Μόλις τέλειωσα το Shadow of the Colossus. Οι δύο τελευταίοι σερί γίγαντες ήταν...γίγαντες. Όπως περίμενα η τελευταία μάχη διαφοροποιούταν αρκετά απο τις υπόλοιπες, και απο άποψη δρομολογίου, και απο άποψη ενδιάμεσων συμβάντων, και απο άποψη περιβάλλοντος και ατμόσφαιρας. Εννοείται πως και ο γίγαντας ήταν ξεχωριστός, ο πιο μεγάλος κολοσσός του παιχνιδιού και νομίζω και ο πιο απολαυστικός λόγω του platforming χαρακτήρα του. Γενικά όμως δεν ήταν δύσκολος.
Το τέλος πάλι είναι αντάξιο. Δεν είχε πολύ μιλητό εκτός απο έναν καραγκιόζη με τους στρατιώτες του. Είχε και την στεναχώρια του, είχε και τη χαρά του και την έκπληξη της σεναριακής σύνδεσης με το ICO το οποίο ειρήσθω εν παρόδω είναι στην "ουρά". Προσπαθεί όμως, το τέλος, να δώσει ιστορία σε ένα παιχνίδι που δεν έχει δώσει σημάδι ιστορίας και πλοκής μέχρι τώρα. Δεν νομίζω να καταλάβουνε όλοι το τι έγινε, και δεν νομίζω ούτε εγώ να κατάλαβα πλήρως.
Πολύ καλό όμως. 8,9734 στα 10.
Το τέλος πάλι είναι αντάξιο. Δεν είχε πολύ μιλητό εκτός απο έναν καραγκιόζη με τους στρατιώτες του. Είχε και την στεναχώρια του, είχε και τη χαρά του και την έκπληξη της σεναριακής σύνδεσης με το ICO το οποίο ειρήσθω εν παρόδω είναι στην "ουρά". Προσπαθεί όμως, το τέλος, να δώσει ιστορία σε ένα παιχνίδι που δεν έχει δώσει σημάδι ιστορίας και πλοκής μέχρι τώρα. Δεν νομίζω να καταλάβουνε όλοι το τι έγινε, και δεν νομίζω ούτε εγώ να κατάλαβα πλήρως.
Πολύ καλό όμως. 8,9734 στα 10.
Comment