Evans θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς για να να μας περάσεις στα scores,εν τέλη πάντα καλύτεροι από εσένα θα είμαστε
. 

.Είναι λίγο σπαστικό γιατί σε μία πίστα που πήρα το bandage την ξανάρχισα το ξαναπήρα και πάλι δεν το έγραφε.
). Θελω πολυ να δοκιμασετε να πετυχετε Α+ στον 3-1 Dark για να ακουσω εντυπωσεις, ειναι η επιτομη του απολυτου timing και μου πηρε απειρες προσπαθειες για να τα καταφερω...το ιδιο θεωρω και για το Α+ του 4-20 (αυτος με τα portals και τα 4-5 δωματια σε περιπτωση που κανω λαθος στον αριθμο του επιπεδου) για τον οποιο θεωρουσα οτι δεν μπορει να κανει καποιος καλυτερο χρονο απο μενα μεχρι που μπηκα στα leaderboards και ειδα το χρονο του evans 
.
αλλα τελικα το ξεπερασα. Εχω πει οτι θα καταφυγω μονο για bandages καθως μερικα μου φιανεται αδυνατο να τα παρω με το super meat boy (με αλλους χαρακτηρες ειναι καπως πιο ευκολο).

:
.
. Όχι ότι είναι δυσκολότερο, απλώς 2 τέτοια παιχνίδια στο ενεργητικό σου είναι μεγάλη υπόθεση. Άντε περιμένουμε να κάνεις join
.
.
). Εν τελει με πηρε ο υπνος βεβαια γιατι ημουν λιωμα 
.
και φυσικα πονος στα δακτυλα (προσωπικα σε αυτο το παιχνιδι πιανω καπως περιεργα το χειριστηριο
). Πολλες φορες δεν απαιτειται τιποτα λιγοτερο απο την τελειοτητα (ενα ειδος απολυτου timing σε σχεση με το πως κινουνται οι παγιδες και το πως δομειται το level design) αλλα οταν τα καταφερεις αισθανεσαι θεος. Το θετικο ειναι πως αν φτασεις στο ζητουμενο επιπεδο για να βγαλεις εναν Dark World, ο επομενος Light ειναι σχετικα βατος. Ειναι τρομακτικο το πως βελτιωνεται η αντιληψη σου πανω στην ολη δομη καθως προχωρας και για να πω την αληθεια δεν εχω ξανασυναντησει κατι αντιστοιχο... λες και κανεις level up εσυ ο ιδιος 
.
.
Leave a comment: