον φάκελο όπως ήταν, και ενώ έχει αποθηκευμένη όλη την πρόοδό μου, δεν μπορεί να αποθηκεύσει περαιτέρω το παιχνίδι από εδώ και πέρα. Χρειάστηκε να πάρω 3 φορές ένα bandage και να βγάλω Α+ άλλες 3 φορές την ίδια πίστα μέχρι να καταλάβω πως αυτό έφταιγε. Μάλλον ήταν σημάδι από τον Kami Sama για να αφοσιωθώ στην πτυχιακή, θα το ξαναπιάσω από την αρχή κάποια άλλη στιγμή. For the record τα στατιστικά μου μέχρι το σημείο που είχα παίξει ήταν:

    Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
    Κόσμος 2: 095 %, 17 bandages, 4 warp zones, 35/40 Α+, 1 Glitch Zone
    Κόσμος 3: 047 %, 08 bandages, 2 warp zones, 23/40 Α+

    Στον 2ο Dark κόσμο δεν έχω βγάλει μία πίστα, ενώ μένουν άλλες 4 που δεν τις έχω κάνει Α+. Στον 3ο κόσμο έχω με Α+ όλες τις πίστες που έχω παίξει, δηλαδή τις 20 πίστες του Light κόσμου και τις 3 πρώτες του Dark.


    Total Deaths: 3229
    Total Progress: 44 %
    Light World: 48 %
    Dark World: 34 %
    Bandages: 45

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    Όλοι μας θα την τιμήσουμε, το οφείλουμε πιστεύω. Είναι ευκαιρία να ρίξουμε και replay στο PC .

    Leave a comment:


  • Laharl
    replied
    Η Lace Mamba Global ανακοίνωσε πως η Ultra Edition του Super Meat Boy, θα βρίσκεται στα ευρωπαϊκά καταστήματα το τρίτο τρίμηνο του 2011. "Το Super Meat Boy είναι ένα τελείως τρελό φαινόμενο στο διαδίκτυο. Το παιχνίδι έχει πουλήσει ήδη στο διαδίκτυο περισσότερα από 400.000 αντίτυπα και στα καταστήματα της Αμερικής διατίθεται μία ειδική έκδοση, οπότε αναμένουμε να υπάρξει τεράστια ζήτηση για μία παρόμοια retail έκδοση στις περιοχές που θα την διανείμουμε" ανέφερε ο Jason Codd, managing director της Lace Mamba Global. Πληροφορίες για το περιεχόμενο και την τιμή της ειδικής έκδοσης του τίτλου, θα γίνουν γνωστές σύντομα.
    Πηγή http://www.gameover.gr/news/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-Ultra-Edition-%CF%84%CE%BF%CF%85-Super-Meat-Boy.15689.html

    Πολύ ωραία τα νέα αυτά μιάς και η retail στην Αμερική είναι και πανφθηνή και πολύ όμορφη.Αν έχουμε κάτι παρόμοιο και εδώ εννοείτε πως θα το τιμήσω,έτσι για να κάνουνε και SMB2!

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Δεν μετράει όντως στο συνολικό ποσοστό, όμως μπρίκια κολλάμε ? Αν θες να τα έχεις όλα perfect, πρέπει να τις βγάλεις κι αυτές. Μέχρι στιγμής πάντως πάει καλά, όμως το παιχνίδι όσο πάει γίνεται όλο και πιο σαδιστικό. Αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει, ή το σημαντικότερο, μέχρι που μπορώ εγώ να φτάσω.

    Leave a comment:


  • Laharl
    replied
    H glitch zone σου εμφανίζεται αν τερματίσεις την πίστα ενώ η bandage girl κάνει κάτι περίεργα(εμφανίζεται-εξαφανίζεται,πάει πάνω-κάτω και άλλα τέτοια χαρούμενα σαν να έιναι glitched).Νομίζω ΔΕΝ μετρά στο ποσοστό ολοκλήρωσης οπότε μην ανησυχείς!!!

    Κατά τα άλλα έπιασες κορυφαίο παιχνίδι και μακάρι να το 100αρίσεις γιατί τότε πραγματικά νιώθεις το μεγαλείο του!Keep up!

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Μόλις μου εμφανίστηκε η Glitch Zone όσο όδευα στο perfect completion του δεύτερου κόσμου. Περιττό να πω πως τα χρειάστηκα μόλις είδα την "Blue Screen Of Death". Αυτή εμφανίζεται τυχαία όσο παίζεις τον συγκεκριμένο κόσμο ? Δηλαδή για τον πρώτο κόσμο που τον έχω 100% complete θα πρέπει να συνεχίσω να τερματίζω τυχαίες πίστες μέχρι να μου εμφανιστεί ?

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied


    Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
    Κόσμος 2: 088 %, 12 bandages, 4 warp zones, 35/40 Α+
    Κόσμος 3: 047 %, 07 bandages, 2 warp zones, 20/40 A+


    Total Deaths: 2567
    Total Progress: 41 %
    Light World: 48 %
    Dark World: 32 %
    Bandages: 39

    Ο τρίτος κόσμος μου φάνηκε μακράν πιο εύκολος και πιο διασκεδαστικός / πορωτικός από τον δεύτερο. Αυτοί οι τηλεκατευθυνόμενοι πύραυλοι είναι όλα τα λεφτά. Ο light κόσμος βγήκε Α+ κατ' ευθείαν χωρίς σχετικά ζόρια, τον έβγαλα όλον μόνο με ένα πρόχειρο playthrough. Τώρα για τον dark δεν ξέρω, δεν έχω παίξει καμία πίστα. Προβλέπω πάντως μέχρι το τέλος να φτάνω με άνεση τους 10.000 θανάτους :kill:

    Leave a comment:


  • Evans
    replied
    @Phantom Duck: Μπράβο, το κάνεις σωστά. Master Evans approves .

    @nooto: Εννοείται ότι το 100% είναι δεδομένο, όταν σε ταπεινώνει έτσι το The Guy αποκτάς προσωπικά με το παιχνίδι. Δεν είναι θέμα completion πλέον, αλλά αξιοπρέπειας .

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Μπράβο ρε συ πώρωσε με πάλι,μπας και πιάσω τον πέμπτο κόσμο καμιά ώρα.
    Κόσμος 1: 100%, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
    Κόσμος 2: 088%, 12 bandages, 4 warp zones, 35/40 Α+
    Κόσμος 3: Κάτι ψιλά, τώρα τον ξεκίνησα

    Αν συνεχίσω έτσι, σε μερικές μερούλες σε έφτασα.

    Leave a comment:


  • nooto
    replied
    Το thread πάντως περιμένει κάποιο συγκεκριμένο μέλος να παραθέσει νέες εντυπώσεις, δυστυχώς όμως το χάσαμε σε μία κατεστραμένη πλέον NYC
    Χαχαχαχα συντομα θα γραψω ξανα δεν την γλυτωνετε απλα θελω να φτασω στα 280 επιπεδα ;) Τωρα ειμαι στα 270 οπως ειχαμε πει και στο chat. Θα ακολουθησει γερο feedback (μολις τελειωσω το Crysis2) , δεν το αφηνω το παιχνιδι αν δεν παει στο 100%, το εχω παρει αποφαση ;).

    Leave a comment:

Working...
X