Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gray Matter

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gray Matter

Τα πρόσφατα αγαπημένα μου. Έχω αφήσει ανοιχτή όλη μέρα τη σελίδα του Gray Matter όπου παίζει αυτή η μελωδία, και ακόμα δεν έχω βαρεθεί.

Επίσης ένα από τα τραγούδια του παιχνιδιού.

Επίσης το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικό!
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Wow φοβερή μουσική, κατεβάζω το demo να του ρίξω μία ματιά.

Comment

Ω...ωωω θεε μου...ΤΙΤΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ GAME!!!
      Kαι το παίζω και Gabriel Knight fan!!! ΜΑ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!!!

Και η μουσική προφανώς θα είναι μουσικάρα, μιλάμε εδώ για τον Robert Holmes, τον συνθέτη του Gabriel Knight (και άντρα της Jane Jensen - κωλόβυσμα)
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Έκανα μια αντιγραφή posts, και είναι ώρα να μιλήσουμε για το παιχνίδι καθώς υπάρχουν αρκετοί adventure fans εν υπνώσει.

Είναι το νέο παιχνίδι της Jane Jensen, πρόκειται για καθαρό point and click adventure και κυκλοφορεί στα αγγλικά σε retail σε λίγες μέρες. Οι δύο χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι ο νευροβιολόγος Dr Symes και η ταχυδακτυλουργός Sam Everrett. Ο πρώτος είναι διεθνούς φήμης καθηγητής στην Οξφόρδη και κατοικεί στο σπίτι του εν πολλοίς απομονωμένος από τον κόσμο, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή στη γυναίκα του και άφησε τον ίδιο παραμορφωμένο στο πρόσωπο. Τώρα ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνά του, κυκλοφορεί με μια μάσκα σαν το Φάντασμα της Όπερας κι έχει γίνει ανάποδος, μισάνθρωπος και γκρινιάρης.

Η Sam από την άλλη είναι μια νεαρή Αμερικανίδα μάγος και ταχυδακτυλουργός που γυρίζει τον κόσμο προσπαθώντας να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την τέχνη της. Ταξιδεύοντας προς το Λονδίνο για να συναντήσει τη μυστική πλην διάσημη ομάδα μάγων The Daedalus Club, πέφτει σε καταιγίδα ενώ οδηγά τη μηχανή της, παίρνει λάθος στροφή και βγαίνει στη γειτονική Οξφόρδη. Απένταρη, με χαλασμένο μοτοσακό και μούσκεμα, προσποιείται τη βοηθό που περίμενε ο καθηγητής και μπαίνει σπίτι του. Και από εκεί τα πράγματα κυλούν...

Το παιχνίδι έχει προκαλέσει αρκετό θόρυβο στην κοινότητα των adbenturers και απ'ό,τι φαίνεται δικαίως. Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά (αν και αυτό που περιμέναμε, με τρισδιάστατα μοντέλα σε δισδιάστατους χώρους) η μουσική είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα links που μπήκαν πιο πριν, και το σενάριο φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Το demo του παιχνιδιού βρίσκεται στο πολύ καλαίσθητο site του.

Xoilac TV trực tiếp bóng đá hôm nay miễn phí, xem bóng đá trực tuyến Xôi Lạc TV tốc độ cao cùng đội ngũ BLV XoilacTV chuyên nghiệp ở các giải Ngoại Hạng Anh,.

Και το preview του Authority:fsss::fsss::fsss:

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Α, σε δύο μέρες κυκλοφορεί δηλαδή θα καρφωθώ αν πω πως έχω φτάσει ήδη στο chapt....ααααα

Που λέτε, ενώ μου αρέσει πολύ, δε συμφωνώ με το παραπάνω post,καθώς τα γραφικά είναι πραγματικά ξεπερασμένα και η μουσική αν και ωραία αποτελείται μόνο από μια χούφτα κομμάτια που καταντάει κουραστική (καμμία σχέση με την ακουστική ποικιλία των GK).

Η ιστορία όμως είναι πάρα πολύ καλή,κλασσικά βασίζεται σε υπαρκτούς αστικούς μύθους / ιστορίες και όσο προχωράει τόσο θες να δεις τι θα γίνει. Αρκετά ωραίο, αλλά δεν έχει αυτή τη "μεγαλοπρέπεια" των GK. Επίσης δεν έχει τόσο βαθιά ατμόσφαιρα.
          Originally posted by Raf

Comment

Somari αυτό το post το έγραψα έχοντας κατεβάσει και ακούσει επανειλημμένα το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού Δεν ξέρω αν παίζεις το demo ή το κανονικό παιχνίδι, αλλά η γνώμη μου δεν είναι μόνο με βάση το τι ακούγετια στο demo.

Από εκεί και πέρα, τα γραφικά τεχνολογικά δεν είναι αιχμής μεν, με 3D και ιστορίες, αλλά δεν είδα και κάποια ατέλεια. Είναι κλασσικά προσεγμένα 2D γραφικά υψηλής ανάλυσης και δε βλέπω πού θα μπορούσαν να απογοητεύσουν, τουλάχιστον στα backgrounds. Για το animation συμφωνώ, αλλά δε θυμάμαι point and click adventure που να μην έχει παρόμοιο πρόβλημα.

Comment

A isos ftaiei pou paizo se wide kai ta grafika ginontai distorted. Alla oute vasiko AA de vlepo
              Originally posted by Raf

Comment

Για το animation συμφωνώ, αλλά δε θυμάμαι point and click adventure που να μην έχει παρόμοιο πρόβλημα.
                Παίξει heavy rain και τα λέμε. Πάντως θέλω κι εγώ αλλά δεν θα το τρέχει το πισι μου...
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

POINT and click

Somari πώς σου φαίνεται το παιχνίδι? Σε ποιό σημείο είσαι?

Comment

Όπως είπα και πριν, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σούπερ ατμόσφαιρα και ψαγμένο σενάριο, αλλα χωλαίνει σε τεχνικό τομέα. Ε ότι και να λέμε, δε δικαιολογείται να είναι σε χειρότερη κατάσταση από το Syberia που βγήκε πριν 7-8 χρόνια ας πούμε...

Έχω τελειώσει τα 4 πρώτα κεφάλαια.
                    Originally posted by Raf

Comment

Ρε παιδια, σόρυ κιόλας, αλλά πώς στο καλό κάνεις pick-up τις κάρτες από το notice board στην κουζίνα; Μία ενός αστυνομικού και μία ενός ψυχίατρου. Έχω κολλήσει εκεί εδώ και κανά μισάωρο...

Comment

Με ενδιαφέρει πολύ, αλλά είναι πράγματι τα γραφικά του τόσο ξεπερασμένα όσο λέει ο Somari; Υπάρχει demo του στο ελληνικό live;

Comment

στο xbox imho ειναι κατω του μετριου ο τεχνικος τομεας στα γραφικα αν και το art direction ειναι σχετικα καλο, τωρα στο pc λογικα θα ειναι σε καλυτερη μοιρα υποθετω, αν δεν απατωμαι το εχω παρατησει στο 8ο κεφαλαιο, το σεναριο ειχε ενα ενδιαφερον αν και μερικοι γριφοι ηταν λιγο ψηλοακυροι

Comment

Originally posted by Ellesar_Ph View Post
                            Ρε παιδια, σόρυ κιόλας, αλλά πώς στο καλό κάνεις pick-up τις κάρτες από το notice board στην κουζίνα; Μία ενός αστυνομικού και μία ενός ψυχίατρου. Έχω κολλήσει εκεί εδώ και κανά μισάωρο...
                            Δεν τις κάνεις pickup, μόνο αν τις χρειαστείς απλά θα δεις τον χαρακτήεα να σημειώνει το τηλέφωνο. Ψάξε αλλού με λίγα λόγια για να συνεχίσεις
                            Originally posted by Raf

Comment

Ωραίος ο Somari, δίνει hint μόνο, όχι τη λύση. Αν πατήσεις X θα δώσει more info και στην τρίτη θα το πει ξερά.

Comment

Working...
                              X