.Τελος και απο μενα o 4ος dark κοσμος με Α+.
Δοκιμασα ξανα το warp zone του the guy και μετα απο μιαμιση ωρα περασα το πρωτο level. Απο ενα σημειο και μετα επαιζα την πιστα χωρις να βλεπω την οθονη, ναι τελειως μηχανικα... περιττο να πω οτι πρεπει να πετυχα πανω απο 1000 deaths μεχρι να τα καταφερω (εχω βαλθει να κανω παγκοσμιο ρεκορ)... οπως και να εχει, απο το video που εχει ποσταρει ο evans πιστευα οτι τα αλλα δυο επιπεδα ειναι σαφως πιο ευκολα, αλλα εν τελει δεν ειναι ετσι. Σιγουρα παιζoυν ρολο o εκνευρισμος αλλα και η κουραση καθως τα ματια μου τα ειχανε παιξει...παντως δεν μπορουσα να βγαλω με τιποτα το δευτερο level, το οποιο επισης απαιτει τα αντανακλαστικα του παικτη να ειναι σε απολυτη λειτουργια. Ισως το ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη αλλα σιγουρα δεν ειναι θα ειναι συντομα.
Σαν επιπεδο ειναι πραγματικα σε pro level... οποιος το προσπαθησει, λεω απο τωρα οτι το κλειδι ειναι η ψυχραιμια (και εγω δυστυχως δεν ειμαι καθολου ψυχραιμος

). Κατα την προσωπικη μου αποψη πρεπει να παιχτει σε 3 sessions (τουλαχιστον εγω μονο ετσι φανταζομαι οτι θα το βγαλω) οπου σε καθε ενα θα μαθαινεις απ'εξω την καθε πιστα. Ετσι στο δευτερο πχ session θα βγαλεις την πρωτη πιστα σχετικα γρηγορα και μετα θα εισαι πιο ξεκουραστος στην δευτερη.Ποσο καψιμο αυτο το παιχνιδι

. God spare me!
.
Leave a comment: