Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trapt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trapt

    Τερμάτισα το Trapt και θα αναφέρω μερικά πράγματα για όσους δεν το ξέρουν καθόλου.

    Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους δημιουργούς του Project Zero(Fatal Frame) σε συνεργασία με την Tecmo. Όσοι το δείτε στις εικόνες, θα καταλάβετε ότι αυτό είναι ένα Hack n' Slash/Strategy J-RPG με μόνα όπλα τις παγίδες βασανιστήριων.

    Η Πριγκίπισσα Allura βρισκόταν με τον Βασιλιά Olaf στον τάφο της μητέρας του, αλλά μετά από λίγο η Catalina σχεδίασε την δολοφονία του με σκοπό να πάρει τον θρόνο του και να κυριαρχήσει την χώρα στην οποία και ζει η πριγκίπισσα. Δυστυχώς για την νεαρή Allura, η Catalina έχει συνωμοτήσει εναντίον της παγιδεύοντας την με το έγκλημα της προδοσίας και της δολοφονίας και ισχυρίζοντας ότι η μικρή κατέχει τη σφραγίδα του Δαίμονα(Fiend's seal). Μετά απ' αυτή την συνωμοσία, όλοι την κυνηγάνε για διαφόρους λόγους, είτε δικαίους, είτε άδικους.

    Οι εντυπώσεις μου ήταν μέτριες.

    Η πλοκή ήταν έτσι κι έτσι αφήνοντας ένα καρό κενά στην ιστορία, αλλά δεν κρύβω ότι το περιβάλλον στην ιστορία ήταν σκοτεινό παρουσιάζοντας την Allura ως αντι-ήρωα στην προδοσία αυτή. Η μουσική καπώς αδιάφορη. Ο χειρισμός ήταν μέτριος, δυστυχώς για την κάμερα ήταν ο χειρότερος. Τα γραφικά του είναι ωραία και έχουν μία ατμόσφαιρα σκοτεινού μεσαίωνα. Τα σχέδια των χαρακτήρων είναι καθαρά Ιαπωνικά. Το Α.Ι. των εχθρών είναι μέτριο προς αρκετά καλό. Μόνο τα αφεντικά ξεχωρίζουν για τις μάχες τους και ξεφεύγουν εν μερεί τις παγίδες.

    Αυτά τα ολίγα από μένα.
    sigpic
Working...
X