Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anarchy Reigns

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anarchy Reigns



    Anarchy Reigns (
    Max Anarchy στην Ιαπωνια) ειναι νεος τιτλος απο την Platinum Games . Προκειται για ενα massively multi-player beat-em-up.
    Παραπανω πληροφοριες απο το site της platinum:


    Τoday reveal details on upcoming third-person multiplayer brawler, ANARCHY REIGNS™, the much anticipated next title from critically acclaimed developer PlatinumGames. ANARCHY REIGNSwill be available fall 2011 for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and PlayStation®3 computer entertainment system.
    With ANARCHY REIGNS, PlatinumGames will be using their hallmark creativity and technical excellence to challenge the boundaries of the conventional brawler genre by allowing multiple players to get involved in heavy-hitting action simultaneously. ANARCHY REIGNSincorporates a diverse range of multiplayer modes to provide players with different challenges, including Tag Team battles and Battle Royal, where players can challenge others in a full-on fight for victory.
    “SEGA is delighted to continue their collaboration with PlatinumGames, one of the most creative and critically acclaimed developers in the world,” said Gary Knight, Senior Vice President of Marketing of SEGA West. “ANARCHY REIGNS is set to offer gamers a fresh multiplayer experience with the quality and innovation PlatinumGames is renowned for.”
    ANARCHY REIGNSwill be available fall 2011 for Xbox 360 and the PlayStation®3 computer entertainment system.


    Official Teaser Trailer


    Χαρακτηρες που εχουν αναοινωθει ως τωρα:

    Jack Cayman απο το madworld

     



    Sasha the ice queen


    Sasha makes use of “Snow Spikes,” a weapon which creates sharp ice crystals in the blink of an eye. It’s her “deadliest weapon,” apparently. A clip of her putting them to work, as well as the first gameplay footage of Anarchy Reigns in general, can be seen below.




     



    Zero

    Zero is a 26 year-old human, six feet tall, and wields a pair of Japanese katana blades. His blades are rumored to be part of the “Tenka Goken,” which translates to “The Five Great Swords” in Japanese.




     





     


     

     



     

  • #2
    Συνέντευξη του Atsushi Inaba. Δείχνει και footage από το παιχνίδι.

    Δεν πολυκατάλαβα αυτό που λέει για τα ΑΤΕ, δηλαδή πώς θα βοηθάει τον αρχάριο παίχτη το ότι ξαφνικά θα γίνεται μια μεγάλη καταστροφή στο παιχνίδι; Φαντάζομαι από το όνομα (Action Trigger (δεν θα έπρεπε να είναι Triggered;) Event) ότι θα την προκαλούν οι παίχτες, οπότε ίσως οι αρχάριοι να μπορούν να το κάνουν πιο εύκολα;

    Ελπίζω όντως η κάθε πίστα να παίζει διαφορετικά και να υπάρχει περισσότερο interaction με το background. Το μόνο που παρατήρησα στο video είναι ότι σε κάποια φάση ο χαρακτήρας απομακρύνθηκε και ανέβηκε σε μια πολυκατοικία ώστε η μάχη να γίνει ένας εναντίον ενός.

    Δεν μ' αρέσει και η παλέτα του παιχνιδιού (στις πίστες κυρίως), μέχρι τώρα βλέπω πολύ γκρι και καφέ.

    Παρόλα αυτά μου φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και είναι από τους τίτλους που περιμένω! Ελπίζω η Platinum να συνεχίσει την καλή παράδοση στα συστήματα μάχης που έχει, αν και δεν ανησυχώ γι' αυτό. Το παιχνίδι μετά από διπλή αναβολή έχει ημερομηνία έκδοσης των Ιούλιο.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Heell View Post
      Το παιχνίδι μετά από διπλή αναβολή έχει ημερομηνία έκδοσης των Ιούλιο.

      Που πολύ αμφιβάλλω αν θα την τηρήσει.


      Γενικά ότι έχουμε δει για το παιχνίδι είναι επιεικώς μέτριο.Αν δεν βλέπαμε το P+ logo και δεν ξέραμε ποια είναι η P+ δεν θα του δίναμε καν σημασία του τίτλου.

      Επίσης Heeell μην είσαι τόσο σίγουρος για τον τίτλο.Μη ξεχνάς ότι μιλάμε κυρίως για παιχνίδι πιο κοντά στο Madworld παρά στο Bayonetta.Η ποιότητα του τίτλου δεν είναι τόσο σίγουρη όπως νομίζεις.;)


      Ένα πολύ θετικό που έχω να πω είναι ότι έχουμε σχεδόν μια ντουζίνα χαρακτήρες.Αυτό που θέλω είναι να αρκετά διαφορετικοί ώστε να έχουμε ένα cast σαν σε fighting και όχι απλώς διαφορετικά skins.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Hellraider View Post
        Γενικά ότι έχουμε δει για το παιχνίδι είναι επιεικώς μέτριο.Αν δεν βλέπαμε το P+ logo και δεν ξέραμε ποια είναι η P+ δεν θα του δίναμε καν σημασία του τίτλου.
        Πόσο αλήθεια είναι αυτό.Μακάρι να διαψευστούμε και να παραδώσει κάτι καλό.
        Carpe diem

        Comment


        • #5
          Εγώ αυτό που γουστάρω στην P+ είναι ότι φτιάχνει τα παιχνίδια που αυτή θέλει να φτιάξει και δεν συμβιβάζεται για τα γούστα της αγοράς.
          Το μέτριο που λες είναι σχετικό, το game στην ουσία είναι ένα σύγχρονο beat-em up για τις next gen κονσόλες καθαρά επηρεασμένο από τα retro arcade beat em up, οπότε πρέπει να κριθεί υπό αυτό το πρίσμα και σίγουρα το κοινό που θα ασχοληθεί μαζί του είναι αρκετά περιορισμένο.

          Εγω το βλεπω σαν το Machete τον videogames ;)

          Comment


          • #6
            Χμ, αν όντως είναι πιο κοντά στο Madworld, τότε τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά (το Madworld δεν μ' άρεσε, πάρα πολύ απλοϊκό και εύκολο (Wiification;) αν και η αισθητική του ήταν πολύ ωραία). Αλλά η εταιρία μόνο μπροστά πάει στις παραγωγές της, το Madworld ήταν το πρώτο τους και μετά με Bayonetta και Vanquish (δεν το έχω παίξει ακόμα δυστυχώς, αλλά μιλάω με βάση τα όσα έχω δει) έδειξαν να εξελίσσονται πολύ.

            Ωραίο το μεγάλο cast, αλλά θα πρέπει να κάνουν και καλή δουλειά στον τομέα του balancing (αν όντως δεν είναι διαφορετικά skins, γιατί εκεί ναι μεν το balancing θα ήταν τέλειο (lol) αλλά καθόλου ουσιώδες) και δεν ξέρω πόση εμπειρία έχουν σ' αυτό.

            Originally posted by sOLiD SNAKE
            Εγώ αυτό που γουστάρω στην P+ είναι ότι φτιάχνει τα παιχνίδια που αυτή θέλει να φτιάξει και δεν συμβιβάζεται για τα γούστα της αγοράς.
            Αφού είπαμε, η Platinum είναι ανεξάρτητη!

            Comment

            Working...
            X